Re: Emekli maaşına haciz?
Sorunuzun, bir başka bölüme yazdığınız;
"ben babamın kredi kartına kefil oldum babamın emekli maaşını yetersiz görüp bana ait olan doğrudan gelir destek parasına bloke koymuştur 741 ytl olan mevla hesapta durmaktadır ve icra bu parayı hesabımdan almayarak faiz işlemektedir bunun için ne gibi önlemler almam lazım yada yapacagım bişey varmı"
Sorusuyla bir ilgisi var mı?
Re: Özel sektörde maaş haczi
Alıntı:
ender_3 rumuzlu üyeden alıntı
ben özel sektörde calışmaktayım ve kredi kartı borcum var maaşımın 1/4 ünemi yoksa yarısına mı yoksa hepsinemi haciz koyar ve ssk dan sigortam var 2 aylık
not: elden maaş almaktayım
yardımlarınız için şimdikten tşk
işçi ücretlerinin 1\4 ten fazlanına haciz konamaz
Kredi kartımdan icralık oldum
ben 2002 de kredi kartı çıkarttırdım.2005 e kadar düzenli ödemem oldu.2005 den sonrası iş yerinden çıkarttılar.ve 2007 ye kadar ödeme yapamadım. 5 bin500 ytl olan borcumu banka avukata aktararak bu borç 27 bin ytl olmuştur.şuan ise bu borçdan dolayı 10 günlük disiplin hapisine karar vermişler.10 günden sonra birdaha hapis cezası verirlermi?
Re: kredi kartımdan icralık oldum..
Bir daha hapis cezasıvermezler. İcra takibi devam eder.
Hastanede yatarken hapis günüm sayılır mı?
10 gün hapis cezam çıkmışştır.kredi kartı borcundan .bir rahatsızlık yüzünden şuan hastanede yatmaktayım.raporda burda yatması gereklidir diye raporum var.şuan 10 günlük hapis cezası çıktıgında bn hastanedeydim.hastaneden çıktıgımda hapis cezası yatarmıyım.
Yönetim: Bu size son uyarımızdır. Konuları uygun kategoride açınız, aynı konuda farklı forum açmayınız. Kurallarımızı okuyunuz ve bir zahmet kurallara riayet ediniz. Aksi takdirde üyeliğiniz askıya alınacaktır.