Cevap: İnternet Üzerinden Kumar
Alıntı:
eroltop rumuzlu üyeden alıntı
:) benim 5 ay oldu hala sonuç yok...
şimdi bankayı aradım karsı taraf arastırıyor diyor...
ÜStteki mesajı okursan cebe mesaj geldi geçici ödeme yapılmıştır diye ona istinaden dedim zaten aradım müşteri hizmetlerini yarın yansır dedi.
Şimdi bankadan mektup gelmiş diyorki Kredi kartınızla yapılan işlemleri gösteren belgeler geldiğinde hesabınıza yeniden borç kaydedilmesi gerekebilir.
Size de oldu mu bu?
ama böyle bir belge sunamayacak acetelecoms. vs demi ? bununiçin iade kalacak yani ?
Alıntı:
metulawyer rumuzlu üyeden alıntı
Şimdi bankadan mektup gelmiş diyorki Kredi kartınızla yapılan işlemleri gösteren belgeler geldiğinde hesabınıza yeniden borç kaydedilmesi gerekebilir.
Size de oldu mu bu?
ama böyle bir belge sunamayacak acetelecoms. vs demi ? bununiçin iade kalacak yani ?
rahat ol arkadaşım yazı herkeze geliyo sor bakalım kime borç yazılmış yok öyle bişey relax. Hayırlı olsun bir yemek ismarlasın artık dostlarına...:)
o zaman işlem tamam mı ? bunlar 90 gün falna belge bekleyecek gelmeyince para bize kalıyor yani peki kabahat falan yazılıp 100 tl idari ceza alma durumu falan var mı ? Olayı komple kapatmak istiyorum :)
Arkadaşlar girişimi olumlu sonuçlanan birisi yolladığı itiraz dilekçesinin bir örneğini paylaşırsa çok sevinicem. Şimdiden teşekkürler.
merhaba dostlar bende bu kumar illetinin magduruyum ama benimki kredi kartından hem siteye aktarım hemde kıbrısla alakalı bir kart olan speedkarta aktarım oldu bende paralarımı geri alabilirmiyim paranın miktarı 30 binlira civarı bittim şu anda tutunacak dalım kalmadı lütfen banada yardım edin yuvam dagalıyor bi hata yaptık şu anda oynamayıda bıraktım paramı kurtaracam die gün gectikce battım bütün kartlarımdaki limitler gitti :( biriniz banada yol göstersin cok pişmanım bu illetede kimse düşmesin kumarın ALLAH belasını versin ben nası alıcam paramı yol gösterirseninz sevinirim saygılar....:'(:'(:'(
Alıntı:
kraldj rumuzlu üyeden alıntı
merhaba dostlar bende bu kumar illetinin magduruyum ama benimki kredi kartından hem siteye aktarım hemde kıbrısla alakalı bir kart olan speedkarta aktarım oldu bende paralarımı geri alabilirmiyim paranın miktarı 30 binlira civarı bittim şu anda tutunacak dalım kalmadı lütfen banada yardım edin yuvam dagalıyor bi hata yaptık şu anda oynamayıda bıraktım paramı kurtaracam die gün gectikce battım bütün kartlarımdaki limitler gitti :( biriniz banada yol göstersin cok pişmanım bu illetede kimse düşmesin kumarın ALLAH belasını versin ben nası alıcam paramı yol gösterirseninz sevinirim saygılar....:'(:'(:'(
speedkarttan yatırdıklarını kesinlikle geri alamassın. Kredi kartından direk söz konusu siteye yatırma işlemini şifre kullanmadan yaptıysan 90 gün geriye dönük bütün işlemlerin toplam memlasını alırsın. Yapabileceğin sadece bu geçmiş olsun...
Alıntı:
kraldj rumuzlu üyeden alıntı
speedcardla yatırdıysan maalesef alamazsın..
kraldj bana ulaş eğer 90 veya 120 geçmemişse paranı geri almanı sağlarım bu yüzden kimsenin huzuru bozulsun istemem