Cevap: Pasaport memuru nereye şikayet edilir?
Alıntı:
nirap rumuzlu üyeden alıntı
- - - Updated - - -
Sizin bu ahlaksızlığınız en kısa zamanda yok olacak inşallah.
Amin İnşallah. Geçen ay size en mantıklı ve yapıcı cevabı ben vermişim halbukü. Tabi o zamanlar bu kadar ahlaksız falan değildim. 2 saattir böyle olduk hepimizde. Zira bazı insanlara karşı çok ahlaksızca düşünceler beslemeye başladım. Siz iyisimi tek tek uğraşmayın hepimizi birden örgütten falan şikayet edin .
bakıyorum takım full çalışıyor ne iş :)
O zaman da bu kadar ahlaksız olup olmadığın cevabında vardır. Tutarsız tehditlerini git evinde beslediğin köpeğe yap. Sen kimi nereye şikayet edeceğimi bana söylemeye ne kapasitedesin ne de yetkinliktesin. Türk milletinin kafasına erken yaşta gerekli eğitimi al sonra tüm yaşamını geçir felsefesi işleniyor işlenmeye devam edilmekte. Ben burada sizi azarlıyorsam yarın başka yerde başka güçleri azarlayacağım. Çünkü hayat boyu eğitim alıyorum. Hayat boyu eğitim almayı engelleyecek olursa burada ve başka yerde karşısına dikilirim. Asıl ben burada avukatlığın pis yönlerini ve çirkefliğini öğreten insanlar hakkında ahlaksız düşünceler besleyebilecek yetideyim. Avukatlığın saf ve bilgi dolu yönünü burada gösterin Elif Hanım kızımız örneğinde olduğu gibi. Aksi halde kapattırırım bu siteyi. Sadece çükünüzle oynamaya devam edersiniz insanların hayatları ile oynatmam o güç bende var allaha çok şükür.
Alıntı:
O zaman da bu kadar ahlaksız olup olmadığın cevabında vardır. Tutarsız tehditlerini git evinde beslediğin köpeğe yap. Sen kimi nereye şikayet edeceğimi bana söylemeye ne kapasitedesin ne de yetkinliktesin. Türk milletinin kafasına erken yaşta gerekli eğitimi al sonra tüm yaşamını geçir felsefesi işleniyor işlenmeye devam edilmekte. Ben burada sizi azarlıyorsam yarın başka yerde başka güçleri azarlayacağım. Çünkü hayat boyu eğitim alıyorum. Hayat boyu eğitim almayı engelleyecek olursa burada ve başka yerde karşısına dikilirim. Asıl ben burada avukatlığın pis yönlerini ve çirkefliğini öğreten insanlar hakkında ahlaksız düşünceler besleyebilecek yetideyim. Avukatlığın saf ve bilgi dolu yönünü burada gösterin Elif Hanım kızımız örneğinde olduğu gibi. Aksi halde kapattırırım bu siteyi. Sadece çükünüzle oynamaya devam edersiniz insanların hayatları ile oynatmam o güç bende var allaha çok şükür.
İyiya işte madem gücünüz var. Gösterin şu gücünüzü şikayet edin bizi. Biz burada oynamaya devam edicez. Ama sizin kaşıntınız bitecek gibi değilki.
Alıntı:
O Aksi halde kapattırırım bu siteyi. Sadece çükünüzle oynamaya devam edersiniz insanların hayatları ile oynatmam o güç bende var allaha çok şükür.
Hadi arkadaşlar kapatıyoruz, bugünlük bu kadar şamata yeter, sabah 07:00 de kaldığımzı yerden devam ederiz, inşallah.
Sn.nirap :) yarın saat 23:50 ye kadar idari izinlisiniz,
yarın tekrar görüşünceye kadar,
allah iniş takımlarınıza zeval vermesin
Yediği kaba bilmem ne etmek ancak bu kadar olur. Nirap rumuzla şahıs; Bu siteye 96 tane mesaj göndermişsin. En az 10 soru sormuşsun ve cevap almışsın. AİHM den, Kıbrıstaki avukatına, Kat mülkiyeti hukukundan, Tapu konularına, Askerliğe, bıçaklı saldırıya uğramanızdan, anneye bakmaktan bilmem neye kadar sorular sormuşsun. İşte bir örnek: https://www.hukuki.net/showthread.php...911#post415911 Dikkat: Burada o hakaret ettiğin kişiye teşekkür etmişsin...
Bana gönderdiğin mesajı da aynen buraya yapıştırıyorum ki kişiliğin ortaya iyice çıksın.
Alıntı:
Bana umursamadan hakaret mesajları yazan ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulacak. Üyeliğinin silinmemesi halinde sitenin forum bölümünün hukuk bilgi dayanışması haricinde kullanılarak rahatça hakaret edilmesi kişilerin yanlış yönlendirilmesi ve bunun hukuksal oluşabilecek sorunları yüzünden Başbakanlık site kapatma ile temasa geçeceğimi üzülerek bildiririm.
Bir kere sen kimsin? Adın sanın belirsiz bir lakabın şikayet hakkı dahi yoktur. Kişilik hakkı olmayan bir rumuzsun! Sen rumuzla yazarken insanlar emeklerini, zamanlarını, adlarını koymuşlar bu siteye.
Uzatmadan yazıyorum; Buraya gelip, herkesten derhal özür dilemezsen, başta ben olmak üzere hepimiz seni savcılığa vereceğiz. Ve gerçek ad ve soyadını da ibret olsun diye burada paylaşacağız. Ayıbını örtmen için sana bir fırsat.
Not: Hukuki Net birçok kamu kurum ve kuruluşu ile resmi TC. web sitelerinde REFERANS site olarak gösterilmektedir. Amacı anasayfada ve tüm sayfaların altında yazılıdır.
Tüm IP adreslerin kayıt altındadır. Hakkınızdaki işlemde kullanılacak son IP: 85.108.127.219 dir.
Alıntı:
Ağıza yapıştıranlar kolayca internet sitesi açılıp burada suçluları besleyenlerdir. Kıçı ile ilgilenilmesini beklediğini söyleyen zaten Türkiye' de yaşamayı hakeden biri değildir. Ancak 4. dünya ülkelerinde gayliğin ve diğer ahlaksızlıkların çoğunlukta olduğu ülkelerde yaşamayı ister.
- - - Updated - - -
Bizi hasta olarak görmenizi sağlayan siz suçluların hastalıklı beyinleridir. Siz şifa bulmadan bizim sağlıklı olduğumuzu göremezsiniz. Şimdi kapa çeneni.
- - - Updated - - -
Bizi hasta olarak görmenizi sağlayan siz suçluların hastalıklı beyinleridir. Siz şifa bulmadan bizim sağlıklı olduğumuzu göremezsiniz. Şimdi kapa çeneni. Sana harcayacağım zaman bu kadar burada.
Üzüldüm şimdi sana ya hepisi üstüne gelmiş :D ama sende hak etmişsin, okuduğun kitapların gerisinde kalmışsın.
öncelikle kimse senin sorunu yanıtlamak zorunda değil.
sonrasında eğer bir soru yanıltıyorsan, önce verilen cevapları oku, sonra mantıklı yanıt ver.
zaten soruna cevap verilmişse, kimse yalan yanlış keyfilik bilgi vermez.
gereken cevap neyse onu yazarlar, ha burada üstlük altlık ilişkiside yoktur. Bilmişlik kimse kimseye buzamana kadar yapmamıştır yada ben görmemişimdir oyüzden fazla ego yapmışsın :D
Hepimizin emeklerine hakeret eden, bu şahıstan şikayetçiyim.
Ayrıca siteden de şikayetçiyim: Neden bir psikolog hazır bulunmuyor?
Bu arada siteye üye olan bir savcı arkadaşım da konuyu okumuş, işlem başlatalım hemen yakalatalım mı diyor. Admin özür için fırsat tanımasaydı yapacaktık. Neyse yarın akşama kadar beklemedeyim.
Nirap mısın ısdırap mısın nesin, sende azcık ar, namus, din, iman, şeref varsa, medeniyetten bir kırıntı bile kaldıysa buraya gelip, özür dile. Ben şahsen kabul ederim. Diğerlerini bilmem.
Sayın admini takdir ediyorum lütfen hemen şikayet etmeyelim internet üzerinden alenen hakaret ve aşağılamanın cezası ağırdır tazminatlar da astronomiktir herkes bir şansı hak eder ben inanıyorum verilen süre dolar dolmaz pişman olup özür dileyecektir hayatını mahkeme köşelerinde harcamayacaktır avukatlara da dil uzattığı için avukat da bulması hayal ömür boyu site tüzel kişiliğine ve üyelerine maaşından tazminat kesilecek durduk yere yazık üzüldüm oysa iletilerin hepsine baktım öyle takıntı yapacak alınacak bir şey de yok eyvallah dostum ben öyle düşünmüyorum deyip muhabbete devam edilecek iletiler hepsi nerden bu raddeye geldi hiç anlamadım şahsen.
Alıntı:
....... Sorunum sitenin kapatılması. Tebessüm edin yeter. ......
Özür dilerim. Tebessümle yetinemiyorum. Gerçekten, elimde olan bir şey değil. Kendime hakim olamıyorum.