-
Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
evet 5 gün önce aramıştım dediler !199ara
-
Listeler bakanliktan geldi, bir iki gun icinde insallah sisteme girecekler .
- - - Updated - - -
LISTELER BAKANLIKTAN GELDI, BIR IKI GUN ICINDE INSALLAH SISTEME GIRECEKLER .
-
Alıntı:
sahturk rumuzlu üyeden alıntı
- - - Updated - - -
sene kim verdi bu bilgiyi ?
- - - Updated - - -
Alıntı:
- - - Updated - - -
sene kim verdi bu bilgiyi ?
-
Insallah herkeze hayirlisi olur arkadaslar .
-
[QUOTE=FENDI;609340][QUOTE=Haydarga;609289]Bu konuda size katılıyorum bende öyle birşey duydum listeye eklenene red kesinlikle gelmez. Ben genelden başvuru yaptım kendim ve eşim ve oğlum birlikte başvuru yaptık tam 14 ay oldu 2 ay önce valiliğe gittiğimde arşiv araştırması olmsuz çıktı oradaki görevli hayrı alamet deği dedi bu 31.12.2017de derek inceleme araştırma tamamlanmış olup karar aşaması dedi yani listeye eknemleden bende çok karkuyorum red diye. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim eğer red gelirse avukata verilsem kazanma şansım var mı daha önce dava açıpta kazanan var mı şimdiden çok teşekkür ederim
merhaba arkadaş bende aileli başvurdum! bende de aynı nüfusa gitdim dediler karar aşamasındayım! sen niye öyle şey düşünüyorsun?
- - - Updated - - -
Alıntı:
Haydarga rumuzlu üyeden alıntı
Bu konuda size katılıyorum bende öyle birşey duydum listeye eklenene red kesinlikle gelmez. Ben genelden başvuru yaptım kendim ve eşim ve oğlum birlikte başvuru yaptık tam 14 ay oldu 2 ay önce valiliğe gittiğimde arşiv araştırması olmsuz çıktı oradaki görevli hayrı alamet deği dedi bu 31.12.2017de derek inceleme araştırma tamamlanmış olup karar aşaması dedi yani listeye eknemleden bende çok karkuyorum red diye. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim eğer red gelirse avukata verilsem kazanma şansım var mı daha önce dava açıpta kazanan var mı şimdiden çok teşekkür ederim
merhaba arkadaş bende aileli başvurdum! bende de aynı nüfusa gitdim dediler karar aşamasındayım! sen niye öyle şey düşünüyorsun? bende 14 aydır başvuralı
- - - Updated - - -
Siz evlilikten başvuru yaptıysanız sanırım direk karar aşaması yazar yani sizinkiinde bir sorun yok ama benimki genelden başvuru o yüzden listeye eklenmedenden karar aşaması çıkmaması lazım anlamadım ne olduğunu
-
[QUOTE=Haydarga;609406][QUOTE=FENDI;609340]
Alıntı:
Haydarga rumuzlu üyeden alıntı
Bu konuda size katılıyorum bende öyle birşey duydum listeye eklenene red kesinlikle gelmez. Ben genelden başvuru yaptım kendim ve eşim ve oğlum birlikte başvuru yaptık tam 14 ay oldu 2 ay önce valiliğe gittiğimde arşiv araştırması olmsuz çıktı oradaki görevli hayrı alamet deği dedi bu 31.12.2017de derek inceleme araştırma tamamlanmış olup karar aşaması dedi yani listeye eknemleden bende çok karkuyorum red diye. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim eğer red gelirse avukata verilsem kazanma şansım var mı daha önce dava açıpta kazanan var mı şimdiden çok teşekkür ederim
merhaba arkadaş bende aileli başvurdum! bende de aynı nüfusa gitdim dediler karar aşamasındayım! sen niye öyle şey düşünüyorsun?
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Siz evlilikten başvuru yaptıysanız sanırım direk karar aşaması yazar yani sizinkiinde bir sorun yok ama benimki genelden başvuru o yüzden listeye eklenmedenden karar aşaması çıkmaması lazım anlamadım ne olduğunu
sene sitede bakdıkda ne yazıyor? bende inceleme ve araştırma yaziyor! birdeki bende genelden başvuru yapmışım
-
Memur dedi hayirli olsun onay liste bakanliktan geldi sizde icindesiniz dedi. tescil sayisini beklyoruz.
-
Alıntı:
Memur dedi hayirli olsun onay liste bakanliktan geldi sizde icindesiniz dedi. tescil sayisini beklyoruz.
şahturk hangi memur? ankaradakı biz aradığımızmı?
- - - Updated - - -
Alıntı:
şahturk hangi memur? ankaradakı biz aradığımızmı?
-
evet genel aradigimiz.199 aramakla hic bir sey ogrenilmiyor bu arada. bide turkiye gov tr ye bakin ara sira
-
[QUOTE=sahturk;609435]evet genel aradigimiz.199 aramakla hic bir sey ogrenilmiyor bu arada. bide turkiye gov tr ye bakin ara sira[/QUOT
ankara genel cevap vermiyor! 199 yönlendiriyor
-
Sevgili arkadaşlar merhaba, karar aşamasında olanlara iyi haber, az önce genel müdürlükten aldığım bilgiye göre en fazla 2 hafta içinde T.C. kimliğini alabiliyormuşuz, tebrikler herkese şimdiden..yine de herhangi bir aksillik çıkmaması ümidiyle..
-
merhaba arkadaşlar
istanbuldan başvuru yaptım
evlilik yoluyla başvuru işlem sıram
haziran evrak teslim
temmuz parmak izi
hala beklemedeyim.
yabancılar şube bayrampaşa kaymakamlığa taşınmış. 6 ay oldu neden hala gelmediniz. evraklarda problemmi var diye.
görevli polisde sadece 1 ekibin bu işe baktığını söyledi. şuanda 4 ve 5. aylara baktıklarını söyledi. 1 ay sonra 7.aya geleceklerini söyledi.
buradaki işlemden sonra 2-2,5 ay sonra komisyona çağıracaklar dedi.
bilgilerinize..
-
arkadaş bilen varmı? karar listesine ekleme onay aşaması! kaç gün surer?
-
Alıntı:
FENDI rumuzlu üyeden alıntı
bildiğim ve anladığım tek şey, vatandaşlık başvurusunun hiçbir aşamasının kaç gün süreceğinin belli olmadığıdır.
- - - Updated - - -
Alıntı:
FENDI rumuzlu üyeden alıntı
bildiğim ve anladığım tek şey, vatandaşlık başvurusunun hiçbir aşamasının kaç gün süreceğinin belli olmadığıdır.
-
Alıntı:
Başvuran rumuzlu üyeden alıntı
- - - Updated - - -
aynen dediyin gibi
- - - Updated - - -
Alıntı:
Başvuran rumuzlu üyeden alıntı
- - - Updated - - -
aynen dediyin gibi
-
arkadaşlar ne haber? kimseden ses çıkmıyor
-
sanırım tüm aşamalar ilgili memurların inisiyatifinde. en son iki üç aşamalarda normalde çok dosya yok.bir memur gelip dosyayı alıyor bir bakıyor diğeri gelip yine bakıyor dosyaları altüst ediyor. başkası da bir başka işle uğraşıyor. doğru dürüst sistematik olarak bugün hangi işleri mutlaka bitirmeliyiz diye bir sorumluluk yok diye düşünüyorum.
ben vatandaşlığa başvurmuştum, sistemden kontrol ettim, "Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Genel Müdürlüğümüze ulaşmış, ilgili birim tarafından işleme alınmış olup inceleme ve araştırma aşamasındadır."
mesajı alıyorum, ama soruşturdum bir tanıdığınız varsa dosyayı çabuk incelemeye alacaklarmış.
böyle bir durumda olan arkadaşların durumu nedir? kaç gün kaç ay yada kaç yıl sürecek. tam bilmiyorum. biri yanıtlarsa sevinirim.
Saygılar
-
heç kimse ciddiye almıyor telefonla soruyorsun aynı cevap.14 aydır bana aynı cevap veriyorlar! kendimde nüfusa gidiyorum oda aynı diyorlar bekle! Ankara diyor bekle bilemiyoruz ne zaman ! bu nasıl bir işdir? ele kişiler var benden sonra başvurmuş . amma kimlik bile almışlar! !! bu nasıl oluyor? ??
-
Selamu aleykum.
gecen hafta son ulastigim zaman ankaraya memur dedi , onay geldi bakanliktan sadece sayi verip ilan edecegiz .yani bir kac gun surer ama gecen cuma cikmadi o sayi.
Cuma gunu nufus mudurluge gittim sira aldim , sizin tebligatiniz cikmadi dedi,
bekleyiniz. genelden basvuru cok zor geciyor acikcasi bide erkeklere daha gec cikiyor oyle bir intiba edindim.
-
Bende 15 aydır bekliyorum Hayırlısıyla bir alsak artık
-
arkadaşlar bu işler sırayla yürümüyormu? bu nasıl oluyor?
-
Son iki gun dediler .karar asamasinda olanlar icin. bakalim dogru mu dediler
-
gözlerimeeee inanamıyorumm karar aşamasına geçmişim çok şükürrr ghosthunter kardeşim senden bi haber var mı ????
Fendi kardeş sende bi gelişme var mı ??
-
gözlerimeeee inanamıyorumm karar aşamasına geçmişim çok şükürrr ghosthunter kardeşim senden bi haber var mı ???? Fendi kardeş sende bi gelişme var...
===
hayirli olsun kardesim yok benim hala inceleme ve araştırma aşamasındadır.
tam 6 ay ankara arastirma oldu
7 ay once ankarya ulasti
toplam 11.5 ay
-
Alıntı:
Şen Türk rumuzlu üyeden alıntı
gözlerimeeee inanamıyorumm karar aşamasına geçmişim çok şükürrr ghosthunter kardeşim senden bi haber var mı ????
Tebrikler Şentürk kardeş! yok ben yerimde sayıyorum
- - - Updated - - -
Alıntı:
Tebrikler Şentürk kardeş! yok ben yerimde sayıyorum
-
gözlerimeeee inanamıyorumm karar aşamasına geçmişim çok şükürrr ghosthunter kardeşim senden bi haber var mı ???? Fendi kardeş sende bi gelişme var...
===
hayirli olsun kardesim yok benim hala inceleme ve araştırma aşamasındadır.
tam 6 ay ankara araştırmasi oldu
7 ay once ankarya ulasti
toplam 11.5 ay
-
ghosthunter1 kardeşim sisteme işlenmemiştir ondan yarına kadar seninki de işlenir sen arada bi bak
-
ama sen şimdi karar aşamasındasın doğru mu ?
===
benim mi? yok abi
Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Genel Müdürlüğümüze ulaşmış, ilgili birim tarafından işleme alınmış olup inceleme ve araştırma aşamasındadır.
-
fendi kardeşim ama sen karar aşamasındasın şimdi doğru mu ?
-
ghosthunter1 kardeşim sisteme işlenmemiştir ondan yarına kadar seninki de işlenir sen arada bi bak
===
her dk bakiyorum vallah
-
seninki de geçer emin ol sisteme işlendiği zaman alfabe ile sirayla işleniyor seninki saat 5e kadar yada yarın işlenir
sisteme tek tek işleniyor ondan biraz zaman alıyor kardeşim
-
Alıntı:
fendi kardeşim ama sen karar aşamasındasın şimdi doğru mu ?
abi benim kendimde bilmiyorum neredeyim! nüfus diyor karar listesine onay aşamasındasın! Ankara diyor araştırma devam ediyor
-
seninki de geçer emin ol sisteme işlendiği zaman alfabe ile sirayla işleniyor seninki saat 5e kadar yada yarın işlenir
===
Insallah , ben simdi 199 aradim dilekçeye verdim baklim ne olacak
-
sistemden baktığın zaman ne yazor ?
-
Alıntı:
ghosthunter1 rumuzlu üyeden alıntı
===
kardeş 199 a 2 tane verdim dilekçe cevap gelmiyor! 3 ay bundan önce vermiştim hale cevap gelmemiş
- - - Updated - - -
Alıntı:
===
kardeş 199 a 2 tane verdim dilekçe cevap gelmiyor! 3 ay bundan önce vermiştim hale cevap gelmemiş
-
Alıntı:
===
ne dilekçesi verdin kardeşim ? sen bursadaki nüfusa gitsen orda sorsan belki bişey bilirler bence yarına kadar geçersin burdaki eski yorumlar hep böyle aynı yerden başvuranların bazıları 1 gün arayla geçiyorlardı
- - - Updated - - -
Alıntı:
===
ne dilekçesi verdin kardeşim ? sen bursadaki nüfusa gitsen orda sorsan belki bişey bilirler bence yarına kadar geçersin burdaki eski yorumlar hep böyle aynı yerden başvuranların bazıları 1 gün arayla geçiyorlardı
-
al iste türkiyedeki memurlar..
=============================
===
aradim 1000 kere bir şey yapmıyolar dosyanız ankara'da söylüyorlar bi tek bu.....
========
fendi sistemden ne görüyorsun?
-
Alıntı:
al iste türkiyedeki memurlar..
=============================
===
aradim 1000 kere bir şey yapmıyolar dosyanız ankara'da söylüyorlar bi tek bu.....
========
fendi sistemden ne görüyorsun?
inceleme ve araştırma aşaması!!! amma nüfus sisteme bakıyor orda! karar listesine ekleme onay aşaması yazıyor
-
Beyler mujdemi isterim geldi bana
- - - Updated - - -
BEYLER MUJDEMI ISTERIM GELDI BANA
-
Alıntı:
Beyler mujdemi isterim geldi bana
- - - Updated - - -
BEYLER MUJDEMI ISTERIM GELDI BANA