Cevap: İşverenim tarafından savunmam istendi
Alıntı:
cagjackal rumuzlu üyeden alıntı
Değerli üyelerin görüşlerini de bir potaya atıp erittiğimizde sonuç olarak; sizin işvereninizin beynine ve duygularına hükmedemeyeceğiniz, işvereninizin istediği gibi size ihtar çekebileceği fakat sizin ihtarı yok sayma, hükümsüzleştirme, kendi lehinize çevirme gibi hukuki veyahut hukuki olmayan herhangi bir yol olmadığı, başka şirketlere geçtiğinizde de işvereninizin aklına girip istediğiniz referansı verdiremeyeceğinizi, işvereninizin sizin hakkınızda istediği referansı verebileceğini, olumsuz referans verilmesi halinde işvereninizin sorumluluğu olmadığını ve yeni gireceğiniz işte verilmiş olan kötü referansın aksini ispatlamanın yükümlülüğünün sizde olduğunu sanırım anlamışsınızdır.
Verdiğiniz değerli bilgiler için yorum yapan herkese minnettarım. Yazılanları tek tek okuyorum ve takip ediyorum.
Konu hakkında benimde yanlışlarım olmuştur illaki. Bu benim haksız oldugumu göstermez.
Erdoğan Bey,
Yanlı anlatımlarım olmuş olabilir, tarafsız gözle yaptıgınız yorum için teşekkür ederim.
Şuanda işverene savunmamı vermek üzereyim. Savunma aşamasından sonra gelişmeleri yine buradan yazmaya ve görüşlerinizi almaya devam etmek arzusundayım.
Son atıştan önce,
ben olsam o savunmamı yakın bir arkadaşıma da incelettirir ve fikrini alırdım sn.mula;)
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Son atıştan önce,
ben olsam o savunmamı yakın bir arkadaşıma da incelettirir ve fikrini alırdım sn.mula;)
Kesinlikle aynı fikirdeyim Erdogan Bey,
Birkaç arkadaşıma rica ettim. İnceleyip bilgi alıcam onlardan da.
Konuyu hortlattim bastan sona kadar okudum. Bu olayin sonucunu dehsetle merak etmekteyim. Mula 2001 arkadasin 3. Sayfa sonunda anca ikna olmasida cok iyiydi :)