Cevap: Maaş hesabımdan otomatik çekilen kredi maaşıma yetmiyor.
Erdoğan Bey yeni üyenizim 70 bin tl borcum var
bunlar 3 kredi kartı 4 tüketici kredisi ve avans hesaplarını kapsıyor maaşım 2.840 , tl devlet memuruyum
Şu ana kadar hepsini taksitti , asgari tutardı ödedim ancak şu andan sonra çok zor..kredi kartlarımda limit kalmadı..limit artırımı yapmıyorlar...evliyim 6 yaşında bir oğlum var ev kendimin TOKİ den taksitle almıştım borcun aylık 2.100 tl si tüketici kredisi taksiti..
Eğer borçlu olduğum kredi kartlarında birini gözden çıkarıp yeniden yapılandırma istesem ne yapmam gerekiyor..yada bu toplam borcu tek kalemde toplama şansım nasıl olur..çünkü bankalar borç transferi yoluyla en fazla 36 takside kredi verdiğinden aylık gelirimi darlığı nedeniyle kredi vermiyor..bireysel finans kredisi diye bir şey duydum..icralık olsam eve icra gelir mi yoksa sadece maaşa icrayla kurtarır mıyım?
Ben engelli bir vatandaşım evimi 10 yıl taksit ödeyerek çok zor aldım bana yol gösterirseniz sevinirim
saygılarımla iyi çalışmalar
Cevap: Maaş hesabımdan otomatik çekilen kredi maaşıma yetmiyor.
evi ipotek gösterip kredi çekebilirsin yada maaşına haciz gelir , bana kalırsa evi ipotek gösterip borcun kadar kredi çekip uzun vadede taksitle ödemen daha mantıklı maaşa haciz yada evine haciz için gelmeleri pek hoş bir durum olmaz kaldıki devlet memurusun taksitleri ödeyebilirsin