kardeş kalıcı iadesi ne zaman olur şimdi netleşmeden de çekmek istemiyrm parayı ne olur ne olmaz
Printable View
işlemler 45 günde netlik kazanır , zaten kesin iade olunca banka da haber vermez sana, ayrıca gecici iadeyi yapan banka karşı taraftan parayı alabileceğine emindir ki gecici iade yapar.
yani sen gönül rahatlığıyla paranı çekebilirsin işlemlerin sonuçlanmış demek.
kredi kartına iade edilen paraları gönül rahatlığıyla alabiliriz arkadaşlar çünkü banka çaresizce işlemleri iade etmek zorunda ve 3d securesiz şifresiz yapıldığı içinde hiç bir kanıtı yok harcamaları ödettirmek için hukuki anlamdada hiç bi boyutu yoktur..çünkü ortada alınan ne bir mal ve hizmet vardır nede şifre imza yani herşey bizim lehimize..
alpaslan kardeş ben akbankdan paramı aldım fakat iş bankası bana 10 gün içinde itiraz etmen gerekir diye olumsuz cevap verdi ama akbank nasıl ödedi birde herhalde iş bankası firmaya sormadan kendi başından savdı ne yapabilirim.bu itiraz süresi ne kadar zamanı kapsıyor.finansbank garanti bankası ve iş bankası yasal süreyi geçirmişsin diyor ama aynı zaman zarfında akbank ödüyor.bu nasıl oluyor yardımcı olursan sevinirim.birde yasal süre ne kadar kimse birşey söylemiyor.bana cepten ulaşırsan sevinirim. sıfır beşyüzbeş dörtyüzseksenaltı otuziki kırkaltı halil
Arkadaşlar ben bankaya 5 gün önce itiraz dilekçesi faksladıydım.Bugün bütün paralar kartıma iade edilmiş oh be kurtuldum bu dertten kederden inanın uyku bile uyuyamıyordum tam 2500 lira borçlanacaktım bankaya ve öde öde bitmeyecekti..
arkadaşlar konuyu okudum bir konu garibime gitti şu o...s... nundan ceza yiyen arkadaşlar demiş ki cezalar mahkemede iptal oldu, sebebi de 2 yıllık zaman aşımı. Bu neyin zaman aşımıdır arkadaşlar ? Olay 2005 de yaşandı size cezası 2008 de yazıldığı içinmi oluyor bu, tam anlayamadım sormak istedim. Başka bir başlıkta zaman aşımı süresi 10 yıl olarak yazıyordu, kafam karıştı :alala
Bugün 156 gün oldu hala bir sonuç yok. geçen hafta aramıitım bankayı sürekli aramak istemiyorum. banka karşı taraftan cevap bekliyoruz diyor.180. günün sonunda da cevap gelmezse tüketici mahkemesine başvuru yapacağım.Devlet bankasıydı benim banka.
ben itiraz dilekçemde harcamalar bana ait değil demiştim. ama telefonda harcama bana ait ama ben mal yada hizmet alamadım dedim.
sayın kraldj dilekçede şu şu tarihler arasındaki yurt dışı harcamalar bana ait değil dersin olur biter.
180. günü bekliyorum. bankayı tekrar arayacağım.
şikayet var. coma da şikayet edeceğim bankayı.
alpaslan kardeş ben akbankdan paramı aldım fakat iş bankası bana 10 gün içinde itiraz etmen gerekir diye olumsuz cevap verdi ama akbank nasıl ödedi birde herhalde iş bankası firmaya sormadan kendi başından savdı ne yapabilirim.bu itiraz süresi ne kadar zamanı kapsıyor.finansbank garanti bankası ve iş bankası yasal süreyi geçirmişsin diyor ama aynı zaman zarfında akbank ödüyor.bu nasıl oluyor yardımcı olursan sevinirim.birde yasal süre ne kadar kimse birşey söylemiyor.