Re: Gerçek ve inanılmaz bir olay. Hep beraber okuyunuz
Hata....
Benzer kuşlar aynı yöne uçar. ( Çin atasözü, originali ise şöyle: haii shikumo matsuko tai mai ashaipentaks laica poloroid fujimaka tukaka geisha fina hamama kesei hokkaido)
Pardon ama siz birbirinizi tanıyormusunuz?Yoksa ani gelişen bir nefret mi doğdu aranızda?İtiraf etmeliyimki bu entellektüel kavganız ilgimi çekti.
Sayın Kahraman;
Birbirini tanıyanlar kimler ben ve Av.Pınar Dündar mı? Yoksa diğerlerimi.
:)
duygu hanımı tanıtan ifade :::Sadece ben. Kalbimi duyuyor ve insanları tanıyorum. Gördüklerimden hiçbiri gibi yaratılmamışım; yaşayanlardan hiçbiri gibi yaratılmış olmadığıma inanmak cüretini gösteriyorum. Öteki insanlardan daha iyi değilsem bile, hiç olmazsa başkayım. J.J.Rousseau
hikayeniz ile alıntı yaptığınız rausseau'nun ifadesi arasında çok bağlantı gördüm.belki başkasınızdır. belkide kendinizi tatmin etmek için öyle görünmeye çalışıyordunuz. ne diyelim, gerçek ve inanılmaz olay denince direk tıkladım. inanılmaz ama gerçeklik payı ne kadardır onuda bir forum konusu yapabilirsiniz::))
Sayın fettahoğlu;
Kimbilir?:)
pınar hanım ve duygu hanım arasındaki konuşmalar şaka mı yoksa ben yanlış yerdemiyim? ben burda kişisel atışmaların değil hukuki tartışmaların yapıldğını sanıyordum... ya da hala öyle olduğunu umut ediyorum...
Ve bir soru sormak istiyorum..
Sendikanın yetkisi ile ilgili hususlarda asıl işyerindeki işçilerin sayısı mı önemlidir? yoksa taşeron şirketteki işçilerin de sayısı yetkinin tespitinde esas alınır mı?örneğin asıl işverenin 100 işçisi var, 51 işçi sendikaya kayıtlıysa yetki tamamdır. fakat taşeron şirket te de 50 kişi varsa toplam 150 kişi üzerinden 51 kişi olursa yetki tamam değildir. yani bunun hangisi doğru? ve bununla ilgili bir yargıtay kararı bulabilir miyiz? ben ulaşamıyorum...
Şimdiden teşekkür ediyorum...
Sayın Av.fehiman;
atışamanın gerçekliği bir yana sorunuz oyle yanlış bir yerdeki.
Gelin bu sorunuzu ayrı bir soru olarak iş hukuku forumlarına taşıyın. Yoksa size cehennemde gider ortaklığı önerisinde bulunucağım. :):)
Tanrıya dilekçe yazar para kazanırız:):)
Duygu hanım çok teşekkür ediyorum ... bugün üye oldum ve kaybolmuştum.. aslında gayet basit bir kullanımı var ama ilk acemiliğim size denk geldi.. yardımınız için teşekkürler.. iş hukuku forumuna mesajımı gönderdim..
İnşallah cennete karşılaşalım:)
bence guzel bi hikaye bu kadar tartısmaya gerek yok hem komik hem anlamlı hem guzel.
Yani güldürürken mesaj veriyor değil mi?:)