Cevap: Beslemelerin Dikkatine: Apo "silahlar sussun" demedi. Sadece ateşkes diye zırvaladı
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Federal yapı istenildiği belli bölünme değil kuzey ırak yönetimininde bu yapıya dahil edilmeye çalışıldığı da tahminim suriyedende bir parça sonuçta büyük bir fedaral cumhuriyet iran kuşatması şimdi ben böyle dedimya Osmanlı geliyor ırak vilayetimiz olacak büyük Türkiye Cumhuriyetinin ayak sesleri diye gaza gelecekler ve bu dediklerimin zamanla kendini göstereceğini düşünüyorum
bu süreçte iki millette kullanılmaya çalışacak zor oyunu bozar ve dikkatli olmaz isek bu sürecin kendisi bir oyuna bizde federal sömürgeye döneriz
Sayın İsmail32;
Düşüncemin ÖZETİ budur. Mobil İmzam ile imzalama şansım olsaydı hemen imzalardım.
Sayın yönetim avukatlarımızın hepsinde eimza var. Teknolojinizi biraz geliştirirseniz mobil imzam ile yorumu derhal imzalarım. Kimlik sorunumda ortadan kalkmış olur. :)
Cevap: Beslemelerin Dikkatine: Apo "silahlar sussun" demedi. Sadece ateşkes diye zırvaladı
Bak gene gaza geldim bdp ve mhp nin çekişmesi Kürt kesimde negatif kutuplaşma yaratıyor oysa etnik tehdit temeli ile siyaset yapan ve savaş olduğu iddiasında bulunan bdp tarihe bir baksın kafa tası üzerine bağımsızlık tehdidini aba altından göstermenin bedeli ağır olur olaki her iki tarafta ayrılık istedi yani mhp de bunu istedi ve ayrılık gerçekleşti İstambulda yaşayan pkk mensupları ne olacak yüzleri kapalı gösteri yapanlar ortalığı haraca kesenler batının nimetlerinden yararlananlar ve dahi kaçaktan nemalananlar
o vakit batı denmeyecek mi siz bu bdpye niye ses çıkarmadınız susarak desteklediniz konuşarak desteklediniz oy ile desteklediniz
şimdi desteklediğiniz kürdistana gidin baskı olmayacak mı? nüfus ve halin icabına göre mhp tek başına ikdidar olmayacak mı? bdpnin şakşakçıları bunlarıda düşünmeli kaldı ki bağımsız kürdistanın israilin jandarması olacağıda kesin bu durumda iran ırak suriye ve mhp arasında kalan kürdistan silah için topraklarının kalanınıda israile satmayacak mı? Kısaca israilin topraklarının beleş bekçisi olmayacak mı?
Tarihe bakınız rumlar İstanbul da barınabildi mi? iadeler olmadı mı? Anadolu beyliklere ayrıldıktan sonra Osmanlı doğmadı mı birliğin önemini anlamak için ayrılıklar gelmedi mi ? tarihten gereken dersler alınmaz ise tarih bize gereken dersi verir.
Can Dündar'ın konuyla ilgili güzel bir yazısına denk geldim okumak istermisiniz?
http://gundem.milliyet.com.tr/su-bay...46/default.htm
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Okudum daha öncede belirtmiştim suç tek taraflı olmaz karşılıklı yapılan hatlar vardır feodal (derebeylik) yapıdan da bahsetmiştim
bu yazıda ise anlatmak istediğim pkk uzantısı silahlı bir grubun partisi olan bdp aba altında sopa göstermekte ısrarının sonuçları ve buna çıkar bağlamında bağlanan gurupların desteği çözümü silah gölgesinde elde etme çabası ve olası sonuçlar anlatılmıştır kısacası tarih BİZE (KÜRDE TÜRKE) gerken dersi verir. mhpde kendine baksın bdpde Kürtte kendine baksın Türkte mhpde bdpde demokrasi ve insan haklarından uzaktır sezsiz çoğunluksa kendine gelsin iki tarfında şakşakçısı olmasın anlatmak istediğim budur
Birde mhp mitinginde
- vur de vuralım öl de ölelim
sloganına dikkat çekmek isterim kutuplaşma ortadadır eğer Kürtler birlik istiyorsa bu iradeyi göstermeli bdp temsilci ise bu iradeyi göstermeli yok eğer biz hep daha fazla deriz apoya özgürlük kürtçe eğitim dili resmi dil olacak teşvikler verilecek hizmet bize akacak biz vergi ödemeyeceğiz vs. yoksa savaşırız diyorlarsa ..
ben değerlendirme yapıyorum sadece isterimki herkez bu değerlendirmeyi yapsın
diyebilirsiniz ki mhp de taviz versin söyleyiniz hangi tavizi versin
Bay Tayyip bey TV de teröristler sınır dışına çıkmak isterlerse biz elimizden gelen yardımı gösteririz demişti..inanılmaz şeyler.
şimdi bu süreç uzun olacak deniyor..
aslında sınır dışına göstermelik çıkışlar olacak..
Bay Bülent bey de meclise görev düşüyor dedi..
yani nasıl olacak, teröristlere dokunulmazlık yasası mı çıkacak..
yolda,otobüste ,orda burda terörist görüldü, PKK lı kimliği gösterip ben yurt dışına çıkıyorum falan mı diyecek..
" mümkünse bana sınıra kadar eşlik edin!!"
belkide bazıları avrupaya gidecek
nasıl olacak, teröristler güç mü toplayacak..
tayyip be teröristlere destek olan ülkeleri açıklayacak mışmış
aklımızla alay mı ediliyor, kim bunlar, mutlaka esed dir!
http://www.youtube.com/watch?v=RnJzW_dxjjo
AKP’nin PKK açılımı
Necdet Özel’in askerleri PKK marşı söylüyor
Diyarbakır Lice’deki Türk bayrağı indirilmesi olayının ardından ortaya çıkan bir video yaklaşık 50 kadar acemi asker, resmi üniformalarıyla PKK marşları söyledi, halay çekti ve videonun sonunda zafer işareti yaptı.
DİYARBAKIR'DA ASKERİ BİRLİKTE PKK MARŞLARI...
Türkiye "Bir askeri birlikteki Türk bayrağının nasıl indirilebildiğini" konuşurken, BU DA OLDU!.. Görüntüler Diyarbakır Silvan'daki bir askeri birlikten...
Kimse yanlış anlamasın, TÜRK ORDUSU'NUN BİR ASKERİ BİRLİĞİNDEN!..
11 dakika 53 saniye boyunca devam eden görüntülerde askerler, PKK'ya övgü dizen marşlar eşliğinde halay çekiyor. Halay çeken askerlerin kendi aralarında Türkçe konuşurken, "Gerilla Marşı'nı da söyleyim" dedikleri de net bir şekilde duyuluyor.
http://www.odatv.com/n.php?n=necdet-...yor-1706141200
Kendini sözde kürt temsilcisi ilan eden zorbalar önce anadili konuşamıyoruz dediler. OK. konuş. Ee biz haber alma özgürlüğünü kullanmak istiyoruz dediler. Kendi kanalları kuruldu. Ona da OK. Eee şimdi bu dili bilen YOK, çocuklarımız da bu dilde öğrenim görsün dediler. E tamam ona da OK. Şimdi de bizim toprağımız yok.... E hadi onu da verin bakalım AKP açılımcıları. Ama verdiğiniz şey Türk, Kürt, Çerkez, Laz vs. tüm Anadolu halkının, M.K.Atatürk'ün Samsuna çıkarak başlattığı Sivas, Amasra, Erzurum kongrelerinde verdiği karar ile ve en sonunda kanları ile ödedikleri bir anlaşmayı ne çabuk unuttular? Neydi o anlaşma? Misak-ı Milli. Yani o kongrelerde bu sınırları koruyacağız, düşmanı kovacağız diye karar verdi tüm HALK. Şimdi o halkın içinden bir kesim (daha doğrusu o kesimi temsil ettiğini iddia eden terörist) o şehitlerin (kendi ataları da var içlerinde) kanları ile imzaladığı sözleşmeyi yok saymaya çalışıyorlar. Onun için bana kimse MHP, BDP; AKP, CHP falan demesin. Bu vatan hepimizin atalarının kanları ile ödendi. Ne zaman tüm HALK ayrışmaya bölünmeye evet der, o zaman belki...
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Kendini sözde kürt temsilcisi ilan eden zorbalar önce anadili konuşamıyoruz dediler. OK. konuş. Ee biz haber alma özgürlüğünü kullanmak istiyoruz dediler. Kendi kanalları kuruldu. Ona da OK. Eee şimdi bu dili bilen YOK, çocuklarımız da bu dilde öğrenim görsün dediler. E tamam ona da OK. Şimdi de bizim toprağımız yok.... E hadi onu da verin bakalım AKP açılımcıları. Ama verdiğiniz şey Türk, Kürt, Çerkez, Laz vs. tüm Anadolu halkının, M.K.Atatürk'ün Samsuna çıkarak başlattığı Sivas, Amasra, Erzurum kongrelerinde verdiği karar ile ve en sonunda kanları ile ödedikleri bir anlaşmayı ne çabuk unuttular? Neydi o anlaşma? Misak-ı Milli. Yani o kongrelerde bu sınırları koruyacağız, düşmanı kovacağız diye karar verdi tüm HALK. Şimdi o halkın içinden bir kesim (daha doğrusu o kesimi temsil ettiğini iddia eden terörist) o şehitlerin (kendi ataları da var içlerinde) kanları ile imzaladığı sözleşmeyi yok saymaya çalışıyorlar. Onun için bana kimse MHP, BDP; AKP, CHP falan demesin. Bu vatan hepimizin atalarının kanları ile ödendi. Ne zaman tüm HALK ayrışmaya bölünmeye evet der, o zaman belki...
"Kodumun ezikleri..
Örgütlerinin isimlerine bak ; Kck Asayiş ..!
Ne o lan gundiler, niye Türkçe isim veriyorsunuz ??
Diyarbakır'da konuştuğunuzu Hakkari'deki anlamıyor diye mi.?"
http://i2.wp.com/www.ilk-kursun.com/...size=445%2C240
25 Eki, 2014
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde PKKlı teröristlerin silahlı saldırısında yaralanan 3 asker hastanede şehit oldu.
Olay ilçenin en merkezi yeri Cengiz Topel Caddesi’nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Caddenin kalabalık olduğu sırada teröristler, sivil kıyafetli 3 askere silahlı saldırıda bulundu. Ağır yaralanan 3 kişi, Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 3 asker şehit oldu.
Saldırının duyulması üzerine çevreyi güvenlik çemberine alan polisler, eşgali belirlenen saldırganların yakalanması için operasyon başlat
http://www.ilk-kursun.com/haber/2037...ldiri-3-sehit/