Re: Kredi Kartı Borçları Nedeniyle Haciz
ilgili adrese abiki adrese gelebilirler bu avukatın usulü yada insiyatifi ile ilgilidir. İstihkakla ilgili zaten Haciz Esnasında bildireceğim Bunuda.
Bahsi geçen adres hiçbir zaman sözleşmede geçmedi ve ekstre yada yazışma adresi olmadı. yani bankanın veri tabanına hiç bir şekilde girmedi bu adresler.
(Sözleşmede ki adres ise kardeşimin daha önce kaldığı ancak 3 sene önce taşındığı adrestir. )
Bütün yazışmalar ve tebligatlar iş adresi ile yapıldı.
Sadece 2 bankanın sözleşmesinde ki adreste ablamın hala oturduğu adreste ikamet ettiğine dair ikamet belgeleri mevcuttur. ancak ilgili ikamettende 2ay önce nakil alındı ve ablamın baba adı ile kardeşimin baba adı nüfus kayıtlarında farklı görünüyor. Dolayısıyla Ablamın evine de haciz için gelindiğinde onlarda bu kişiyi tanımıyoruz şeklinde itirazda bulunabilrler sanıyorum ki ?
Sayın Kaanjustin;
Tabiri caizse artık haticeye değilde neticeye baksanız daha iyi olur. İletilerime bakınız lütfen. Daha ne diyeyim size! :)
saygılar...
Alıntı:
tamerce rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Kaanjustin;
Tabiri caizse artık haticeye değilde neticeye baksanız daha iyi olur. İletilerime bakınız lütfen. Daha ne diyeyim size! :)
saygılar...
sn Tamerce Teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.
avukatlarıda çok iyi anlıyorum neticede müvekkilleri ile protokol ettikleri bir vade süresi vardır belirli miktardaki borçlar için. Ve Biliyoruzki Avukatların bu vade süresini uzatmakla ilgili insiyatifleride vardır.
Dediğiniz Gibi yapıcam ve Avukatla son olarak tekrar görüşücem ve iyi niyetimi aktarıcam. Sizinde Bir Önceki iletinizde belirttiğiniz gibi İYİ NİYETLİ Olduğumuzu Belirticem.
bana bir konuda yardım etmenizi ve akıl vermenizi istiyorum ablam arkadaşı için bankadan tüketici kredisi çekti ve arkadaşı 4 ay ödemiş şuanda ödemiyor parayı harcayan harcadı borç bize kaldı kefilde parayı alan kişi bu durumda hacizin ablama değilde kefile gelmesi söz konusumu acaba lütfen bilgi verin..
Alıntı:
bennn rumuzlu üyeden alıntı
bana bir konuda yardım etmenizi ve akıl vermenizi istiyorum ablam arkadaşı için bankadan tüketici kredisi çekti ve arkadaşı 4 ay ödemiş şuanda ödemiyor parayı harcayan harcadı borç bize kaldı kefilde parayı alan kişi bu durumda hacizin ablama değilde kefile gelmesi söz konusumu acaba lütfen bilgi verin..
Hayır Böyle Birşey Söz Konusu Olamaz. Kefilden Önce Asıl Borçluya Takibat Yapılır. Yani ablanıza. Banka Kartları ile ilgili Yeni düzenlemde Özellikle Buna Değinilmiştir. Önce Asıl borçlu, Sonra Kefil.
Bankalar Tüketici kredilerinde genelde mütesessil kefil alıyorlar. Yanıltmak istemem ama bu nedenle doğrudan icra yapabilirler. Sözleşmenin incelenmesini öneririrm. Ayrıca bir yazım hatası var galiba., ablanız kefil değilmi?
Saygılarımla.