-
Varlık Yayınları Dipnotu : 9
İşte Gezer, evde Gezer, yolda Gezer, harmanda Gezer.
Nasıl terlik reklamı gibi oldu değil mi?
Tepkili amca, Şubat'ı yakalamışken diğerlerinin açıklamasını da Dilek Hanım kızına yapıver, beni meşgul etmeyin, okuyorum şu sıralar;)
-
HRGMR;
neden harmanda geziyorsunuz.
Ayrıyeten Şubat harman ayımıdır. Ve organ transplantasyonu için en uygun ay mıdır?
-
550 beyin bulunmaz... Bulsanızda bunlara kimse vermez Hem beyin beyindir. Bazıları salatasını sever... Ama bunlarınkinden salata dahil bir halt olmaz... Bunlar Hakan plastikten alınmış ince sessiz kırılmaz boru kullanıyor beyin kıvrımları yerine Güle güle kullan Türkiye.... İyide Türkiye bunları yanlış yerde kullanıyor.... blonde bride aman blonde bride aman....
-
Yerleşik hayata geçmelerinden bu yana Anadolu'da yaşayan insanların çağ, ırk, dil ve din gözetmeksizin sahip olduğu bir ortak değerdir harman.. Ben gezmeyim de kimler gezsin?
Bazen erken olabilmekle birlikte, sevgili commodore'un verdiği koordinatlarda harman genellikle Kasım ayında gerçekleşir, harmanın biçme işinde sandık kullanılır. :D
-
Harmanda gezmek çok iyidir. En azından zararsızdır... Hatta işveren sizi çalışıyor orada sanıp maaş bile verebilir... Tehlikesizdir. Kafanıza tabela saksı gibi gökten düşmemesi gereken şeyler düşmez. ...
İstanbul da tehlike içinde aylak aylak dolaşacağına al başını git anadoluya dolaş harmanda... yeşil beyaz bir örtü tertemiz hava bol gıda...Canın sıkılınca dön Ege ye yada Akdeniz'e ufak bir tekne sancak iskele, at oltanı tut balığını azıcık roka bolca rakı yanında balık.... Ah birde .......(SİLİNEN KELİME YÖNETİM TARAFINDAN SANSÜRLENMİŞTİR:D olsa... Akıllıysan zaten dikkat et bir rakı parayla olta sende balık denizde... Rokayı harmanda eksene....
-
İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttt. ..
-
Bağğğirmaaaaaaa
Arrrrrrrtttttttttikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
-
Şurada kendi kendime bağırıp deşarj olmaya çalışıyorum, kime zararım var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa... :p
Yönetimin Notu: Lütfen bağırmayınız, site sakinlerini rahatsız ediyorsunuz, bir daha bağırırsanız üyeliğiniz askıya alınacaktır.
-
-
Ah canım ya..... Yatıralım artık Dilek hanımı bir yerlere torpil se torpil.... Baksanıza kendi kendine konuşmayı çoktan aştı... Kendi kendine yazışıyor.. Kendi diyip ken di yanıt veriyor... Eyvah ki eyvah...