sevgili hoyuk, bence siz artık yatın ve güzel bir uyku çekin.Sabah uyandığınızda belki birşeyler değişmiş olabilir:mahcup:
Printable View
Bence de uyuyun ama bir an önce de uyanın!
sayin milo uye arkadasimiz lutfen korlestirilmis derken lutfen rica ederim ben korlesmedim. ve kimden bahsediyorsunuz 25 yasinda gemi almis ben kimsenin muhasebecisi degilim nasil aldi ne bileyim birde sehitlerimize kelle felan denmez kesinlikle ne demek oyle seymi olur
o olay nasil oldu bilmiyorum ama bant kaydimi var bildigim kadariyla su anda yargiya intikal etti demi yargida olan bir olay icin konusmak dogru olmaz
saygilarimla selamlar
elbetteki petrol her ülkede vardır ama kalitesi farklıdır örnegin ırak petrolü yerin 3metre altından çıkar zahmetsizdir malıyeti coook azdır amma velhasıl ülkemizde bu durum söz konusu deildir ayrıca tayyip bey elinde kazma kürekle çıkıp petrol aramıyor şu anda benım bıldıgım kadarıyla mta tarafından birtakım özell şirketlere devrediliyor çünkü petrol çıkarmak çok para gerektiriyor bu bir..
ikincisi önemlidir baba ve aile şimdi bunu tartışmayalım isterseniz....
menemen olayı felan dediginiz olay çok önemli bir husustur dikkatinizi vede saygınızı bekliyorum bu olay bu ülkedeki yobazlık hareketlerinin nerdeyse ilki vede öncüsü olmakla beraber ondan arta kalanlarıylada şuanda ülkemizi yönetenleri meydana getirmiştir..bakızın egitime gönül vermiş tertemiz yüzlü bir insanı kör bir bıçakla kesen katleden bir insan ın tohumudur bu insan..onun babası birini katletmiş ne ugruna kendince dogru buldukları ugruna lütfen yazdıgım diger örneklerede bakın bilginiz varsa tartışalım yoksa aksi taktirde sizle tartışmayı burda noktalıyorum...
Sayın hoyuk,onu bilmiyorsunuz,bunu görmüyorsunuz,yazdıklarınızda neye dayanıyorsunuz peki?
Dabi dabi, hemen yargıya sığının. Yargıya intikal etmiş bir şey için konuşulmaz. Daha yargıya intikal eden bir şey yok
Şehitlere Kelle diyen bizzat başbakandır, ülke bu laf yüzünden kaç gündür çalkalanıyor.
Başbakanın oğlu milyonlarca dolarlık gemi satın aldı. Millet, iktidarın muhasebecisidir.
Dünyevi işlerle de biraz ilgilenirseniz neler olup bittiğini görebilirsiniz...
meraba arkadaslar ve ustalar
iyi oldu sizinle tanisdigim sizlerden cok memnun kaldim simdi yatmak zorundayim sabah ise gidecem ileriki gunlerde tekrar gorusmek uzere
yine dua edelim ALLAH hakkimizda ne hayirliysa onu versin her konuda
saygilarimla selamlar
birde bu adam şiir okudu evet ama ataya hakaret içeren bir şiirden hapis yattı isterse sarkı sölesin önemlimi sizce bu???
güncel bir örnek vereyim size tayyip beyin adamlarından(miilet veillerinden)birisi gecen MUSTAFA KEMAL e yaptıgı igrenç kuşadası fıkrasını acaba kimin yardakçılıgı içindir nasıl bir zihniyetle yapılmıştır...yani sen suç işle sonrada yargıya intikal etsin herşey bitsin konu kapansın öylemi???önemli olan zihniyetin değişmesidir !!!
bu kişiliklerin safı gayet açıktır vede çagdaş türkiye için tehdit konusudur...
tavrınızı degiştirmelisiniz sürekli allah kelimesi dua edelim cümlesi lütfen biraz daha akıla mantıga vede cagdaş bir insana yakışır cümleler kuralım size kalsa burda bizlere tekbirde getirtceksiniz heralde???laiklik ilkesine önceden belirttigim gibi uygun bir insan olmadığınıza kanaat getirdim
Meal Nedir?Alıntı:
ve saygi deger harun gur yetkili arkadasim benim bahsettigim KURANI KERIMIN tefsiri degil MEALI evinizde bir KURAN-I KERIM MEALI varsa yukarda ayetleri yazdim ac bak goreceksiniz.
Meal, kişinin konuştuğu dilin dilbilgisi kurallarına hakimiyeti kadarıyla, sözcük manalarına vukufiyeti ve zeka, -kavrama- yeteneğinin elverdiği miktarda Kur’ân'dan, beyin hacmince anladığını kendi öz diline çevirmesine gayret etmesi hadisesidir.
Tefsir Nedir?
Kur’an-ı Kerim’i usûlüne göre açıklamak ve yorumlamak demektir.
Sn. hoyuk, diğer konularda olduğu gibi, dini bilgilerinizi de geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorum.