Cevap: Ukash Köntör kartlar hakkında.. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİLMESİNİ İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!!
[QUOTE=hukukokudum;485298]forumda kalabalıklaştı,gariplik var.Satıcılar 2009-2010 da kumarhanelerle anlaştıklarında bunla anlaşma yaptık sunla anlaşma yaptık diyodu,şimdi biz satmıyoruz komisyoncuyuz,kumar oynatmıyoruz ayaklarında.
Görecekler.İnşallah bizim gezegenimizi
Cevap: Ukash Köntör kartlar hakkında.. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİLMESİNİ İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!!
gerçekten de ben ilk kez bu başlığı 4 üye 17 konuğun aynı anda okuduğuna tanık oluyorum..sizce de bu kadar konuğumuz olması hem de bu dönemde ilginç değil mi?
Alıntı:
hukukokudum rumuzlu üyeden alıntı
forumda kalabalıklaştı,gariplik var.Satıcılar 2009-2010 da kumarhanelerle anlaştıklarında bunla anlaşma yaptık sunla anlaşma yaptık diyodu,şimdi biz satmıyoruz komisyoncuyuz,kumar oynatmıyoruz ayaklarında.
Twitterda bu işin duayeni destek veriyor,saygılar hocama:)
Anlayamadım ama neyse:))
Alıntı:
Twitterda bu işin duayeni destek veriyor,saygılar hocama:)
Bu işi bilen yıllardır twitterda,o herşeyi biliyor,siztemi tam manasıyla açıklayabiliyor.Kendisi bir hoca
Alıntı:
donjuan rumuzlu üyeden alıntı
Anlayamadım ama neyse:))
Alıntı:
gokhan611 rumuzlu üyeden alıntı
tabıkı durumun ıyı olur senın ve senın gıbıler yuzunden senın ggıbı haram lokmayı bogazından gecırenlerın durumu ıyı olur...!
Kelimelerinizi biraz daha dikkatli seçmenizi öneriyorum sn.gokhan611,
ne demektir , haram lokmayı boğazından geçirenin durumu tabi ki iyi olur?
- - - Updated - - -
Alıntı:
donjuan rumuzlu üyeden alıntı
arkadaş nasıl da hatırladı gamecard şöyle demiş te böyle demiş...çok ilginç değil mi arkadaşlar ..
ya da şöyle diyebiliriz hukokudum dostum:DD keser döner sap döner..gün gelir o sap ..... sana döner..
anlayana:))
Sap döndü!!!
Erdoğan bey arkadası engelledinde sanal (gaz)tehdit savuran o insanı neden engellemiyosun
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Kelimelerinizi biraz daha dikkatli seçmenizi öneriyorum sn.gokhan611,
ne demektir , haram lokmayı boğazından geçirenin durumu tabi ki iyi olur?
- - - Updated - - -
Sap döndü!!!
Alıntı:
Erdoğan bey arkadası engelledinde sanal (gaz)tehdit savuran o insanı neden engellemiyosun
Kimi ne sebeple engelleyeceğimi size mi sormam gerekiyordu sn.hukukokudum?
Nedenini açıklamıştım oysa.
Erdoğan bey burada kimse saygısızlık yapmıyor,derdini anlatıyor.Her önünüze geleni engellerseniz kimden bilgi alacaklar.Ben size bana sorun tarzında bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Kimi ne sebeple engelleyeceğimi size mi sormam gerekiyordu sn.hukukokudum?
Nedenini açıklamıştım oysa.
ne demeliyim bilemiyorum tam olarak konuyu yazıyorum eksiksiz
3 ay önce beni bir akrabam aradı abi bir arkadaşım havale yolu ile para yatırdı toplam iş bankasına 36000 ziraat bankasına 83000 bunun 60000 tl sini çekmişler kalan kaln zarar 61000 tl ne yapabiliriz yeminle ağlamaklı konuşuyor bankalar bu bizle ilgili değil mahkemeye verin haksız sebepsiz zenginleşme diye mektup yolladılar ilk konuşmada abi al yeminle yarısı senin şudur budur bende ben yarısını falan istemem toplam üç kişinin hakkı neyse onu alırız dedim oda abi nedemek dedi
ben 65363 tl yi hesbına yatırttım yeminle o gün bana olmadık hakaretleri etti parasının hesabına eçtiği gün ve bu şahıs çok yajın akrabam bu işi uzun zamandır ve hatta herşeyin üzerine yeminle gerçekten mağdur değilse hiçbir şekilde karışmıyordum ama buna dayanamadım maddi durumu bu kişinin bu form sitesindeki herkesden iyi benden kat ve kat iyi ama nankörlük işte yazdım herşeyi bunuda yazayım bari benim hakkıma düşeni verseydi hem onun hemde benim öz yiğenim olan kişinin 1 yıllık sağlık meslek lisesi taksidini ben yatıracaktım onada söz vermiştim ve yinede ben yatıracağım çünkü bu şahsın parasının yatacağını kendisine tam 40 gün önce telefonla net olarak şu kadar yatacak diye bildirdim bende buna isrinaden söz verdim yiğenime