Hangi dağ ? Önemli olan bu iyi bir dağsa bende geleyim.... Kandil dağıysa size güle güle...
Printable View
Hangi dağ ? Önemli olan bu iyi bir dağsa bende geleyim.... Kandil dağıysa size güle güle...
Hangi dagda kar varsa o daga.. :)
Cunku su oyundaki kartopu oyununun bir faydasini goremedim!
http://www.cebirsel.com/index.php?op...401&Itemid=177
Hemen uygulayacagim bir sonra ki dusuncem: Disari cikmak ve ayaklarima kara su ininceye kadar da eve donmemek.. :rolleyes:
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsin,ya Da Tozu Dumani Yutarsin Secİm Senİn!
Dağların hepsi güzeldir,gitmişim ne iyi yapmışım,bol oksijen,bol güneş,inekler,kuzular,çayır,çimen,çiçekler,o baldan tatlı kaynak suyu,daha ne olsun,köy kahvesinde çay,adaçayı,ben birazcık lahana tarzında gitmişim,gitmeye gitmeye,yanımdaki yedekleri nereye sığdıracağımı şaşırdım tabii,haftasonları yolunuz dağlardan geçsin,:)dileğim bu olsun
Bi sonraki düşüncem haftayada gidebilmek,ama haftaya çokkk var.
Sevgili Selinn
bizi birakip gittiginiz yetmiyormus gibi, bi de ballandira ballandira anlatiyorsunuz ya :( ehh oyle olsun , n'apalim...
Guvendigimiz daglara elbet bi gun kar yagar, biz de o karla.... ?
Gitmis kadar oldum :)
Gezinizi bizimle paylastiginiz icin tesekkurler...
Bir sonraki dusuncem : Karli veya degil , en kisa zamanda bi daga kacmak.. :rolleyes:
;)Teşekkürler,Sn.deniz02 tavsiyem haftasonları dağ yürüyüşlerine gitmeniz,birazcık erkenden uyanıyorsunuz ama;)tek eksiği bu olsun.
Sevgiler,
Bir sonraki düşüncem çay içmek...
Orda bir dağ var uzakta gitmesekte görmesekte o dağ bizim dağımızdır...
Gitmediğin var olmadığın toprak senin değildir....
Bende çay severim amma yapan yok....
Bir sonraki düşüncem düşünmeyi bırakıp eyleme geçmek... Düşün düşün nereye kadar...
Orda bir dağ var uzakta gitmesekte görmesekte o dağ bizim dağımızdır...
Gitmediğin var olmadığın toprak senin değildir....
Bende çay severim amma yapan yok....
Bir sonraki düşüncem düşünmeyi bırakıp eyleme geçmek... Düşün düşün nereye kadar...
Selamlar,
Sn.Commodore ,bende kendi çayımı kendim yapıyorum...bana da yapan olsa idi daha lezzetlimi olurdu ne.?Çay için 2 dilim ince dilimlenmiş limon,birkaç karanfil,varsa kokulu tomurcuk katıverin,birde iyi demlemek lazım tabii,tadına doyum olmaz:)Afiyet olsun..
Ben onları yapana kadar ölürüm sanırım. Muhtemelen çaydanlığı ateşte unutacağım için çaydanlıkta gider bir şey değil... Sonra muhtemelen annem bana mı üzülsün çaydanlığamı karıştırır...
Ben en iyisi deniz atına gidip bir duble bir şey içeyim...
Ben onları yapana kadar ölürüm sanırım. Muhtemelen çaydanlığı ateşte unutacağım için çaydanlıkta gider bir şey değil... Sonra muhtemelen annem bana mı üzülsün çaydanlığamı karıştırır...
Ben en iyisi deniz atına gidip bir duble bir şey içeyim...