Hayir avukat bey eger yanlis cumle kurduysam Özür dilerim rüşvet lafini duyunca uzuldum kusura bakmayin ilgi alakaniz icin tesekkut ederim. Son sorum
Sizce bu isin akibeti ne olur? Iyi geceler
Printable View
Hayir avukat bey eger yanlis cumle kurduysam Özür dilerim rüşvet lafini duyunca uzuldum kusura bakmayin ilgi alakaniz icin tesekkut ederim. Son sorum
Sizce bu isin akibeti ne olur? Iyi geceler
Soruşturma sonunda savcı kanaatine göre kamu davası açar ya da takipsizlik verir dava açılırsa orda delilleriniz doğrultusunda savunma yapacaksınız akibeti bu sürecin sonunda belli olur bir şey çıkmaz deyip gereksiz ümit veya cezayı yersiniz deyip gereksiz korkuyu size vaad etmek doğru olmaz.
Slm ben bundan 15 ay once evlendim esim bana durduk yere iftira atarak evden uzaklastirdi polisler 1 ay uzaklastirma verdi o esnada kayinim esimi kendi memleketine goturup esyalarin hepsini almis sonra esimle baristik esyalar bugun yarin habire getirecegiz diyerek oyaladilar ve esim gecen hafta evdeki benim bozdugum mihrinden haric altin ve paralari alarak gitti simdi ne esyalardan ne esimden nede paralardan bir ses yok telefonumuda bakmiyorlar karakola kayip olarak esimi soyledim tutanak tutuldu ben simdi esyalarimi ve paralarimi nasil temin edebilecegim yardim ederseniz sevinirim tesekkurler...