Cevap: Haksız Yere Agır Cezada Yargılanıyorum Sizce Bu Davanın Seyri Ne Olur Avukat Arkadasların Yardımlarını Bekliyorum Saygılar
Hiç bir fikrim yok,
ama malum ülkemizde mahkemeye düşürülen( davalı) %100 kusurlu-suçludur mantığıyla çıkarıldığından, klasik çamur at izi kalsın misali, üzerinizdeki lekeyi temizlemek zorunda kalıyorsunuz, bu yolda işiniz zaten yeteri kadar zorken, konuyu bir avukatla takip etmenizi öneririm.
Cevap: Ağır cezada yargılanıyorum
Merhaba arkadaŞlar bİr konu daniŞacaĞim yardimci olabİlecek bİrİ var mi
Alıntı:
cuboard rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaŞlar bİr konu daniŞacaĞim yardimci olabİlecek bİrİ var mi
Şimdiye kadar bilgisi dahilinde hep oldu yardımcı olacak birileri,
mesajı yazalı 2 ay olmuş. son durum nedir sayın kinger
Arkadaşlar öncelikle yorumlarını ve desteklerini esirgemeyen herkese tekrar tesekkur ederim.Hayatı boyunca karakola dahi dusmemiş ben icin zor bir sürecti.Danıstıgım bir cok avukat ceza alacagımı ısrarlı sekilde soylediler.Avukat olan cocukluk arkadasım bile ! Davaya gelecek olursak; bütün korkularıma ragmen durusmaya baronun avukatıyla girdim ve savunmamı kendim yaptım.Durusmada sadece tokat attıgımı , diger suclamaların yalan oldugunu belgelerle Sayın hakime sundum..Durusmayı erteledi.Ertesi durusmada hakkımdaki tüm suclamalardan beraat kararı verdi ve adalet yerini buldu sukurler olsunki.
Öncelikle kingger üyenin sonucuna çok sevindim. Geçmiş olsun diyorum.
Bu gibi durumlarda. Suç uydurmadan, iftiradan karşı dava açılabilirmi ? Açılabiliyorsa kaybetme gibi bir durum söz konusu olurmu ?
Kingger bey öncelikle çok geçmiş olsn size bir kac sorum olcak eger bu msji gorurseniz bana cevap yazar misiniz şimdiden tesekurleer...
Ayni durumu tipatip bende yasadim.ilk durusmada beraat ettim.karsi dava baslattim. Suc uydurma ve iftiradan. Yakinda hayirli haberleri size verecegim
Gizemliyolcu.evet beraat karati neticesinde,karsi dava baslatilabiliyor. Davayi kazanma olasiligi sizin sunacaginiz delil ve taniklara gore degisir.