Cevap: Apartmandaki travestiyi attırmak istiyoruz
Birkaç şeyi açıklığa kavuşturalım;
Ameliyat olmamış olan Travesti, olanlar Transseksüel ve iki durumunda meslekleri ile ilgili yok.
Bu vatandaşlarımızın büyük bir kısmı eğlence sektöründe drag queen olarak çalışmaktadır. Bir kısmı ise kuaför, güzellik merkezi yerlerde çalışmakta. İş bulamayan, kolaya kaçmak isteyenler yada kadın fahişeler neden fahişe oluyorsa o sebepten fahişe olanlar ise fuhuş yapmakta. Transların fuhuşu seçenlerinin, bu seçimlerinde cinsel durumlarının bir etkisi yok. Son olarak trans fahişeler arasında araştıma yapılmıştı birkaç sene önce ve benim gay komşumunda trans arkadaşlarından söylediği; bunların müşterilerinin neredeyse yarısı bunlara başka amaçlarla gelmekte.
arkadaşlar konuyu dağıtmayalım travesti olsa kaç yazar transexsuel olsa kaç yazar burda onun cinsel kimliğiyle ilgilenmiyoruz sonuçta o evde uygunsuz seyler yapılıyor. bu kişi bayanda olabilirdi aynı tepkiyi yine gösterirdim. ama yinede cok merak ediyorsanız mavi kimliği var sanırım kimsede gelip ceza yazmadı normal bayan gibi dolaşıyor ortalıkta. bnm onun cinsel kimliği sorgulamıyorum devlet iş versin calışsın zaten üniversite mezunumuş. kpss girsin memur olsun ama toplumun ahlakını bozacak işler yapmasınlar polisler geliyor hiçbişey yapmıyorlar. devlette suç var diye düşünüyorum
Alıntı:
damlaoyku rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar konuyu dağıtmayalım travesti olsa kaç yazar transexsuel olsa kaç yazar burda onun cinsel kimliğiyle ilgilenmiyoruz sonuçta o evde uygunsuz seyler yapılıyor. bu kişi bayanda olabilirdi aynı tepkiyi yine gösterirdim. ama yinede cok merak ediyorsanız mavi kimliği var sanırım kimsede gelip ceza yazmadı normal bayan gibi dolaşıyor ortalıkta. bnm onun cinsel kimliği sorgulamıyorum devlet iş versin calışsın zaten üniversite mezunumuş. kpss girsin memur olsun ama toplumun ahlakını bozacak işler yapmasınlar polisler geliyor hiçbişey yapmıyorlar. devlette suç var diye düşünüyorum
Kızılay eşcinsellerden kan bağışını bile kabül etmiyor. Devlet nasıl memur yapacak? Hanımefendi Transeksüeldir, öyleyse evde uygunsuz şeyler yapılıyordur mantığınız çok yanlış. Diyelimki eve gelenlerle seksüeli ilişkiye girdi. Para karşılığı değilse bu yine suç olmaz. Polis birşey yapmıyorsa, savclığa suç duyurusunda bulunun.
kızılaya kan vermek isteyen kim zaten? ayrıca dedigi gibi devlette suçlu bu konuda amerika ve avrupanın bazı ülkerinde bu konularla ilgili cok güzel çalışmalar var devlet fuhuşu önlemek için her firma belli sayıda eşcinsel calıştırmak zorunda hatta bi kaç marka vardır onlar sırf eşcinsel işçi çalıştırırlar cunku bilirler iş bulamayıp fuhuşa yönelebilecegini..
Alıntı:
damlaoyku rumuzlu üyeden alıntı
Sürekli şikayette bulunmak belki en başta belirttiğiniz şekilde (attırmak) olmasa da , genel huzuru bozduğu için dava açarak dairelerini ortak almanıza imkan verebilecek davayı açtığınızda elinizi bir nebze olsun güçlendirebilir diye düşünüyorum.
Ne kadar zamandır o binadasınız?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Bayan kıyafetiyle dolaştığı için en fazla para cezası uygulanır,
bayan kıyafetiyle bir erkeğin sokakta dolaşması para cezasını mı gerektiriyor ?
Alıntı:
Ertelenmiş Düşler rumuzlu üyeden alıntı
bayan kıyafetiyle bir erkeğin sokakta dolaşması para cezasını mı gerektiriyor ?
evet polis kabahatler kanunu bahane göstererek cevreyi rahatsız ettikleri için ceza yazıyorlar ama travestiler bu cezayı ödemiyorlar savcılıga itirazı ediyorlar. savcılıkta gayet haklı bi şekilde itirazları kabul etmektedir
Alıntı:
gizem1993 rumuzlu üyeden alıntı
evet polis kabahatler kanunu bahane göstererek cevreyi rahatsız ettikleri için ceza yazıyorlar ama travestiler bu cezayı ödemiyorlar savcılıga itirazı ediyorlar. savcılıkta gayet haklı bi şekilde itirazları kabul etmektedir
yalnız arkadaşım diyor ki ''kabahatler kanununa göre itirazlar Sulh Ceza Hâkimliğine yapılır. Eskiden de Sulh Ceza Mahkemelerine. hiç bir zaman kabahatler kanununda Savcılığa itiraz müessesesi olmamıştır.''
aman arada ne büyük fark varmış? sonuçta bu cezalar haksız yere kesiliyor kabahat oluşturacak bişey yok savcı veya hakim sonuçta bu para cezaların iptali söz konusu
Alıntı:
gizem1993 rumuzlu üyeden alıntı
aman arada ne büyük fark varmış? sonuçta bu cezalar haksız yere kesiliyor kabahat oluşturacak bişey yok savcı veya hakim sonuçta bu para cezaların iptali söz konusu
valla bende anlamadım.ben kendisine şu linki gösterdim http://www.dahke.net/2009/09/erkegin...nn-yemini.html linkteki haberin son satırında suç duyurusu yazıyor ve kendsine sordum suç duyurusu kime yapılır ? bunun üzerine Kolluk makamlarına ya da Cumhuriyet Başsavcılığına cevabını verdi.