Re: Sadakatsizlik velayet
Tekrar merhaba
Eşim ikametgahını davayı açmadan 2 gün önce bulunduğu şehre almış.Bu durumda bizim 10 gün içinde itiraz etmememiz gerekiyor ki edildi.Davanın beraber ikamet ettiğimiz şehirde birleştirilmesi yine 'ünlü' hakim takdirindemidir yoksa yasal bir yaptırım ,kural,yasa vesaire varmıdır?Bu sorumu cevaplamanızı çok rica ediyorum.Saygılar...
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
İsmet bey ; elinizde "aldatan kadına velayet vermezler" gibi örnek karar var ise bizimle paylaşırmısınız.
avukat bey emin olun bu konuda bir kaç tane yargıtay kararı vardı.tabi direk aldatan kadına velayet verilmez şeklinde değil ama bu çağrışımda. ama şuan ulaşamıyorum.bulduğum anda size göndereceğim
Sayın Site yönetiminin dikkatine..
Benim geçen yıl boşanmamla ilgili açmış olduğum forumum ile sayın Feride nin açmış olduğu yeni forum birbirine karışmıştır.
Bilgilerinize
Alıntı:
realist57 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Site yönetiminin dikkatine..
Benim geçen yıl boşanmamla ilgili açmış olduğum forumum ile sayın Feride nin açmış olduğu yeni forum birbirine karışmıştır.
Bilgilerinize
Aynı konuyu her yere yazarsanız öyle olur tabi . Atılmayın dikkat
sn. Kumru..
Ben kendimle ilgili forumu bir yıl önce açmıştım ve olayımı bitirmiştim. Beni eleştirmeden önce tarihlere bakarsanız görürsünüz. Sn feridenin forumuyla birleşmiş olduğunu farkettiğim için okuyucular tarafından yanlış anlaşılmasına meal vermemek için bir yazı yazdım.
Sn.Feride'nin forumuna ise sadece kişisel destek vermek (çocuklarla ilgili ) amacıyla yazdım. başka bir yorumum olmamıştır. Ayrıca dip notunuzdaki haksız olarak belirtiğiniz (atılmayın dikkat ) ibaresinide hiç umursamadığımı bildirir,
size hayır lı işler dilerim.
Tüm hukuk sever arkadaşlara saygılarımla...
realist57 ; sayısını hatırlayamadığım kadar başlığınızı bir araya bizzat ben getirdiim . Her birleştirmede de sizi uyardım. Bu son uyarım aynı konu hakkında birden fazla başlık açmayın, konuyu açtığınız başlık altında takip edin.