Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Alıntı:
ahmet907 rumuzlu üyeden alıntı
Bizimle ATV'den roportaj yapan hanım 200 bin kisi oldugumuza pek inanmadi sanirim ,bu aksam ana haberde haberi izledikten sonra kanali telefon yagmuruna tutmamiz lazim ki kac kisi oldugumuzu gorsunler...
işte benim çırpınışlarımda bundan her kanal a aynı yüzler çıkarsa olacağı nu ben atv nin tlf ve fax numarasını yazdım her sayfaya kopyalayıp duyuralım lütfen
Arkadaşlar site bir kaç gün e açılacak
belki gazete ilanları verilecek
gelişmeleri sırayla yapalım birbirine karışmasın bakın bugün hem flaşh ta haber e doğru da verilecek atv deki görüşme benim onayım dışında yapıldı ve yeterli ses getirmeyecegine eminim lütfen bu hataları bir daha yapmayın yoksa ben geri çekilmek zorunda kalacağım
atv ana haber tel:0 212 354 40 58 ** *0 212 354 40 59 arayalım lütfen
atvyi tvden seyredemeyenler linkteki canlı yayın kısmından internet üzerinden seyredebilirsiniz
http://www.atv.com.tr/index.html
Arkadaşlar şu anda kanallarda bana telefon yağıyor atv hariç flaşh tv başta olmak üzre tüm kanallarla görüşmeyi kabul ettim
hiç kimse atv ile iletişime geçmesin ben bugünki haber için atv den 0 212 354 40 58 nolu telefon a çıkan kişi ile tartıştım işin ciddiyetini anlamıyorlar beni arayan bir mağdur bddk nın önünde kendimi yakacağım diyor bizlerin sorununu magazinleştirmeye çalışan atv yi kınıyorum
ÖNEMLİ Not:KANALLAR BURAYI OKUYOR YAZDIĞINIZ HER KONUDA BUNA DİKKAT EDELİM LÜTFEN
Atv yi kınıyorum haber bizlerle dalga geçer gibi yapılmış,o yayına çıkan iki arkadaş dünde flash tvdeydi,arkadaşlar meşhur olma arzunuzu başka yollarla giderin böyle büyük bir davaya çomak sokmayın.
Böyle magazin boyutuna çekilirken niçin orayı terk etmediniz?Bu arkadaşlar bir daha başka bir kanala çıkmasın lütfen!
Vehpi Koç reklamın iyisi kötüsü olmaz derdi umarım atv haberde durumumuzu anlatmakta bize yardımcı olur.
Kendi kendimizi maymun ettik ,hic olmadi bu...
zaten tek atimlik barutumuz var boyle magazinsel olaylara malzeme olmamamiz lazim
ya arkadaşlar böyle düşünmeyin en azından japonyenizedeler diye bir site kuracağımızı söyledi. Reklamın iyisi kötüsü olmaz canınızı sıkmayın
Alıntı:
yanmışkireç rumuzlu üyeden alıntı
Atv yi kınıyorum haber bizlerle dalga geçer gibi yapılmış,o yayına çıkan iki arkadaş dünde flash tvdeydi,arkadaşlar meşhur olma arzunuzu başka yollarla giderin böyle büyük bir davaya çomak sokmayın.
Böyle magazin boyutuna çekilirken niçin orayı terk etmediniz?Bu arkadaşlar bir daha başka bir kanala çıkmasın lütfen!
Arkadaşım yanmışkireç
dün flaş tv de bende vardım bu gün atv de olamadım izin alamadım.Ve o iki arkadaşla ilgili yorumunu çok yanlış buluyorum.İstanbulda sadece 3 kişi mi jpy mağduru var siz nerdeydiniz.Flaş tv de 3 kişi değil de 20 olsaydı kötü mi olurdu ve bu gün atv düzgün bir haber yapsaydı herkez bu akşam bu 3 arkadaşa teşekkür ediyor olacaktı.Bi sonraki kanala ziside bekliyoruz yanmış kireç yoksa forumda mı çözeceksiniz böyle büyük bir davayı.
Alıntı:
yenmez rumuzlu üyeden alıntı
Vehbi Koç reklamın iyisi kötüsü olmaz derdi...
Vehbi KOÇ' a katılıyorum. Uğur ve Hışyar beyler eminim ki daha çok şey söylemişlerdir ancak atv haber yapımcıları işi komediye dökmüşler. Japon turistler de yağla bal olmuş. Kişisel fikrim olarak bu konu dillendikçe dava açmaya yada başka yollara gerek kalmadan kurun gevşeyeceğine inanıyorum. Yendeki bu yükselişin tek kelime ile tanımı spekülasyondur. Spekülatörler ise arka planda çalışmayı sevdikleri gibi popüler olan ortamı terketmekte de hızlı davranırlar. Bugün kurda yaşanan hafif bir düşüşün bile çıkmaya başlayan haberlerle ilgisi olabilir.
İyi kötü demeden her türlü iletişim aracını lehimize kullanmalıyız.
atv gerçekten büyük ayıp etti bunu onlara da ilettim, ama biz de bir basamağı daha geride bırakmış olduk. Emeği geçen herkese teşekkürler.