Cevap: Dikkat British kedi Dolandırıcılığı ve Shorthair kedi Dolandırıcılığı
Alıntı:
Fixit rumuzlu üyeden alıntı
Söyleyecek fazla birşey yok. İnternete "mohammed cartoons" yazarak, Avrupada din konusundaki ifade özgürlüğünün sınırı olmadığı kolaylıkla görülebilir. Yada George Carlin'in stand upları izlenerek. Ama ağır gelebilir onlar...
Bahsettiğiniz karikatürleri savunuyor musunuz? Mesela Charli Hebdo'nun yayınladığını mesela?
Alıntı:
xyxcyp rumuzlu üyeden alıntı
Bahsettiğiniz karikatürleri savunuyor musunuz? Mesela Charli Hebdo'nun yayınladığını mesela?
Konu ifade özgürlüğü. Benim senin savunup, savunmamam ifade özgürlüğünü etkilemez. Sen ben rahatsızlık duyuyoruz diye, X kişisinin ifade özgürlüğü askıya alınamaz. O karikatürünü yayınlar, rahatsızlık duyanlar, benzer şekilde protesto eder. Ama öyle olmadı, üstün hoşgörü sahibi sevgi pıtırcıklarının yaptıkları ortada. Tartışmak yersiz, Avrupada ifade özgürlüğünün boyutu ortada. Öte yandan Amerikada adam iktidardaki başkana "p*ç" diyebiliyor. Normal bir adama dese amerikada suçken, başkana diyince ifade özgürlüğü sayılıyor. O yüzden 2-3 aksi örnekle avrupada-amerikada avrupa özgürlüğü yok diyemezsin. Heleki Türkiye ile kıyaslayamazsın bile.
British kedi dolandırıcılığı başlığı altında şu yarışınıza devam etmekte kararlımısınız?
Konu hakkında tartışmaya devam etmek istiyorsanız https://www.hukuki.net/forumdisplay.p...Tarih-Tartisma
kategorisinde bir konu açıp devam etmenizi rica ediyorum.