-
Teşekkür ediyorum Dilek Hanım, evet dün hemen bir avukata başvurdum ancak dediğim gibi oldu ve ben bilişim sucundan anlamıyorum dedi.
Ben size başta yalan konusmamıstım, gittiğim avukatta bunu söyledi. Şimdi bana tanıdığı avukatlardan bu işden anlayan birisini bulacak ve ilk duruşmaya avukat ile gireceğim.
-
:) Bir avukat aracılığı ile takip etmeniz sevinirici bir husus. Hack kavramının açık ve net olarak açıklanmasını; kesinlikle ün kazanmak için suçu kabullenmemeniz gerektiğini söylemem gerekir. Ayrıca usul olarak, sizin bilgisayarınıza el konulması için CMK 134 deki hakim kararı olup olmadığının incelenmesini isteyin. İyi günler dilerim.
-
Avukatımın yanından geliyorum suan. Yazarım ayrıntıları, sabah gazetesindeki hayali haber yazan yazara da kapak olur.
Arkadaslar tesekkurler yardımlarınız için.
-
@commodore1tr doğru diyorsunuz bilir kişiler var tabiki.Benim aklıma gelmedi yazıyı yazarken.
-
Durusma bitti dava ileri bir tarihe atıldı.
Burada sizlere anlattıgımı onlarada anlattım tabii ki delilleriyle birlikte gösterdim ve istediğim gibi savunmamı yaptım.
Dediğim gibi oldu hep ben konustum avukatım ve hakim - savcı beyler dinledi cünkü konu hep teknik terimlerle alakalıydı :)
Hakkımda yalan yanlış gazeteye yazı yazan kişi ve gazete hakkında ise tazminat davası açtım :)
Madde bilmem kaç, yüzde yüz deliller olmadan daha durusmaya bile girmemiş bir genci rencide edici yalan haber yazmak :P
Neşem de yerinde he, hak yolunu bulacaktır demiştim :)
-
Neşenizin yerinde olmasına sevindim Allah daim etsin...
Ama bir müsade buyurun mahkeme bitsin... İlk duruşmada genelde ifade alınır sizin konuşmanız normal Zaten hakim cumhuriyet savcısı ve avukatta konuşsaydı olmazdı değil mi...
Gazeteye karşı dava açmanız normal o konuda sizin haklı olduğunuzu sanıyorum olayda suçluda olsanız suçsuzda olsanız...