http://img517.imageshack.us/img517/5795/kalppl7.jpg
Aşk diğer kalbi bulmaktır...
Printable View
http://img517.imageshack.us/img517/5795/kalppl7.jpg
Aşk diğer kalbi bulmaktır...
Bir internet sitesinden okumuştum,çok beğendim ve sizlerle de paylaşmak istedim.
Aşk;bazen bir zaman hatasıdır.
Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara.Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır.
Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak...Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır.
Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır.
Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulup da ne yapacağını bilemeyen iki savaş çocuğu gibi kalmaktır.Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir.Bir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır.
NOKTA
Bana yalanlar söylese yetinecektim.
Ama yalan söyledi.
ÖZDEMİR ASAF
NOKTASIZ
Biri gelir sorarsa
Beni sana sorarsa
Gitti der misin?
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?
ÖZDEMİR ASAF
Bunun anlamı yetişkinlerin aşık olacak cesareti olsada aşkı tanımlayacak cesareti yok oluyor herhalde...
Başkalarının tanımlamalarına sığınmanın nedeni ne olabilir yoksa?
Alıntı:
Başkalarının tanımlamalarına sığınmanın nedeni ne olabilir yoksa?
Yaratıcılık yoksunluğu başka ne olabilir ki baksanıza mesela benim aklıma turşudan başka bir şey gelmedi:D
Bunu kabul etmiyorum Sayın Bayındır...
Bunun doğru olmadığını bilecek kadar uzun zamandır takip ediyorum siteyi. Hatta tam tersini savunuyorum. Bence çok yaratıcısınız. (Uzman görüşü)
Yaratıcı olmama mazereti ortadan kalktığına göre ya bir tanım yapın yada korkaklıkla tembellik mazeretlerinden birini seçin.
uc dakıka once uye oldugum bı sıtede dolasırken gozume carpan ılk form oldu
kımsenın duyarsız kalamayacagı bı konu cocuklar ve aşk.!
daha temızken yureklerı , elbettekı onların anlatımları hıssettıklerı ask bızım yanlızca duydugumuz zaman hak verebılecegımız , tebessum edebılecegımız , ahhh evet işte bu dıyebılecegımız turden!!
aslında olması gerektıgı turden :))
oysa dusunuyorumda
sanırım gunumuz ınsanı ıcın aşk köpekleşmek anlamına gelıyor !!
:( :(
:))) soylemeden edemeyecegım '' konuya ne guzel ekşitmişsiniz '' :))
ıyıkı bırı kalkıp ^= aşk bi vişne iç iç kişne --dememiş
yoksa nice olurdu kişneyen hayvanların hali
yada vişne cekirdeği araştırma konusu olmazmıydı formda
:):) cok yaşayın siz!!!
İnsan çoğu zaman aşık olduğunu anlamak için hatta aşık olmak için ayrılık gününün gelip çatmasını bekler... Nedemekse artık anlayan anladı sabah sabah ....