Gerçek olduğunu farzedelim ;
Başkan'ı hemen AKP görevden alırdı ve savcılarda gerekli işlemleri yaparlardı. Bende hakareti yapan kişiye "haddini bil" derdim ve onu tabiki de eleştirirdim.
Printable View
Soruşturma açılmaması açılmayacak demek değildir. Kaldıki bu olay bu partinin ilk olayıda değildir. Sistamatik olarak yapıyorlar o kesin...
Ben başka forumlarda da dile getirdim bu aralar savcı ve hakimlerin üzerinde ölü toprağı var diye...
Peki adama haddini bil dediniz ... Eleitirdiniz... Adam döndü
- Sende mi şekerli kahve içenlerdensin ? dedi ....
Sayın kayserisitasyonu, akşam akşam beni güldürdünüz ya çok teşekkür ederim size, ne zamandır böyle katıla katıla gülmemiştim. Allah iyiliğinizi versin...
Not: Başkan hakkında soruşturma açıldı ancak kendisi hala görevde (?!!) belki haberiniz yoktur.
:) Commodore AKP'yi kapatalım R.T.E'ı da yassıada'ya gönderelim. Savcı ve Hakim'lere bir aralar brifing verirlirdi onları yeniden yapmak da lazım deil mi. BÇG falan hemen başlasın göreve Başkan hakaret etti ve bu da sistematik nasılsa hemen "Ordu Göreve"... Commodore geleceğin nokta burası sanırım.
Adam gibi demokrasiyi yaşatmaktansa ya birisine köle olacaksın yada cunta gelecek öyle mi?
Yahu adamlar hukuk filan dinlemiyor ki... RTE dediğin kişi işine gelince hukuk diyor kendi aleyhine olunca guguk... Avrupa kapı dışarı etti sayelerinde aymazlıklarından basit şark kurnazlıklarından bunlar hala sekiz maddeyi biz açar kaparız diyorlar...
RTE nin dokunulmazlığı olmasa yassıadaya değil amma başka hapishanelere gideceği kesin gırtlağına kadar gömüldüğü yolsuzluk dosyalarından dolayı ondan kaldıramıyorlar dokunulmazlıkları... Şekerli kahve severler ya ondan verdikleri ilk sözü tutamıyor AKP hala ona inananlarda var tabiii....
AK partinin ne iş yaptığını bilemem ülkeyi kaosa ve geriye götürmekten değerleri sarsmaktan başka... Kapatılmalımı benim ilgi alanım değil.. Ama seçimde benden oy alamayacağı kesin...
Yüzde 25 oyla iktidar olan ve o yüzde 25 in yüzde altmışı bile çankaya ya çıkmasın derken çıkması tam bir demokrasi değil mi? Sayesinde TC 11. CB olmayacak yada bana sorulduğunda yok diyeceğim...
Sayın kayseriistasyonu,
Yani şimdi, siz diyorsunuz ki "Bu olay gerçek olsaydı, hukukçular gereğini yapardı, AKP de görevden alırdı.Görevden alınmadığına göre olay gerçek değil." öyle mi? Bu mudur kurduğunuz mantık?
Hukukçular gereğini yapmış ve yapmaktadırlar, peki ya AKP hükümeti, peki ya RTE, hani nerdeler?
Şimdi gene diyeceksiniz ki, haber doğru olmadığı için birşey yapmıyorlar. O zaman bir tane yalanlama haberi gösterin bize. Başkan kendi yaptığı edepsizliği (AKP öyle vasıflandırıyor) yalanlamazken ya da en azından hayır olay çarpıtıldı aslında öyle gelişmedi demezken neye dayanarak olayın gerçek olmadığını iddia ediyorsunuz görelim.