Ben gülümsemeyi çok severim,istediğiniz kadar gülümserim...
Bu arada benim dileğimde ,ve bu dileğimi yerine getirecek kişininde tüm yaşamı boyunca yerlere hiçbirşey atmaması ve çevresine özen göstermesi olacaktır,şimdiden teşekkür ederim.
Printable View
Ben gülümsemeyi çok severim,istediğiniz kadar gülümserim...
Bu arada benim dileğimde ,ve bu dileğimi yerine getirecek kişininde tüm yaşamı boyunca yerlere hiçbirşey atmaması ve çevresine özen göstermesi olacaktır,şimdiden teşekkür ederim.
Peki yerlere bişey atmam ben de ne dilesem diye düşünürken aklıma yaşadığı apartamanda yaşayan yaşlı amca ya da teyze varsa; ona bir buket çiçek alınmasını diliyorum..
Pahalı bir istek ama kabul çünkü bizim apartman yetmiş yaş klübü gibi...
Ama sorun değil iyi bir istek....
Ben birisinin bir kitap okumasını istiyorum...
Ben okurum ama ne okuyacağım elimde okuduğum birkaç kitap var onlar olur mu.?Olursa tamamdır.Olmazsa başka kitapta okurum.Hıııı biri bana küçüçük bir şiir yazsın.;)
Sayın Selin;
Eğer yanlış anımsamıyor isem size küçük ve güzel bir şiir. Özdemir Asaf'tan.
Yanar sobasında
yalnızın üşüyen bakışları
bir ışık titrer sönük sönük
penceresi dışına kapanmıştır
kapısı içine örtük
Benim alttakinden isteğim; bir ilköğretim öğrencisine kitap hediye edilmesi.
İsteğiniz derhal yerine getirilmek ve pazartesi hediye edilmek üzere bir kitap seçilmiştir.
Benim alttakinden isteğim çevresinde annesi yada babası olmayan bir çocuğa küçük bir hediye alsın.
Sayın çetinkaya; pazartesi kitabın ismini beklıyoruz. Takiptesiniz:)
Çilek yayınları
Küçük Şehzade (Kitap ismi)
Baskı yılı: 2004
Cevap veren olarak annesiz yada babasız bir çocuğa alacağınız hediyeyi bekliyoruz:)
Güzellll, ve fakat ben orada birşey dilememiştim ama babası cezaevıonde olan birine alsam olur sanırım.
ve siz cevap veren olarak bu kıtabın yanında 2 parça kırtasiye malzemesi de verirsiniz artık.
:))
Tabi ki.Güzel düşünceniz için tşkler.