Ben demiş bulunayım da, paranız bir şekilde TR ye ulaştığında, nereden-neden geldi bu para , kaynağı ne sorularını duyunca, akla yatkın cevaplar veremezseniz de paranızın geri gönderilme ihtimali olduğunu duyunca, hayal kırıklığına uğramayasınız.
Printable View
:) arkadasım gülüdüroyorsn beni ya
- - - Updated - - -
arkadasım brezilyadan para göndericek bu kadar basit sorsa ne olur mılyon dolar gelmıyor :) 15 bin dolar neyse uzatmayacagım hoscakal
- - - Updated - - -
ustadım sana ulasamıyorum
banka bu swif olayı nasıl oluyor arkadaslar yanı brezılya banka hesap no mu gondereceım swif olayı nasıl halen bır sonuc bulamadım
Adınızı soyadınızı, IBAN numaranızı, adresinizi telefon numaranızı karşı tarafa bildirin.
Normalde sadece IBAN yeterlidir ama bir hata olmasın diye ad soyad da isterler. Kimi bankalar da adres ve telefon numarası isterler.
swif daha az kesinti oluyormus diye biliyorum nrmal hesap yatarsa kesinti cok olmazmı
Sayın Figu,
Burada size cevap yazan herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor ama cevabı burada bulmakta dahada zorlanacak gibi görünüyorsunuz. Size ne kadar komisyon ödeyeceğiniz yada neden ödeyeceğiniz konusunda kesin ve net cevapları çalıştığınız yada çalışacağınız bankalar verecektir.