Eren Keskin'e 1 yıl hapis cezası
İnsan hakları savunucusu Avukat Eren Keskin Diyarbakır'da yaptğıı bir konuşma nedeniyle bir yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Haberin devamı...
Printable View
Eren Keskin'e 1 yıl hapis cezası
İnsan hakları savunucusu Avukat Eren Keskin Diyarbakır'da yaptğıı bir konuşma nedeniyle bir yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Haberin devamı...
Mahkemeden askere soru: JİTEM var mı?
Diyarbakır 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, JİTEM'in varlığını Genelkurmay Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı'na sorma kararı aldı.
Haberin devamı...
İstanbul'da finans mahkemeleri kurulacak
Devlet Bakanı Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İstanbul Finans Merkezi Eylem Planı'nda, hukuk alt yapısının güçlendirilmesi çerçevesinde, finansal alanda ihtisaslaşmış mahkemeler kurulacağını açıkladı.
Haberin devamı...
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12605837.asp
HANEFİ AVCI İFADE VERDİ
"Ben onun namusuyla iş yaptığına eminim. Ben ona kefilim"
Haberin devamı...
HÜLYA AVŞAR HAKKINDA TAKİPSİZLİK KARARI
Demokratik açılım konusunda verdiği demeçler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçı Hülya Avşar ile ilgili Bakırköy Cumhuriyet Savcısı takipsizlik karar verdi. Savcı Çakır, takipsizlik kararında birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiği mesajını verdi.
Haberin devamı...
İFADE KRİZİNE ÇÖZÜM ARAYIŞI
AK Parti ve DTP hukukçuları "Anayasa değişikliği" üzerine çalışacak.
DTP'li Sırrı Sakık, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile biraraya geldi. AK Parti ve DTP hukukçuları ifade krizinin çözülmesi için birlikte çalışacak.
Haberin devamı...
Yeni yasama yılının ilk kapışması
Kamer Genç ile Bülent Arınç polemiğe girdi
Meclis Genel Kurulu'nda yeni yasama yılının ilk kapışması Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasında yaşandı. Genç, Cumhurbaşkanı ve Arınç'ın devlet parasıyla Umre yaptığını savunurken Arınç iddiaya "Ne sayın Cumhurbaşkanı devletin parasıyla Umre yaptı ne ben yaptım, devlet parasıyla Umre yapmak ahlak dışıdır" karşılığını verdi.
Haberin devamı...
ORGAN TİCARETİ İDDİALARI
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, akraba dışı organ naklinin yasaklanmasının gündemlerinde olduğunu, bunun için bir taraftan bilimsel kurulun çalışmalarının, bir taraftan da Teftiş Kurulunun kendilerine vereceği ilk bilgilerin belirleyici olacağını bildirdi.
Haberin devamı...
"HAKİMLER YASALARI UYGULAR"
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bugün Türk Dili Konuşan Ülke Liderleri Zirvesi'ne katılmak üzere Azerbaycan'nın Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne hareket etti. Gitmeden önce Cumhurbaşkanı Gül, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda soruları yanıtladı.
Haberin devamı...
Sigorta parası adına akla ziyan tezgah
Hayat sigortasından para koparmak isteyen bir şahıs kendisinin 'öldü' sanılması için bir şahsı yakıp kendi kimliğini ölünün yanına bıraktı. Ailesinin sigortadan alacağı parayı hesap eden katilin planı çok geçmeden ortaya çıktı.
Devamı: http://www.haber7.com/haber/20091002...yan-tezgah.php