Yurtdışından gönderilmiş olabilir mi?
Ayrıca bu mail yolu hakaret davalarında uygulanan ceza adli para cezasıdır.
Printable View
Yurtdışından gönderilmiş olabilir mi?
Ayrıca bu mail yolu hakaret davalarında uygulanan ceza adli para cezasıdır.
IP numarası Türk Telekom'a ait. Yani e-posta Türkiye'den gönderildi. Türk Telekom bilinçli olarak bilgiyi vermedi. Bunun nedeni ise Türk Telekom ile ilgili yazdığım gerçek bir yazı haber olunca Türk Telekom'un güvenlik açığı meydana çıktı. Türk Telekom da karşılık verdi. Kısaca bu...
einizdeki ip numarasına who.is adlı siteden whoisçekin ttnet yazıyorsa bulamamaları çok saçma ama unutmayın @ttnet.net.tr den mailin gelmesi demek mailin gerçekten ttnet servissağlayıcısı tarafından gönderildiğini ispatlamaz hata Tür telekom ipsinden gönderildiğinide ispatlamaz ben mesela 2-3 mailimi bir birine entegre ettim benim ttnet.net.tr uzantılı mailim var sizebu e-postadan mail atabilirim ama ttnetin mail serverine girmeden başka mail servis sağlayıcısından umarım anladınız demek istdiğimi ben burada admin@hukuki.net adına mail de gönderebilirim anonymail sistemiyle ama bu admin@hukuki.net den mailin geldiğini göstermez üstelik benim ip adresimde gözükmez gönderdiğim sunucunun ip adresi çıkar yabancı serverden de ip bilgisini almak deveye hendek atlatmaktan zordur gizlilik ilkesi sebebiyle vermezler ancak oranın savcısı veya mahkemesi bunu talep ederse yaparlar buranın savcısını kaale almayabilirler