-
Değerli İpek Derya :O) Misketlerimi geri vermeyi de unutma mademki küstük :O) ben sadece görüşümü bildirdim şiirleriniz güzel :O) kaç kişi takip ediyor bilmiyorum ama kararınıza saygı duymak gerekir.Sadece bir öneri getirdim saat başı bir şiir yazmak yerine birgün o şiirlerin tamamını bir anda yazasanız daha güzel olurdu ben öyle düşünüyorum ve sanırım İbrahimg sebepsiz saldırılarda bulunuyor
sizi kırdıysam özür dilerim.Fıkralar kısmındaki yazılarınızı da ilgiyle izlediğimi belirtmek isterim.
Yapamam deme yapan senden iyi değildir
-
TEBRİK EDİYORUM
ELBİRLİĞİ İLE ŞİİRİ DIŞLAMIŞ BULUNUYORSUNUZ
UMARIM MUTLU OLMUŞUNUZDUR
BUNDAN SONRA SADE SUYA TİRİT FORUMLARDA BANAR BANAR YERSİNİZ.
ORMANI YAKMAK İÇİN DE UFAK BİR KIVILCIM YETERLİDİR
ONLARCA HEKTAR ORMAN KÜL OLUR.
SADECE AĞAÇLAR DEĞİL UĞUR BÖCEKLERİ, KARACALAR,CEYLANLAR, SİCAPLAR DA YOK OLUR.
HATTA MANTARLAR DAHİ KAVRULURLAR. VE UMARIM BU SİTENİN MANTARI DA BU YANGINDA YOK OLMUŞTUR.
TARTIŞMALARIN ALEVLENDİĞİ HER FORUMDA YAZDIM YİNE YAZACAĞIM HİÇ USANMADAN TEKRARLAYACAĞIM!!!!
.
KLAVYENİN BAŞINA GEÇİNCE ELİMİZ,BEYNİMİZ, GÖZÜMÜZ VE VİCDANIMIZ BİRLİKTE UYUM İÇİNDE ÇALIŞMALI.
SANAL BİR ORTAMDA FİKİLERİMİZİ YARIŞTIRIYORUZ.
BUNU YAPARKEN BİR HARFİN BİR KELİMENİN YANLIŞ KULLANILMASI VEYA ANLATMAK İSTEDİĞİMİZİ DOĞRU BİÇİMDE İFADE EDEMEMEK, YORUMU HATALI YAPMAK, YAZILANLARI OKUMADAN HEMEN CEVAP VERMEYE KALKIŞMAK, SONUCUNU BU FORUMDA ÇOK NET İZLEYEBİLİYORUZ.
TARTIŞMANIN BİR ADABI OLDUĞU GİBİ, DEMOKRASİ ADINA, FİKİR HÜRRİYETİ ADINA HERŞEYİ YAZIP ÇİZMEK DE MÜMKÜN DEĞİLDİR.
UNUTULMAMALIDIR Kİ DEMOKRASİDE HAKLAR VE ÖZGÜRLÜKLER SONSUZ VE SINIRSIZ DEĞİLDİR.
SOKAKLARDA YÜRÜRKEN BALGAM TÜKÜRÜLEMEYECEĞİ GİBİ BU SİTEDE DE BUNU HİÇ KİMSE YAPAMAZ VE BUNA DA İZİN VERMEYİZ.
BU ANLAMDA EVET ANTİDEMOKRAT BİR YAPIYA SAHİBİZ.
SON KEZ BELİRTMEK GEREKİR Kİ :
HER KİM BU SİTENİN KURALLARINA, HUKUKA, KANUNA, AHLAKA, ADABA AYKIRI SİTE ÜYELERİNİ RENCİDE EDEN, KÜÇÜK DÜŞÜREN, KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI NİTELİĞİ TAŞIYAN İLETİ EKLERSE, O İLETİ SİLİNECEKTİR.
TAKDİR YETKİSİ TAMAMEN SİTE SAHİBİ VE YÖNETİCİLERİNİNDİR
GÖRÜLEN LUZUM ÜZERİNE BU FORUM KİLİTLENMİŞTİR.
HANGİ İLETİLERİN SİLİNECEĞİNE YÖNETİCİLERCE KARAR VERİLECEKTİR.
-
Sayın Fırat Bayındır; konuyu yerinde bir kararla kilitlemişsiniz. Teşekkür ederim. Yetkimi kullanarak ben de birşeyler eklemek istedim. Lütfen mazur görün.
Sokakta yürümenin dahi bir kuralı, bir adabı olduğuna göre bu sitenin de kuralları olabileceği neden insanlara garip geliyor? Antidemokratik de olabiliriz. Ama menfaate dokununca karşımızdakine antidemokratik diyemeyiz. Bu site dileyenin duvar yazısını, sloganını yayınlayacağı bir site değil. Yukarı bakıyorum da hepiMiz bu kadar yazı yazacağımıza, bir kanunu tartışsaydık, bir hukuki meseleyi konuşsaydık ne olurdu? Bergama kurtuldu peki Eşme'deki altın çıkarılmasına ne dersiniz? bunları tartışsak?.
Bu foruma verilen yanıtları bile hukuka ve siteye sabotaj olarak nitelendiriyorum. Sitemizi korumak antidemokrasi ise sonuna kadar antidemokratım. Şiir mi? Yoksa zorla şiir mi okutuyoruz? İstemeyen o bölüme girmez. Kimi şiiriyle, kimi haberiyle, kimi sorusuyla, kimi cevabıyla siteye katkıda bulunur. Bunun adı antidemokrasi ise ben antidemokratım.
https://www.hukuki.net