Hoşgeldiniz. Yanlız site kurallarını da bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Yani yanlış anlamayın sizin yararınıza, sizin için. İstediğiniz gerekli bilgiler inanın ki fazlasıyla mevcut.
Saygılar...
Printable View
unutmayın ki burada size yardımcı olmaya calısan insanların cogu hukukcu siz beni nasıl biri olarak goruyorsunuz bilemem ama buradaki herkes benim kadar sabırlı ve anlayıslı olmayabilir ve yarın bir gün kapınızı agzınızdan cıkan laflar yüzünden postacı bir kagıtla daha calabilir!!!!
üstünüze alınacak ve insallah buradaki avukatlar sizin gbi degildir diyecek bir durum yok acıkca hakarettir bu!!!
aykut bey telefonda konuştuğum avukatlar muhtarda ki evrakı kesinlikle almamı söylüyorlar ve sizin yerinizde olsak hemen evi taşırım diyorlar yani bende ne yapacağımı bilemiyorum
oradaki avukatlar hakikaten benim gibi degil boyle sey mi olur! hukuk hicbir zaman kacmayı onermez mucadeleyi onerir
dediklerimi yapın goreceksniz olumsuz da olsa bir sonuc alırsınız daha sonra o sonucu olumlu yada olumsuz burada tekrar degerlendiririz
yardımlarınız için teşekkür ederim
aykut bey kaçmayı önermiyor belki ama ben tek yaşıyorum ve yaşadığım şehirde hiç kimsem yok tek başıma ayakta durabilmek içinde 15 saat çalışıyorum ve birşeyler den ödün verip kendime yeni bir dünya yaratmaya çalışıyorum ve benimle ilgisi olmayan bir borç yüzünden bu kadar emek ve zorlukla yaptığım herşey giderse ve bu maduriyetim için yada dava için avukat tutacak gücüm bile yok yani bir şekilde beni kaçmaya yönlendirmiyormu sistem
avukat tutacak gücü olmayan herkese bir avukat vardır bu memlekette hersey para degil!
kendinize kurdugunuz bu hayatı kimse durduk yere yerle bir edemez
bir suru yol var basvuracagınız
dedigim seyleri yaptıgınızda bir sonuc alamadınız diyelim eve haciz geldi o sırada yapacagınız seyler var hadi yine bir sey elde edemediniz mallarınıza haciz kondu o zaman yapacagınız seyler var hadi hacizli mallarınızı kurtaramadınız satıldı o zaman da yapacagınız seyler var
mutlaka yapacak birsey vardır
Hanımefendi önce sakin olun. Kaçmak dediğiniz şey para demek değilmi? Yeni ev, depozito, komisyon,diğer masraflar. Bunun yerine düzeninizi bozmayın avukatımız yapmanız gereken şeyleri yazmış. Hemde detayları ile lütfen önce bunları yapın. Diyelim fayda etmedi. evinize eski eşiniz ile muvazaa lımı boşandınız diye tesbit için geldiler. Eski eşiniz o evde bulunamayacak sa sorun yok zaten. Hiçbir eşyanızı alamazlar. Avukatımızın önerdiği işlemleri yaptırdıktan sonra eğer gelirler ise mutlaka tutanak tutturun ve bir nüshasını alın. Çare sordunuz çare bu. Muhtardan icra dosyasının tam numarasını alın. hangi icra dairesi kaçıncı icra gibi. İcra Müdürlüğüne gittiğinizde dosyayı bulursunuz zaten.
Saygılar.
yardımlarınız için teşekkür ederim yarın sabah bu dediklerinizi yapacağım sonucuda size bildireceğim inşallah herşey yolunda gider