Bayanlar.. 50 yaşınızı geçince bacaklarınızdaki tüylerin uzama hızının iyice yavaşladığını biliyor musunuz?.. Tabii bu size yeni yeni çıkmaya başlayan bıyıklarınıza özen göstermeniz için daha fazla zaman kazandıracaktır..!
Printable View
Bayanlar.. 50 yaşınızı geçince bacaklarınızdaki tüylerin uzama hızının iyice yavaşladığını biliyor musunuz?.. Tabii bu size yeni yeni çıkmaya başlayan bıyıklarınıza özen göstermeniz için daha fazla zaman kazandıracaktır..!
Adam pazar sabahı uyanmış ki, karısı yatağın başucunda dikiliyor. Üzerinde içini gösteren tül bir gecelik.. Pembe bir baby doll ve dantelli bir tanga!.. Elinde kırmızı kadifeden bir ip.. Fısıldamış kadın, en seksi yatak odası sesiyle.. "Beni bağla, ne istersen yap, erkeğim!.." Adam bağlamış kadını.. Ve.. Balığa gitmiş!..
Öldükten sonra
Rusya'da torunu babaannesine sormuş. "Lenin nasıl biri?" Babaanne " Çok iyi biriydi bize ekmek verdi" demiş. Torun "Peki Brejnew nasıl biriydi?" Babaanne "Çok kötüydü çok insan öldürdü ve bizi ekmeksiz bıraktı" Torun "Peki Yeltsin nasıl?" Babaanne " Eee daha bilmiyoruz. Öldüğü zaman öğreniriz."
Kırmızı başlıklı kız ninesine kurabiye götürüyormuş.
Yolda yürürken bir ağacın arkasından kurdun burnunu görmüş.
“Kurt çık oradan gördüm seni” demiş.
Kurt “Hay Allah!” demiş çıkmış.
Kırmızı başlıklı kız yürümeye devam etmiş. Az sonra bir çalının
arkasından kurdun kulaklarını görmüş.
Kurt “Hay Allah’ım!” demiş çıkmış.
Kırmızı başlıklı kız yürümeye devam etmiş. Biraz sonra bir kütüğün
arkasından kurdun kuyruğunu görmüş.
Kurt sinirlenip bağırmış:
“Ulan gördüysen gördün, koskoca ormanda bi sıçtırtmadın beee.
Cafer komadadir... Yaninda ise karisi... Cafer'in gozleri nemli, kisik sesiyle karisina dogru bakar ve konusmaya baslar:
"Ilk isten kovuldugum zaman yanimda idin... Iflas ettigim gun oradaydin... Vuruldugum zaman ilk gozumu actigimda seni gordum... Trafik kazasi gecirdigimde hastanede hep basucumdaydin...
Karisi takdir edilmenin mutlulugunda tabii.
"Simdi komadayim yine basucumdasin... Sonunda anladim ama, cok gec oldu; yahu sen ne ugursuz karisin..."
İlkokul 1. sınıftaki ilk gün ve ilk ders, sınıf öğretmeni "Çocuklar.." demiş, "Kimin çişi gelirse iki elini birden havaya kaldıracak.. Tamam mı?" "Ama.." demiş arkadan titrek bir ses "Öyle işenmez ki..!"
"Araba çalışmıyor" demiş Temel, arkadaşı Dursun'a.. "Neden" diye sormuş, Dursun. "Karbüratöründe birazcık su var, onun için.." demiş Temel.
Dursun şaşırmış; "Karbüratörde suyun ne işi var Temelciğim.. Başka sebepten çalışmıyordur!.."
Temel ısrar etmiş; "Hayır karbüratörde birazcık su var, işte o kadar!.."
Dursun sinirlenmiş; "Ver şu anahtarı bana da gidip bakayım; nerde bu otomobil?.." Temel cevap vermiş; "Gölde!.."
Orman şefliği 'Ağaç kesici eleman aranıyor' diye gazeteye ilan vermiş, ertesi gün sıska, yaşlı ve minicik bir adam müracaat edince Şef, adamın tipine bakıp "Olmaz.." demiş.
"Bir dakika.. Benim adım Temel.." demiş adam, "Henüz 72 yaşındayım.. Lütfen bana bir şans verin ve neler yapabileceğimi görün..!"
Orman Şefi Temel'i başından savmak için "Tamam.." demiş, "Şu karşıdaki dev meşe ağacını görüyor musun?.. Baltanı al ve onu kes..!"
Şef arkasını dönüp odasına gidemeden dev ağacın yere düşüş kütürtüsü ile birden dönmüş, bizim Temel omzunda baltası ile gülümsemekte..
"N.. Nasıl yapabildin bunu bu kadar kısa sürede?.." demiş Şef hayretle..
"Uzun süre 'Büyük Sahra Ormanı'nda çalıştım.."
"Büyük Sahra Çölü' demek istedin?.."
Temel gülümsemiş, "Aa, evet..." demiş, "Şimdi artık oraya böyle diyorlar..!"
Yeni gelin ilk gece kocasını çırılçıplak görünce.. "Hiiiiiii!.." demiş iki elini ağzına kapatarak "Elleri kırılsın inşallah.. Hayatım seni kaç kere sünnet ettiler?.."
Adamın biri arabası ile işine giderken yolda bir delikanlının otostop yaptığını görmüş, emniyet kuralları açısından doğru bulmadığı halde durmuş ve delikanlıyı arabasına almış..
Göz ucuyla onu takip ederken aklı da cüzdanında, cüzdanı da delikanlı ile arasında katlı bulunan paltosunun cebindeymiş.. Bir ara dirseği ile cebini yoklamış, cüzdanının orada olmadığını görünce deli gibi basmış frene, çekmiş sağa, "İn ulan aşağı..!" demiş kendide kapısını açıp dışarı fırlayarak, "İn hemen..!"
Delikanlı korku dolu hareketlerle aşağı inmiş, "Ver ulan cüzdanı.."
delikanlı titreyen elleri ile cüzdanı uzatmış, "Haydi defol bakalım şimdi.." arabasına tekrar binmiş, hareket etmiş, sinirden kasılmış bir şekilde "Başıma ne geldi biliyor musun?.." diyerek karısını aramış, "Sözünü unutma tatlım.." demiş karısı, "Cüzdanını evde unutmuşsun..!"