Sıkmayın canınızıııııııııııı.....
Buda geçer elbet.
Printable View
Sıkmayın canınızıııııııııııı.....
Buda geçer elbet.
Arkadaşlar, azcık bu foruma destek verin, az kaldı. Bugün hava yağmurlu başlıklı konuyu geçcez...
Ne var o kadar can sıkacak arkadaşlar. Mevsim yaz.Atın kendinizi sahil şehirlerinden birine. Birde olta edinin kendinize. Balık tutmak için değil canım. Kim kaybetmiş siz bulacaksınız balığı. Dekor olsun aylaklığınıza.
Bu arada her iki foruma birden yazarsanız nasıl geçecek bu forum diğerini?
Hem bu yarıştan haberi olursa Fırat beyin canı sıkılmaz mı? Daha çok insanın canı sıkılınca sizin sıkıntınız azalır mı?
Fırat bey kim ya?
Sıkılırsa sıkılsın...
Alla alla...
2005'den beri sitede...
Sıkıntıdan ben ne yaptığımı biliyor muyum ki? Gidip onu forumuna mı yazmışım... Eşek arısı soksun elimi...
Yerden tasarruf etmek, sana bir ileti daha kazandırmamak için buraya yazıyorum onurcum. Hasetliğin alemi yok . En iyi konu başlıkları bu sitede tarafımdan açılmıştır hiç tevazu göstermem bu konuda, hatta bir forumum sitenin en iyi forumu seçildi Dilek ve Esin tarafından, vede sana şener şen'in bir filminden bir replik hatırlatayım "ağanın p..u üstüne p..h yinmez"
Fırat beyin canı fena sıkılacak bence. Ama sıkıntıdan sağduyusunu kaybedip rakip foruma yazar mı bilemem. Bekleyip göreceğiz....
Niye sıkılyorsunuz biz arkadaşlarımızla çelik çomak oynuyoruz sıkıntımız geçiyor merdaneyi kapgel ragıp abi sıkılanlara sıkılmak neymiş gösterelim?
Hiçbir yere gitmek istemiyorum. "Çek git" diyenlere de canım sıkıldı.
sizinkide sıkıntımı sevgili dostlar ben hayatta başarılı olamamaktan sıkıldım.saygı ve sevgiyle
bende çok sıkıldım okulların başlamasına çok az kaldı...