Re: Cumhurbaşkanlığı seçimine katılmamak fiili grup kararı almak sayılmaz mı?
Alıntı:
Baş örtüsü yasağını destekleyen birisinin laik olmadığına inanıyorum.
Sanırım "türban" denmek istendi. Bu durumda türbanı savunanlar mı layık oluyor? Laiklik oysa, ben değilim. ;)
'' Kamu hizmetinde bulunuyorum ve vergimi tam veriyorum'' Tebrik ederim her insanda olması gereken bir haslet. Ama kamu hizmetinde çalışanların vergisi bordrosundan otomatik tahakkuk etmiş görünür ortada para mara yoktur aslında. Dolayısıyla kamu çalışanı vergisini vermez vergi kesilir. Diğer yararlandığınız hizmetlerde de umarım dürüstsünüzdür. Örneğin '' Fiş verme KDV yi düş''demeyecek kadar iyi birisinizdir.... '
'' Laikliği hukukun üstünlüğüne tercih etmiyorum. Sosyal hukuk devleti taraftarıyım.'' Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Hukukun üstünlüğü başkadır Laklik başka. 367 oylamasını kastettiğinizi sanıyorum ki burada ANAYASA tam uygulanmıştır. Sadece yazıp bir şeyler diyeceğinize bu forumda bu konudaki tartışmaları okusanız anlardınız yada neden yanlış olduğunu söylemeniz gerekirki bu yok. Sosyal hukuk devletinin birinci şartı Laikliktir yoksa ortada sosyal bir şey kalmaz.
'' Kendimce ülkem Türkiye Cumhuriyeti için faydalı olduğuna inandığım şeyleri savunuyorum.'' En doğal hakkınız tabiiki savunacaksınız ama fikirlerinizi birazda açıklayarak ve setekleyerek yazmanız çok önemlidir benim için. O olmasada inancınıza saygı duyarım. Tabiiki sizden de aynı saygıyı beklemek hakkımızdır diye düşünüyorum.
'' Kamu erkinin yanlış ve halka rağmen kullanıldığına inanıyorum.'' Sizin inancınızdır saygı duyarım ama katılmam mümkün değil. Sadece şöyle düşünün mevcut iktidar 4,5 senedir görev başında ve devlet kadrolarından hücüma bakıldığında tarihin göstermediği kadrolaşmayı yapmış. Bu seçimde her şey belliyken neden kanunları değiştirmedi ? Bakın şimdi gene yakan yanlış değişiklik yaptılar amacı belli kesinlikle 26 Mayısta veto yiyecek Kamu erkimi hatalı bunlar mı ? Dürüst olmak lazım...
''Niyetin kastın önünde olduğuna inanıyorum.'' Anlaşılamadı....
'' Son kararla (367) hukukun toplum gözünde ve vicdanlarda itibar kaybettiğine inanıyorum.'' Sizin gözünüzde ve sizin çevrenizden öyle anlaşıldıpına bende inanıyorum.
'' İtham yerine iknayı, hakaret yerine nasihati tercih ediyorum.'' Aynen bende öyle tercih ediyorum. Ama bırakın iknayı fikrinizi net anlattığınız bir yer bulamıyorum. Hakaret nerede edildi size onuda bilmiyorum. Ama sicil-2004 le ilişkinizi biliyorum... :))
'' Toplumsal manevi değerlerimizin bir kesim tarafından hazmedilemediğini düşünüyorum.'' Bende öyle düşünüyorum. Siz gene ortada bırakmışsınız ama ben yazayım kimi düşündüğümü. Ben AK Partinin manevi değerlerimizi hazmedemediğini buna ilaveten ULUSAL değerlerimizi ise yok etmeye çalıştığını düşünmüyor biliyorum. Ulusumuz şehitlerimize büyük manevi değer verirken bunlar bu şehitlere KELLE derler. Ulusumuz vatan topraklarını bölmeye çalışanları lanetlerken bunlar SAYIN derler. Ulusumuz dinine bağlıyken bunlar bunu SÖMÜREREK PARA İKTİDAR VE ÇIKAR sağlarlar. Bunlar gerçek dindarı dininden soğuturlar.. Ah ah... neyse ben dalmayayım gene..
'' Laik kesimlerin menfaatinin birey ve kitle menfaatlerinin önünde gözetildiğine inanıyorum.'' Kusura bakmayın hakeret algılamayın ama ben sizin LAİKLİĞİN anlamını bilmediğinizden eminim. Siz Laikliği bazılarının etkisiyle olsa gerek dinsizlik algılıyorsunuz. Laik kesim dediğiniz sanırım 70-72 milyon Türktür ancak 1-1,5 milyon laiklik düşmanı şeriat özlemcisi var mı derseniz kesin var derim.
'' Köktenci laik kesimin ulusal değerleri hor gördüğüne inanıyorum.'' Pek köktenci laik olunamaz ama hatrınız isiç olsun bakalım. Radikal yani kökktenci genelde dini bir şeyler için kullanılır Laiklik soyuttur tanımı bile tam yapılamaz din ise somut solayısı ile somut şeylerin köktenciliği olur kökten dinci , radikal islam gibi.. Neyse bunu geçelim. 10 Kasım ı hayvanları koruma günü yapan AKP yanlıları laikse haklısınız. 10 Kasımda gereksiz dikilmek saçma diyen RTE laikse haklısınız. 29 Ekim Zul günü ne kutlaması diyen AK partili bazı tipler laikse haklısınız. Amma değerleri ayak altına almışlar lanet bunlar lanet... Aynen katılıyorum umarım sizde katılıyorsunuzdur ?
'' İnandırıldığı gerçek dışında gerçek tanımayan ve kabul etmeyen sol ağırlıklı bir zihniyetin devletin önemli kurumlarında stratejik bir planla kadrolaştığına inanıyorum. '' o yüzden oyları sürünüyor. o yüzden seçim startı verilince tüm devlet kadroları sol parti olan AK partiye koştu 1 günde2000 bürokrat....... Yazılarınızı tam okuyunca sizinle sicil_2004 ve bazılarının koyu solcu olduğunu anladım çünkü '' inandırıldığı gerçek dışında gerçek tanımayan ve kabul etmeyen '' tanımı tamsizlik. Belki o terlikte sizliktir. Bakın solcu olduğunuzu öğrendiniz site sayesinde...
'' Din konusunda herkese eşit olması gerekecek cumhurbaşkanlığı makamının Sezer’in kokteyl uygulamaları ile dindara kapatıldığına inanıyorum.'' Din konusunda herkese eşit olacak diye gelene gidene azıcık zemzem peşinden şıra mı verilecekti ? Eşit ki içkide var ayran da şarap ta... Din konusunda eşit olmak için içkisiz olacak değil mi? Ne eşitlik ... Şarap hristiyanlığa göre kutsal hristiyan da varsa ne olacak ? Yada Başbakan meclis başkanı ve diğer AK partililer Köşke görüşmeye çıktığında kokteyl içtimi sanıyorsunuz ? Eşitlik içkinin de ayranında meyve suyunun da olmasıdır. isteyen içer istemeyen içmez. Siz bir daha düşünün eşitlik konusunu . İçki olmazsa eşitlik olmaz. Ha protokoldur, bir islam devleti başkanı gelmiştir ki geldi sofrada yada kokteyl de içki yoktu... İşte laiklik işte saygı uygulamasının bir parçası budur... Köşk girişine takunya koyup gelenin gidenin ayakkabısını çıkartmak şıra içirtmeye uğraşmak değil...
''Bağnaz ve köktenci laik yaklaşımlarla onurlu yaşamın engellendiğini düşünüyorum. (İkna odaları, üniversitelerin girişinde kızlarımızın yaşadıkları…)'' Kendinizle çelişiyorsunuz hakaret etmem diyen siz diniz değil mi? onurlu yaşam anlayışınız belli onun dışındakiler onursuz yaşam oluyor dikkat.... Bağnaz laik olamaz lütden bilmediğiniz sözcükleri kullanmayınız bağnaz sıfattır ve '' Bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen tutucu '' demektir. Laiklik tüm düşüncelere saygılı olmayı ve koruma şemsiyesini alır. Bağnaz bir müslüman bağnaz bir yahudi ile karşılaşınca kavga çıkar. Ama hangisi olursa olsun ''bağnaz'' laikle karşılaşırsa eşit görülür küçümsenmez. Bağnaz müslüman hristiyanlığı din bile saymaz küçümser laik ise hoş görüyle bakar. Örneğin islamda yeri olmayan Türbanı islam geleneği diye yutturmaya çalışmak insanları kandırmak bağnazlıktır. Bunu siyasi simge haline getirmek ise... Neyse suç olur yazmayayım
'' Dindar yaşamanın zorlaştırıldığına hak ihlalerinin bilinçlice ve hukuk kullanılarak yapıldığına inanıyorum.'' Hangi ülkede yaşıyorsunuz ? Cuma günleri Başbakan ne kadar adam varsa mecliste ( özel işlerinde kullanmaması gereken arabalar korumalar eşiliğinde islama yakışmayacak şekilde gösteriş ve reklam yaparak ) toplayıp camiye gitmiyor mu ? Gümbür gümbür ezanlar okun muyor mu ? Kandillerde camilerimiz ışıl ışıl olmuyor mu? Ben anlamıyorum bu kadar zorlamayla bu başbakan etrafı tabiiki siz nasıl dindar kaldınız ? Demekki doğru değil dedikleriniz...
'' Müslümanım ve Türk’üm. Elhamdülillah dediğim bir ümmetim ve Ne Mutlu dediğim bir milletim var. Birincisine tahammülsüzlerin olduğuna inanıyorum.'' Yanlış bir şeye inanıyorsunuz bu ulusun yüzde doksan beşinden fazlası müslümandır. Ama müslüman demek yobazlık demek değildir Müslüman demek gerici çağdışı demek değildir. Mitinglerde insanlar aynı dediğiniz gibi bağırdı Müslümanım Türk üm Laik im diye ne mutlu Türküm diye ner diyede ekledi...
'' Baş örtüsü yasağını destekleyen birisinin laik olmadığına inanıyorum'' Başörtüsü türban dini simge haline dönüştürmek için siyasallaştırma arasında ki farkı bilmediğinize inanıyorum. Rahmetli anne anneciğim bu ülkenin ilk kadın hafızıydı ve ölene kadar o güzelim renkli tülbentleri baş örtüleri vardı hayatım boyunca anneannemle gurur duydum duyacağım. Hayatınıda hafızlıktan kazanırdı canım benim nur içinde yatsın mekanı cennet olsun. Sapla samanı karıştırmayın.
''İnternette ve sanal ortamda bile olsa bana ağır hakaretlerde bulunanların ahiret sorumluluğu da bulunduğuna inanıyorum.'' Ahireti bilemem bizim taktirimizde olmadığına ALLAH IN TAKTİR HAKLARINA KARIŞMAMAK GEREKTİĞİNE İNANIYORUM. Cennetlik cehennemlik gibi yobaz yaklaşımlarında yanlış olduğuna TAKTİRİN KİMİN CENNETLİK KİMİN CEHENNEMLİK OLDUĞUNA KİŞİNİN KALBİNİ ALLH IN BİLECEĞİNE ALLAHIN KULLARININ KENDİSİNİ AŞAN KONULARDA AHKAM KESMEMESİ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM. aKSİ BİRAZ ŞİRK KOKACAKTIR. Size kim ağır hakaret etti ise ayıp etmiş etmemesi lazım çok ayıp. Sizde fikirlerinizi lütfen açık mantıklı bir dayanaklı yazınız. Ama lütfen yazmadan da okumasını bir biliniz. O kadar çok aynı şey yazılıp çiziliyor ki...
'' (Kalbi olanlar dikkat!!! Az sonra okuyacaklarınızda herhangi bir söz sanatı, takiye ve hakaret bulunmamaktadır. Mertçe konuşulmuştur. Böyle bir şeye alışık değilseniz okumaya devam etmemeniz tavsiye olunur. Anlamak istediğinizi değil, yazılanları okuyunuz.)'' Gördüğünüz gibi okudum bitirdim yanıt bile yazdım. Ama vakit geç olduğu için birde bence neyin ne olduğunu yazamadım. Ama merak buyurmayınız kalp felç beyin kanaması demeden bende size maddeleyeyim sonra görüşelim... Az sonra...
Benden önce araya nasıl girdiniz ya... Kısa yazı yazma devri sona ermiştir...
:))
Alıntı:
Erkan PDR rumuzlu üyeden alıntı
(Kalbi olanlar dikkat!!! Az sonra okuyacaklarınızda herhangi bir söz sanatı, takiye ve hakaret bulunmamaktadır. Mertçe konuşulmuştur. Böyle bir şeye alışık değilseniz okumaya devam etmemeniz tavsiye olunur. Anlamak istediğinizi değil, yazılanları okuyunuz.)
PARDON !!!
Mertlik mi ? Hani şu adını bilip kendiyle tanışmadığınız kavram mı ?
Allah akıl fikir versin diyeceğim ama, o işini bilir....
Vermediyse mutlaka bir sebebi vardır.
Sahi bu kadar lafazanlığa bir de akıl fikir olsaydı, ne kadar tehlikeli olurdunuz....
Gerçekten kurban olduğum işini biliyor.
akın kıymeti karayla, iyinin kıymeti kötüyle
Akıllı uslunun kıymeti de ampul kafalı cahil ussuzlarla ortaya çıkıyor..
Sizin gibi, İ. Melih Gökçek tayfası, Şeyini şeyettiğimin şeyi Arınç güruhuna söylenecek tek şey...
Artık devriniz kapandı.............
Yallah İrana
Yallah Afganistana
Yallah ait olduğunuz karanlığa............
Alıntı:
Erkan PDR rumuzlu üyeden alıntı
(Kalbi olanlar dikkat!!! Az sonra okuyacaklarınızda herhangi bir söz sanatı, takiye ve hakaret bulunmamaktadır. ( Takiyye olduğu kesin ayrıca ÇARPITMA DA VAR) Mertçe konuşulmuştur. ( SİZLER BU KELİMENİN ANLAMINI HİÇ BİLMEDİNİZ, BİLEMEZSİNİZ)Böyle bir şeye alışık değilseniz okumaya devam etmemeniz tavsiye olunur. Anlamak istediğinizi değil, yazılanları okuyunuz.) (anlamak istemeyen sizsiniz)
Farklı görüşlerim ve tarzımdan dolayı çok fazla ileti aldığım ve merak edildiğim için (kim olduğunuzu hiç merak etmedik, klonlanmış türdeşleriniz bolca mevcut) bilgi amaçlı yazıyorum. Savunma hakkının kutsallığının ve fikirlerin savunulmasının bu site sevenleri için ne kadar önemli olduğunun bilinciyle ve sorumluluğuyla yazıyorum.
Kamu hizmetinde bulunuyorum ve vergimi tam veriyorum.(Gözleriniz bağlanmış öyleyse, daha bu gece Petrol ofisinin 1 MİLYAR YTL'LİK VERGİ CEZASINI mısırcı maliye bakanı AFFETTİ)
Laikliği hukukun üstünlüğüne tercih etmiyorum. Sosyal hukuk devleti taraftarıyım.( özlemini duyduğunuz bu sistem, şu an için mümkün görünmüyor, gelecekte ise ancak rüyasını görebileceksiniz)
Kendimce ülkem Türkiye Cumhuriyeti için faydalı olduğuna inandığım şeyleri savunuyorum. (fayda ve zarar kavramları görecelidir, size göre ülkeye faydalı olan düşünceleriniz bana göre devlet ve toplumun temeline dinamit koymakla eşdeğerdedir.)
Niyetin kastın önünde olduğuna inanıyorum.( yorumsuz:o)
Kamu erkinin yanlış ve halka rağmen kullanıldığına inanıyorum.( %30 oy oranı halkı temsil etmez, tabii HALK kavramından anladığınız cemaatleriniz ve tarikatleriniz ise haklısınız)
Son kararla (367) hukukun toplum gözünde ve vicdanlarda itibar kaybettiğine inanıyorum.( aksine hukukun siyasetin üzerinde olduğunu ortaya koymuştur)
İtham yerine iknayı, hakaret yerine nasihati tercih ediyorum.( tebliğ ve ikna en temel yöntemlerinizdir. İçinde korkutma, zihin bulandırma, tahrifat, tahribat,tebdil ve ilga vardır. İçinde gözbağcılık vardır, samimi inananları sömürme, köleleştirme,kişiliksizleştirme vardır. Günlerdir bizlere aklınızca tebliğlerde bulunmakta, ikna ve nasihatler etmektesiniz. İnsanların bunlara ihtiyacı olduğunu nereden çıkardınız? Ben sizin bu tebliğleriniz tebliğ almıyorum,imtina ediyorum, tebligatınızı lütfen muhtara bırakınız)
Toplumsal manevi değerlerimizin bir kesim tarafından hazmedilemediğini düşünüyorum. ( toplumsal ve manevi değerlerimiz sizler yok ettiniz. Şehitlere kelle dediniz, Irak katliamlarına seyirci kaldınız,Afganistan işgalini onayladınız,ama bunu yaparken de aynı zamanda el kaidenin kasasına kefil oldunuz, riyakarlığın kitabını yazdınız,insanları dinlerinden inançlarından soğuttunuz)
Laik kesimlerin menfaatinin birey ve kitle menfaatlerinin önünde gözetildiğine inanıyorum.( laik kesimin herhangi bir renkten sermayesi olmadı ama sizin yeşil sermayeniz küresel emperyalizmin en sadık ortaklarından birisi haline geldi)
Köktenci laik kesimin ulusal değerleri hor gördüğüne inanıyorum.(Köktencilik sadece din yobazlarına mahsusu bir olgudur)
İnandırıldığı gerçek dışında gerçek tanımayan ve kabul etmeyen sol ağırlıklı bir zihniyetin devletin önemli kurumlarında stratejik bir planla kadrolaştığına inanıyorum. ( BUNA SADECE KOSKOCAMAN BİR YUH DİYEBİLİRİM. Hakareti içermeyen bir şey yazmakta zorlandığım için bunu es geçmeyi tercih ediyorum)
Din konusunda herkese eşit olması gerekecek cumhurbaşkanlığı makamının Sezer’in kokteyl uygulamaları ile dindara kapatıldığına inanıyorum.(Artık sapıtma noktasına geldiğinizi görüyorum)
Bağnaz ve köktenci laik yaklaşımlarla onurlu yaşamın engellendiğini düşünüyorum. (İkna odaları, üniversitelerin girişinde kızlarımızın yaşadıkları…)(Işık evleri, parayla satın alınan inançlar,ve 5 yıllık iktidarınız döneminde bir türlüğ çözemediğiniz UTANÇ KAYNAĞINIZ TÜRBAN YASAĞINDAN SÖZ EDİYORSUNUZ,size günaydın diyebiliriz, yoksa sabah şerifleriniz hayrıolsun mu demeliydik?
Dindar yaşamanın zorlaştırıldığına hak ihlalerinin bilinçlice ve hukuk kullanılarak yapıldığına inanıyorum.( ANADOLU MÜSLÜMAN olalı bu 5 yıllık AMPUL İKTİDARINDA BÖYLE ZULÜM GÖRMEDİ:o)
Müslümanım ve Türk’üm. Elhamdülillah dediğim bir ümmetim ve Ne Mutlu dediğim bir milletim var. ( İŞTE KOCAMAN BİR YALAN VE RİYA ÖRNEĞİ DAHA AMA ÜMMET İTİRAFI GÜZELDİ...) Birincisine tahammülsüzlerin olduğuna inanıyorum.
Kimseyi inandırmak veya incitmek gibi sanal bir misyonum yok.(hADİ YAAA:p)
Demokrasiye nalıncı keseri gibi yaklaşıldığına inanıyorum.(Şimdiye kadar söylenen tek doğru söz)
Baş örtüsü yasağını destekleyen birisinin laik olmadığına inanıyorum.( o sizin hüsnü kuruntunuz, aradaki nüansı bir türlü yakalamak işinize gelmiyor çünkü)
İnternette ve sanal ortamda bile olsa bana ağır hakaretlerde bulunanların ahiret sorumluluğu da bulunduğuna inanıyorum. ( bana kalırsa siz o ince köprüden asla geçemeyeceksiniz, daha önce de söylemiştim sizin Allah'ınız ve kitabınız ile bizim asla sizler gibi şirk koşmadığımız Yüce Allah'ımızın çok farklı olduğunu bize bir kez daha gösterdiğiniz için size teşekkürü bir borç biliyoruz.
Bu tebliğ ve nasihat görüntüsü altındaki aptalca propaganda artık can sıkmaya başladı.
Alıntı:
(Kalbi olanlar dikkat!!! Az sonra okuyacaklarınızda herhangi bir söz sanatı, takiye ve hakaret bulunmamaktadır. Mertçe konuşulmuştur. Böyle bir şeye alışık değilseniz okumaya devam etmemeniz tavsiye olunur. Anlamak istediğinizi değil, yazılanları okuyunuz.)
Farklı görüşlerim ve tarzımdan dolayı çok fazla ileti aldığım ve merak edildiğim için bilgi amaçlı yazıyorum. Savunma hakkının kutsallığının ve fikirlerin savunulmasının bu site sevenleri için ne kadar önemli olduğunun bilinciyle ve sorumluluğuyla yazıyorum.
Kamu hizmetinde bulunuyorum ve vergimi tam veriyorum.
Laikliği hukukun üstünlüğüne tercih etmiyorum. Sosyal hukuk devleti taraftarıyım.
Kendimce ülkem Türkiye Cumhuriyeti için faydalı olduğuna inandığım şeyleri savunuyorum.
Niyetin kastın önünde olduğuna inanıyorum.
Kamu erkinin yanlış ve halka rağmen kullanıldığına inanıyorum.
Son kararla (367) hukukun toplum gözünde ve vicdanlarda itibar kaybettiğine inanıyorum.
İtham yerine iknayı, hakaret yerine nasihati tercih ediyorum.
Toplumsal manevi değerlerimizin bir kesim tarafından hazmedilemediğini düşünüyorum.
Laik kesimlerin menfaatinin birey ve kitle menfaatlerinin önünde gözetildiğine inanıyorum.
Köktenci laik kesimin ulusal değerleri hor gördüğüne inanıyorum.
İnandırıldığı gerçek dışında gerçek tanımayan ve kabul etmeyen sol ağırlıklı bir zihniyetin devletin önemli kurumlarında stratejik bir planla kadrolaştığına inanıyorum.
Din konusunda herkese eşit olması gerekecek cumhurbaşkanlığı makamının Sezer’in kokteyl uygulamaları ile dindara kapatıldığına inanıyorum.
Bağnaz ve köktenci laik yaklaşımlarla onurlu yaşamın engellendiğini düşünüyorum. (İkna odaları, üniversitelerin girişinde kızlarımızın yaşadıkları…)
Dindar yaşamanın zorlaştırıldığına hak ihlalerinin bilinçlice ve hukuk kullanılarak yapıldığına inanıyorum.
Müslümanım ve Türk’üm. Elhamdülillah dediğim bir ümmetim ve Ne Mutlu dediğim bir milletim var. Birincisine tahammülsüzlerin olduğuna inanıyorum.
Kimseyi inandırmak veya incitmek gibi sanal bir misyonum yok.
Demokrasiye nalıncı keseri gibi yaklaşıldığına inanıyorum.
Baş örtüsü yasağını destekleyen birisinin laik olmadığına inanıyorum.
İnternette ve sanal ortamda bile olsa bana ağır hakaretlerde bulunanların ahiret sorumluluğu da bulunduğuna inanıyorum.
Senin mertçenin ben Türkçe mealini vereyim.
1- Şakirtim, vergi ne yazık ki kaynakta kesiliyor, yoksa onu da hocaefendiye veririm.
2- Ne laikliği tercih ediyorum ne de hukuk devletini, hukuk hocaefendinin hukukudur, o da ikide bir değişir ama olsun, Allahtan laiklik değişmiyor, gerçi hocaefendinin bazı sitelerinde öyle laik ve demokrat olunuyor ki ben bile layık olamıyorum.
3-Kendimce ABD ve İsrail'in faydasına olan şeyleri savunuyorum, ama bana ısrarla bu ülkenin menfaatınadır deniyor. Kafam basmıyor böyle şeylere hocaefendi ne derse öyledir. Zaten ona akıl gözü açık adam yaramaz.
4-Türkiye Cumhuriyeti'ne kastetmek niyetindeyim.
5-Tabi ki bu halk isterse laiklik elden gidecek diyene dur denmemesi lazım, Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya çalışanlara dur denmemeli, çünkü halk böyle istiyor, istemese de biz bir yolunu bulup istiyor gösteririrz.
6-Hukuk şeriat hukuku ise itibarlıdır, yoksa hukuk değildir.
7-En büyük günah yalan, iftira ve riya bizim için çok normaldir, ikna için yalan ve iftirayı, hakaret için riyayı kullanırız.
8-Toplumsal manevi değerler umurumda değildir, varsa yoksa hocaefendinin değerleridir. O değerler 2 yıla bir değişir, gerçi Kuran ve Din değişmez ama olsun, hocaefendi ne diyorsa Dindir.
9-Laik kesime gıcığım, onlar oldukça ılımlı İslam bu memlekete yerleşmez, ABD hocaefendiye yaptığı yatırımı bir şekilde geri ister, olmazsa bizi öper.
10-Ulus mulus önemli değildir, varsa yoksa ümmettir, bizim ümmet de sırf Müslümanlara değil, kalvinist Hıristiyanlara ve siyonist Yahudilere hizmet etmek için vardır.
11-Sol mol bahane daha Emniyeti bile tam olarak ele geçiremedik.
12-Ah hocaefendi bir Halife olsa , Cumhurbaşkanlığı bile kalmaz, vuralım bel altından şunlara haydi.
13-Şu Atatürkçülere de onursuz dedim ya bu forumun özgürlüğünde, ölsem hocaefendinin bokunu yerim.
14-Şu hukuk olmasa ne güzel olacak, ne var şeriat hukukunda da uygulamıyoruz sanki.
15-İkincisi zaten önemli değil birincisi için bakınız 10. madde.
16-Güzel yazayım belki merak eden hıyarlardan birkaç şakirt düşer kucağımıza.
17-Çağın icadı ginger değil, demokrasi. Çok güzel bir araç, adını olur olmaz anarsan seni istediğin yere götürüyor, hatta şeriata bile. Çünkü demokrasi deyince onu anlamayan hıyarlar seni arkandan bile iter götürürler istediğin yere.
18-Başörtü yasağını destekleyen bir gerçek laik bulsam zaten başımın üstüne alacağım. Ya bölücüdür, ya ABD'cidir, ya da bizim hocaefendinin sitelerinde laik ayağına yatıyordur.
19-Ahirette bu adamlar beni sırtına alıp Sırat'tan bile geçirirler, sorumluluk sahibiler, insancıllar, Allah korkuları var, bana şimdi tahammül ettilerse , siteden atmayıp şu zırvaları yazmama izin verdilerse , yine aynı hıyarlığı yaparlar öte tarafta da!!!
Hemi Türkçe meali. ben mealen değil açıktan söyleyim.
Sana bu siteden göbeğini çatlatsan da börek, köfte çıkmaz. Hocanın Utah'ına kadar yolun var. Bak tarif edeyim, kablolu hattı takip edeceksin Utah'tan çıkarsın. Oradan seni alır Pensilvania'ya götürürler.
Erkan PDR,istersen site yönetimi seni kovmadan, sen kendin git artık.
Alıntı:
myirtici rumuzlu üyeden alıntı
Erkan PDR,istersen site yönetimi seni kovmadan, sen kendin git artık.
Niye ki.....
Şunun şurasında ağız tadıyla bir kışkırtıcılık yapamayacak mı ?
O şimdi büyük ihtimalle, açacağı yeni kışkırtma konuları üzerine hazırlık yapıyordur.
Acaba, o çok savunduğunu iddia ettiği müslüman kardeşlerini katleden, dünyanın en büyük teröristi Amerikadan, ne talimat gelecek.
Amerikaya söve söve palazlandılar.
Amerikanın tabanını yalayıp, icazet alarak, iktidara geldiler...
Baş imamları (hani şu hakimleri, savcıları, askerleri satınalın diyen sahte müslüman, laiklik ve demokrasi düşmanı, servetinin haddi hesabı bilinmeyen kıytırık hoca bozuntusu var ya) kendi ülkesinin adaletinden kaçıp
Amerikaya sığındı, orada gününü gün ediyor...
Bunlar da müslüman oluyorlar yani...
Breh...Breh...Breh........
Sevsinler böyle müslümanları !!!
Hukuk hukuk olalı kanun kanun olalı islam dini evrensel din olalı Türkler türk olduğunu anlayalı böyle zulüm görmedi sanırım.
Mısırcı yumurtacı kaçak villacı maliye bakanı nam şahıs babasının cebinden verir gibi anormal bir af uzlaşmasına gitti.
5 senede bu ülke 150 boğaziçi köprülük 16 gap lık parayı heba ederek 184 milyar dolar faiz ödedi.
Irak savaşı hitamında 8.5 milyar dolar hibe alarak Kuzey Irak a operasyon yapılmayacağını kabul ederek şehit kanlarıyla ellerini yıkamaya başladı sonrada buyurdu '' Askerlik yan gelip yatma yeri değildir. ' Ama asla anlamadıki hiç layık olmadığı halde oturdukları makamlar '' Ulusu ve devleti satma yeri değildir. '' Şehitlerimiz oldu kelle şerefsizin biri oldu sayın... Belki kendisinin de Bağdat tan önce Batum a oradan Rize ye göçen aslen Kürt olan kanı çektiğinden sayın demiştir... Bilemem günahını almayayım ödeyemem o kadar çok ki...
İslam kelimesini ağzına almak kimlere yakışmıyor derseniz '' Ahanda bunlara '' diye bu üçlüyü işaret ederim. Bunlar ne dinden ne islamdan nede ATATÜRK ten haberdar tipler... sadece tipler suç olmasın...
Bak PTR efendi ;
Senin yaptığına dindarlık, hakkaniyetlik vatanseverlik denmez. Tayyip efendinin de yetiştirildiği KANDIRILMIŞ KITALARDAN olduğun çok belli. Bu siteye nereden geldin bilmiyorum ama bilinçli olarak üç dört kişiyi bu siteye musallat ettiler sanırım o kadar bellisiniz ki.. Sen asla anlamayacaksın ama ben azıcık anlatayım...
Bir olayı anlamak için yukarıdan bakmak gerekir kimin sabit fikirli inandığından asla vaz geçmediğini kimin daha aklı selim olduğunu anlamanın yolu budur. Dikkat et fanatik taraftar hakemi federasyonu kendi takımı yöneticisi haricinde herkesi suçlar sanki karşısında oynayan bir onbir yokmuş gibi yenilmek zorundaymış gibi.. Senin de bunlardan farkın yok. At yarışları deyimi olan kapalı gözlük gibisin maşallah. Dediklerinin hiç birisinin temel ilkesi yok. Hurafe ve yalan bilgilerle donatılmış canlı bomba gibi dolaşıyorsun. Okuma anlama derdin yok. nasılsa yalandır yazılanlar sen her şeyi doğru biliyorsun ya...
Al sana açık kapı senin recebini masaya yatıralım seç Deniz Baykal mı yoksa enteresan biri olan Cem uzan mı kıyaslayalım... Gör bakalım...
Dinci olma Dindar ol... Farkında değilmisin de bu hükümet ve bazı radikal islam geliştiğinden beri bir çok gelişmiş ülke islama tavır aldı. Hollanda ya Kur an sokmak yasaklandı İş mi şimdi bu ? Pasaportunda bir islam ülkesi gören bir ülke kafadan terörist muamelesi yapıyor iş mi bu ? İslami terör çıktı iş mi bu ?
2002 yılında Abdullah Gül efendi demecinde '' Avrupa kapılarında pasaportlarımızla sürünüyoruz biz iktidara gelince bu bitecek '' fetfasını verdi... kltidar değildi ama bu fetvadan 15 gün sonra iktidara geldi Önce başbakan sonra ilginçtir dışişleri başkanı olarak yani dediğin yapmak için en gerekli yere... Öyle başarılı oldu ki bak neler oldu ...
Talabani uyduruk bir aşiret reisiydi Cumhurbaşkanı oldu , Barzani başbakan gibi sayelerinde , İngiltere pek ciddiye almıyor ABD aslında nefret ediyor bel bağladığı diğerleri boş yarısı fos vede kof , Diaspora anormal güçlendi , Rum kesimi Ab ye girdi Fransa da Royal a oynadılar tersi çıktı... Kıbrıs kandırıldı evet dedi ayvayı iyice yedi, Rauf Denktaş ı yok etmeye kalktı , gizli ittifaklar yaptı, PKK bölgesini yatırım ve elektrikle ihya etti , ülkenin içine etti, hukuktan anlamadığını ispatladı , AB kapısı açılmamak üzere kapandı gibi...
Ne başarı değil mi bundan dolayı Cumhurbaşkanı yapılmak istendi pardon atanmak....
Hadi canım sende....
Devamı sabaha...
Bu arada siz şunu okuyun alttaki soruyada yanıt düşünün bakalım ulusal değerlere nasıl sahip çıkacaksınız...
Yazı alıntı bugün çıkacak gazetelerde var. Hani siz AK parti denilen tarikat cemiyet bozuntusu oluşumun çok uygar demokratik olduğunu halka saygı duyduğunu söylüyordunuz ya hemde yanlı gazete övemk için yazmış. Ne demokrasi ne halk hareketi ama....
ADAYLIK başvurularının başlamasıyla birlikte AKP’de kulisler de hareketlendi ve gözler, "Emine Hanım kriteri" olarak da nitelenen, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın özel yaşamla ilgili titiz tutumunun sonuçlarına çevrildi. "Özel hayatına dikkat etmeyen", dayak, boşanma ve imam nikahlı ikinci eş, haberleriyle basın gündemine gelen milletvekilleri topun ağzında. AKP’de özel yaşamı nedeniyle gündeme gelen Halil Ürün, Sabri Varan, İbrahim Özal ve Aydın Dumanoğlu’nun bu nedenle yeniden aday olma konusunda sorun yaşayabileceği belirtiliyor. Ürün, 30 yıllık eşi Esma Ürün’ün dövüldüğü iddiasıyla karakola şikayetçi olmasıyla gündeme gelmişti. Varan, 17 yıllık eşi Nuriye Varan’ı boşayıp milletvekili arkadaşı Seracettin Karayağız’ın TBMM’deki sekreteriyle evlenmesiyle gündeme oturmuştu. Özal, asistanıyla imam nikahı kıymasıyla, Dumanoğlu da yasal eşi Sevil Dumanoğlu’nun, imam nikahlı ikinci eşinden gayrimeşru çocuk sahibi olduğuna ilişkin şikayetiyle haber olmuştu. AKP kulislerinde, eşleriyle sorun yaşayan bazı milletvekili eşlerinin Emine Erdoğan’a giderek yardım istedikleri, Emine Hanım’ın da eşi Başbakan Erdoğan aracılığıyla bu konularda devreye girdiği konuşuluyor.
Hehe demokrasi.. tayyip emine ikilisi ve troyka ... bayağı bir demokrasi...
Soru da şu Ulausal değerlere sahip çıktığını savunan AK parti hangi yetki ve cüretle devlet konuk evine Kıbrıs Rum Kesiminin bayrağını çekebilir ??? Yaranma isteğini biliyoruz. Rumlar AK partiyi destekliyor.
Bir iyilik yap Al bu partiyide Rum kesimine git Ohhh be...