Cevap: Değerli Büyüklerim Acil Bir Konu Lütfen
AYIPLI -KUSURLU üründe 6 ay içinde sözleşmeden dönebilirsin ,iade edebilirsin vss yazısını ben göremedim , sen görebildinmi ?
- - - Updated - - -
cevap vereceksenız bize lazım olan yanıtları verin, SEÇİMLİLİK HAKKI MADEM VARDA OZAMAN NIYE YAZMIYORSUN BUNU AÇIK AÇIK ? KONU İYİCE SARPASARIYOR , ben öğreneceğimi zaten öğrenmişim ,
Özür dileriz Ayıplı bilgi verdiğim için sildim.
ben gereken herseyı öğrendim , kopyala yapıştır yapmana gerek yok artık.
yav he sen öğrettin tamam
- - - Updated - - -
ben yapacağımı yapmısım , işlerimi halletmişim , başvurmusum , şimdi kopyala yapıştır yapıp bişeyler ispat etmeye calışıyorsun
VAKİT KAYBETMEDEN TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE GİDİP ,DURUMU YETKİLİLERLE BİREBİR DEĞERLENDİRİN DEMEK DEĞİL,aklında olsun
Pekiii.....
Yazdıklarımızın doğruluğunuda garanti etmiyoruz. diyosun bak kendi ağzınla , garanti edemiyorsan niye emin olmadığın cevaplar vermeye çalışıyorsun , ordan burdan kopyaladığın seylere ihtiyacı yok burda gezinen insanların , zaten o vatandaşların elinin altında imkan var , girer gerekli yere ilgili kanunu öğrenir , bu zor değil ,asıl önemli olan YÖNLENDİRMEK , ben avukata gittiğimde YA ARKADAS KANUNLARI BANA Bİ SAYARMISIN DEMEM , KİMSE DEMEZ , SORUNUNU ANLATIR NELER YAPABİLİRİZ DER , BANA KİTABI VERİP BAK ŞURDA ŞUNLAR YAZIYOR DEMEZ , doğrumu ? kanunda yazanlara ulaşmak zor değil , ben bilen kişiyim diyen insan , karşıdakini yönlendirir , yönlendirirkende seçenek sunar , sen bana öğrenmem gerekeni istediğim anda veremeyip , taksit taksit yada olayın akışına göre bilgilendirme yapıyorsan olmaz o iş.
Cevap: 1 günlük telefonda sorun var , iade edemezmiyim
Peki Özür dileriz ayıplı bilgi verdik.