ben istanbul kültürde okuyorum. bir kere şunu söyleyeyim aldığım eğitimden memnunum. hocalarımız çok kalitelidir. çok kaliteli hocalardan ders alma şansı buldum. ingilizce muafiyet sınavı çok zor değildir. biraz ingilizcen varsa geçebilirsin aslında. zaten bir sene hazırlık okuduktan sonra sınavdan kalsanda sorumlu olarak geçiyorsun. yani aman allahım senelerce hazırlık mı okuyacam diye bir derdin yok ama mezun olana kadar sınavı vermen lazım. bütün derslerimiz türkçe desem yeridir. arada hocalarımız hızlı konuşurken for example diye bir iki kelime kullanabiliyorlar o ayrı. ne yazık ki sosyal imkanlar olarak sıfır bir üniversiteye sahibim. bizim derslerimiz şirinevler'deki yerleşkede olduğu için ataköydeki yeni binayada anca gezmek için gidebiliyoruz. yani ben dersten çıkıp çimlere oturucam arkadaşlarımla muhabbet edicem , her türlü sosyal imkanı zorlayacam diyorsan zor. ben şahsen evime çok yakın olduğu için tercih ettim burayı. yeditepeyi seçmediğime pişman mıyım? hayır değilim . eksikleri olsada iyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum.