Şu durumda kaçırdığınız kız onbeş yaşından büyük onsekiz yaşından küçük olduğundan yemessiniz ancak kesinlikle bende aynı görüşteyim herşeyi göze alıp ailesi ile konuşmalısınız
Printable View
Şu durumda kaçırdığınız kız onbeş yaşından büyük onsekiz yaşından küçük olduğundan yemessiniz ancak kesinlikle bende aynı görüşteyim herşeyi göze alıp ailesi ile konuşmalısınız
Sayın; Kılıç
Oncelıkle sunu dile getirmek isterim ki gercekten buyuk bir cıkmazdayim ben 17 yasında bır bayanım ve 2 senedır arkadaslık yaptıgım bırıyle bırlıkte oldum hamıle kaldım suan gercekten cok caresızım ve bilgilerinize ihtiyacım var erkek arkadasımın cezai islem almasini istemiyorum ailemın kesinlikle ogrenmemesi gerekiyor yanı suan tek caremiz kacmak 91 dogumluyum ve 5. ayda 18 olacagım kactıgımızda 18 yasına kadar yakalanmazsak eger ve rızamla kactıgımı dıle getırırsem erkek arkadasım ceza alırmı suan 6 haftalık hamileyim dogum resit olduktan sonra gerceklesicek gercekten cok acil ve son derece net bir cevaba ihtiyacim var simdiden cok tesekkur ediyorum ve bizim gibi cahil insanlari gecte olsa bilgilendirdiginiz icin sizi ve meslektaşlarinizi kutluyorum basarilarinizin devamini dilerim hayırlı aksamlar...