Cevap: Kadın Erkek eşit olmalı buna canı gönülden inanıyorum
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Bahsettiğiniz kadar basit bir durum değil ideal hedefinde oluşum temelli zorlama ile hukuki zihniyet oluşturma gayreti
Amaç hukuki gibi görünse de ideal konusu gümüz medeniyetinin karanlığa saplanmış yönlerini geçmiş hukukumuzun karanlığı ile harmanlamaktadır, dolayısı ile iki karanlıktan bir aydınlık elde edebilecek bir denklem kurmak imkansız o yüzden toplumdaki adalet inancı her geçen gün daha sarsılıyor
21 günde iftira ve hakaret hakkındaki şikayetimden takipsizlik kararı çıktı. Bu bile adalete inancımı sarsmadı. SMS mesajını arkadaşıma çeken sanığın bu mesajı bana yazmadığı için dikkate almadılar. Yine aynı kişiye şahsıma yapılan hakaretleri yineleyerek ve böbürlenerek mesaj attı.
Sizce bu hakaretler noter huzurunda mı yapılmalı?
Belki ben şu anda duygusal davranıyor ve bu yüzden hakkaniyet kurallarını atlıyor olamaz mıyım?
Mevlana her ne ararsan kendinde ara derken sanırım bu durumu özetliyor.
Saygılar.
Olayda yasa uygulanmış bunda bir şey yok.
Tazminat davası açarsınız pişman olur. Tazminatı alınca da tekrardan savcılığa verirsiniz yasadan kaynaklanan hakkını kötüye kullanma emniyeti su istimal mi? :)
Alıntı:
Tazminat davası açarsınız pişman olur. Tazminatı alınca da tekrardan savcılığa verirsiniz yasadan kaynaklanan hakkını kötüye kullanma emniyeti su istimal mi? :)
İsmail Bey;
Konuyu detayı ile ilgili konusunda anlattım. Okumuşsunuzdur. Takipsizlik kararına itiraz edeceğim. Arkadasın ifadesini ve telefon SMS lerini notere tasdik mi ettirmeliyim?
Sayın Arslan, Sayın Kırcalı ve Sayın Oğuz'dan hiç yorum alamadım.
Alıntı:
Soruşturmayı yürüten savcının yardımcısına veya eşine senin Amir'in / kocan var ya, diye başlasam sonra da hakaretleri sıralasam hakaret etmemiş mi oluyorum?
Hiç bir koruyucu önlem veya tazminat hakkımız olmayacak mı?
Biraz önce okudum olayı da tam anlayamadım neyse
''Eksik inceleme ile hüküm kurmak usul ve yasaya aykırıdır
gereğini
Ek:delilleri iliştirirsiniz ''
kötü niyet korunamaz suçta ısrar vs.
Alıntı:
Biraz önce okudum olayı da tam anlayamadım neyse
''Eksik inceleme ile hüküm kurmak usul ve yasaya aykırıdır
gereğini
Ek:delilleri iliştirirsiniz ''
kötü niyet korunamaz suçta ısrar vs.
Bu cevap hoşuma gitti. Lakin yeter demek geliyor içimden. Yeldeğirmenlerinin kanatlarından ürktüm.
Bir hukuk sevdalısı ben miyim? SMS in muhattabı A.Y. Söylenenlere tepki vermiyorken kraldan daha kralcı olmaya lüzum yok gibi. :)