red gerekçesi neydi uğur ? İlla bir gerekçe belirtmiş olmalılar.
Printable View
Karar yeni çıktı geçen gün gerekçe henüz belli degil tebligi bekliyoruz bakalım nedir bende merak ediyorm görecez söylerim sana hocam.Dedigim gbi umutlar tükendi böyle adaletin böyle işin......neyse ben sonuna kadar bırakmam bu davayı ama önümüze bakmamız lazım dedigim gibi dünyann sonu degil.. ;)
yani bana kalırsa arşiv kaydının bulunmasını gerekçe görmüştür. Senin HAGB yoktu sonuçta şöyle bir şey deneyebilirsin. Kararı veren mahkemeye başvurarak HAGB çevirebilir misin ?
Daha önce böyle bir olay biliyorum. Sahtecilikten hüküm giyen bir memurun cezasının infazından sonra kararı HAGB çevirtip mesleğe iade olan. Yanlış değilsem adanalıydı ya da hataylı.
Ya bizim durum farklıda tabiki elimzden geleni yapacaz hocam hagb çevirebilme olursa yapacaz bi sormamız lazm ugrasmak lazım.iyi günler
bende bunun cevabını arıyorum ben mukavemetten polise direnmeden ceza aldım yüz kızartıcı bi suçum yok asilden katiplik kazandım bende senin olay ne alemde ?
yardım ederseniz sevinirim benimde basımdan bi olay geçti
iyi akşamlar üniversite okurken 2.el cep telefonu aldım çalıntı cıktı ifadeler mahkeme filan 6 ay hapis cezası aldım sabıkam olmadığı için hagb kararı verildi.Benim sormak istediğim
1.Bilerek calıntı cep telefonu kullanmak yüz kızartıcı suça girer mi? memurluğa engel mi?
2.KKK İŞÇİ statüsünü kazandım şuan güvenlik soruşturmasındayım elenmeme yol açar mı?(assubaylık polislikte engel diyorlar sivil memur ve işcide de aynı mı?)
Yüz kızartıcı suç değil, memurluğa engel değil, güvenlik soruşturmasına da sorun olmaması gerekiyor olursa dava yoluna gidilebilir.
İdare mahkemesinde dava açılabiliyor kazananlar var süreyi kaçırmamaya özen göstermek gerekiyor dava uzun da sürebiliyor kesin bir şey söylenemez.