İki fahişe sohbet ediyorlar..
- Noel Baba'yı karşında görünce ne istedin?..
- Ne isteyeceğim ki?.. 100 dolar..!
Printable View
İki fahişe sohbet ediyorlar..
- Noel Baba'yı karşında görünce ne istedin?..
- Ne isteyeceğim ki?.. 100 dolar..!
Düğünden 3 hafta sonra yeni gelin bir aile büyüğünü arayıp "efendim.." demiş ağlayarak, "John ve ben çok kötü bir şekilde kavga ettik.. Bitti yani.." "Sakin ol meleğim.." demiş adam, "Bitmez.. Evlilikte kavgalar işin tuzu biberidir.. İlk kavganız tabii ki olacaktı.. Mühim olan bundan sonra dikkat etmek.." "Tamam da efendim.." demiş kız, "cesedi şimdi ne yapacağım."
Temel, uygarlıktan sıkılmış, Ferrari'sini satıp Afrika'ya gitmiş. Balta girmemiş ormanlara yerleşip yamyam olmuş. Bir gün kabilenin Kendin Pişir, Kendin Ye lokantasına girmiş ve takma bacakla çıkmış!..
Koca - Sana sinirlenip bağırınca hiç cevap vermiyorsun.. Sinirini nasıl kontrol altında tutuyorsun?..
Karısı - Hemen tuvaletin deliğini fırçalamaya başlıyorum..
Koca - Bu gerçekten etkili oluyor mu?..
Karısı - Evet.. Senin diş fırçanı kullanıyorum
Mary - Tatiliniz güzel geçti mi?..
Jill - Hayır, berbattı!.. Hemen her gün yağmur yağdı!..
Mary - Ama vücudundaki güneş yanığı?..
Jill - Güneş yanığı falan değil o.. Pas!.."
Doktor - Pencereye doğru dönün ve dilinizi çıkarın..
Hasta - Neden pencereye doğru dönüyorum?..
Doktor - Çünkü şu karşıda oturan herife sinir oluyorum..!
Annesi 6 yaşındaki minik oğlunu ağlarken bulunca nedenini sormuş.
"Bugün ayakkabımın bağcıklarını tek başıma bağlamasını öğrendim.." diye cevap vermiş çocuk.
"Harika bir şey bu tatlım..Büyüyorsun artık.. Ne var bunda?.."
"Ç..Çünkü.." demiş çocuk içini çekerek, "Bütün hayatım boyunca bunu her gün, ama her gün yapmak zorunda kalacağım..!"
Mahreç artık Los Angeles değil, Cennet olmalı.. "Bak sana ne diyeceğim" demiş kadın, en yakın arkadaşı, sırdaşına..
"Hayatımda bu kadar mutlu olmadım hiç..
İki erkek arkadaşım var..
Birincisi gerçekten muhteşem!.. Çok yakışıklı.. Çok duygulu.. Nasıl kolluyor beni, nasıl sevgi, ilgi ve şefkate boğuyor.."
"O zaman ikinci neden var hayatında.."
"Ohh" demiş, kadın.. "İkinci eşcinsel değil!.."
Ne zaman mutlaka diyet yapmak zorunda olduğunuzu anlarsınız?..
- Siz havuza girdiğinizde arkadaşlarınız "sörf" yapmağa başlıyorsa..
- Makyajınızı yaparken 'rulo fırça' kullanmağa başladıysanız..
- Tartıya çıktığınızda göstergede "biriniz inin"' ibaresi beliriyorsa..
- Otobüs şöförü virajlara girerken sizden virajların aksi tarafında oturmanızı rica ediyorsa..
Yaşlı karı koca bilmem kaçıncı kavgalarını ediyorlar, "Benim gibi kadını hiç hak etmiyorsun..!" demiş yaşlı kadın.. "Evet..!" demiş adam, bastonuna titreyerek yaslanırken.. "Parkinson'u da hak etmiyorum ama Allah onu da verdi işte..!"