Evet alındım.İkisi arasındaki farkı açıklarsanız biz de bilgilenmiş oluruz.Yanlış anlamayın.Kişisel değil.Buraya yazılıp sorulacak kadar önemliyse arada devasa bir fark olmalı.
Printable View
Evet alındım.İkisi arasındaki farkı açıklarsanız biz de bilgilenmiş oluruz.Yanlış anlamayın.Kişisel değil.Buraya yazılıp sorulacak kadar önemliyse arada devasa bir fark olmalı.
Ben de bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var ise yazar umarım.
Araştıralım o zaman :)
Fakülte :
1. Bir üniversitenin, öğrenim alanı ya da uzmanlık konusu bakımından ayrılmış ilgili bölümlerinden oluşan kollarından her biri.
2. Bu bölümlerin bulunduğu bina.
Popüler kültürün yoğun istilasına uğramış dimağım bu kaynaktan başka yere uğramayı akıl edemedi.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=fakulte
Bu arada ilk tanımı kim yapmış haberim yok gerçekten kusura bakmayın şimdiden.
Şöyle desek?
Fakülte; Meslek öğrenilen eğitim kurumu?
Devam etmek istemeyişinizin sebebi bir başka okulda okuyor olmanız mı?Yok eğer sadece okul bitirmiş olmak içinse lütfen hukuk okumayınız,zira hukuk fakültesine devam etmeden,derslere ve mesleğe hakim olmadan okul bitirmenin bence anlamı yok.
Mesleğini seven ve önemseyen biri olarak eğer idealiniz değilse başka bir fakülteden yana tercihinizi değiştirin,derim nacizane.
Ben Ankara Hukuk Fakültesine bu sene kayıt olmuş bir öğrenciyim okula sadece 1 haftalığına gitmeye karar verdim yani yarın galiba okulda son günüm acaba dedikleri kadar zor mu olur sınavlardan hocaların notları anlattıkları olmadan not alabilmek
Ayrıca derste anlatılmayan şeyler nadiren çıkar sınavlarda.Çıkmışsa bile şu konuyu çalışın denmiştir.Notlardan da uzak durarak kendini geliştirmeni öneririm.
Selamlar :)