İnanmak başarmanın yarısıdır, bakın siz yarısını başardınız bile, şimdi diğer yarısı için çalışmalısınız. Başarılar diliyorum...
Printable View
İnanmak başarmanın yarısıdır, bakın siz yarısını başardınız bile, şimdi diğer yarısı için çalışmalısınız. Başarılar diliyorum...
teşşekür ederim bu sözlere çok ihtiyacım var...
Hala herkes bana karşı ama ben bugün gittim tm olarak alanımı değiştirdim yani en önemli adımı attım bu forumunda bu kararımı vermemde büyük etkisi oldu özellikle soruma cevap veren
Av.Dilek Kuzulu Yüksel, Stj.Av.Emrah Yavuzcan, Aydın Alber Yüce, Av.Tayfun Eyilik,Av.Mehtap Yeter Engin, teşekkürü bir borç bilirim...
:) :)
:) çok sevindim...umarım dilediğin gibi olur.
teşekkür ederim inşallah olur...
avukatlaık guzel meslek.paarsı bol.ve en guzeli herseye itiraz edebiliyorsunuz:)) itirazım var sayım yargıç demkten daha güzel ne olabilir hm:)
en güzelide hak hukuk aramak buna bayılıyorum...
Konuya ilişkin bir forum:
https://www.hukuki.net/forum/showthre...threadid=25690
İstemek de başarmanın bir yarısıdır.
İnanmak
İstemek
Çalışmak
Ve Başarmak...
öncelikle verdiğiniz link için çok teşekkür ederim ama ben bu forumu defalarca okudum ilginize teşekkürler
Meraba Özellİkler Bu Sene Hukuk FakÜltelerİnİ KazanmiŞ Olanlara Bİr Sorum Var Acaba Öss Sinavina Hangİ Yayinin Kİtaplariyla Hazirlandilar Yardimci Olurlarsa Sevİnİrİm :) Ben EŞİt AĞirlik Derslerİne Bİraz Yabanciyimda O YÜzden Hangİ Setİ AlacaĞima Karar Veremedİm Hangİsİ En Yararlisi Sİzce...lise 2 ye yeni geçtim bu arada