Re: Bedelli askerlik çıkmasını isteyenler!
Arkadaşlar slm;
Bence artık anlamsızca tartışmaya bir son verelim. Burada tartışmayalım.
Renaissance iyi niyetiyle gördüğübir haberi mesaj atmış. Her gördüğümüzü bedelli askerliğe yormamak doğru. Ancak sonuçta Mustafa KOÇ'un dediğide ekonomi ile ilgili bedelli çıkarsa ne için çıkacak ekonomik krize önlem olarak. Sanırım Renaissance arkadaşımızda buna işaret etmek maksadı ile bu mesajı yolladı.
Arkadaşlar biz burda bedelli askerlik çıkarabilmek için neler yapabiliriz çabasındayız. Dha düne kadar yanımızda olan arkadaşlarımızı bir anda alenen olmasada bedelli askerlik karşıtı yazıları hiç hoş değil. Ben burda tartışmak istemiyorum zaten tartışmanın yeride burası değil tartışmak isteyen biribirinin mailını verir ve özelden istediği kadar çarpışır.
Postmix seni anlıyorum. Yaş durumundan dolayı moralin bozuldu.Ancak burda bir çok insanın morali 10 ila 15 yıl arası değişen zamanlarda oldukça bozuk. Bu nedenle senden ricam desteksen yazılarına bir nebze daha dikkat et. Diğer amacın, bedelli ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi matığıysa onun ne yeri burası nede zamanı diyebilirim. Ben burda kimseyle tartışmak istemiyorum. Benim amacım belli yolum belli. Seninle birebir konuşan biri olarak bunu sen benden daha iyi biliyorsun.
Sinirsahibi biz senin yanımızda olmanı istiyoruz. Ben burda bir daha yazı yazmayacağım demek buraya zararı olmaz emin ol. Bu nedenle eğer okuyorsan değerli fikirlerini ve yazılarını bekliyoruz. Adminlere'de gösterdikleri anlayış için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar sayımız oldukça artıyor son günlerde bu sevindirici bir gelişme. Ayrıca bu konuda bedelliaskerlikistiyorum diye bir yer açılmış buda güzel bir haber. Herşey gitgigide güzel oluyor.
Alıntı:
Renaissance rumuzlu üyeden alıntı
Peki sebepsizce bedelli çıkacak demek ne kadar mantıklı
Arkadaşım ben sebepsiz çıkacak demedim. Ama ne kadar alakasız bir cümleyi yazmışsın oraya. Ben tartışmak istemiyorum tartışmıyorumda zaten. Sadece yapılan yoruma bende yorum yaptım. Burak arkadaşım senin söylediklerine gelince inan ki moralim bozuk değil. Geçti o kırgınlık üzerimden. Bedelli çıksın ve bana denk gelmesin yaş şartı inan ki üzülmem. Okul bitecek nasılsa 5-6 ay yaparım. Bu süre zarfında hayatımda birşey değişmez. Dediğim gibi bedelli bana vursun vurmasın farketmez ben her zaman sizler için bu konunun arkasındayım. En azından sizleri tanıdığım için arkadaşım.
Peki bu bedelli askerliğin çıkması için bir neden gerekiyor. Keyfi olmayacağını anlamış olmalısın. Bu durumda başka bir neden gösteremeyiz.
Alıntı:
buraks79 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar slm;
Arkadaşlar oldukça artıyor son günlerde bu sevindirici bir gelişme. Ayrıca bu konuda bedelliaskerlikistiyorum diye bir yer açılmış buda güzel bir haber. Herşey gitgigide güzel oluyor.
sayımız nasil cogaldi?
bedelli insan haklari icin cikmali sacma sapan bedava komur makarna dagitan bir hukumetin ekonomiyi kurtarmasi icin degil.turkiye 3. dunya ulkemisidir?veya kuzey koremidir?bu halk bu bedava komur dagitam hukumetleri ne zaman yola getirecek.bizim istegimiz mi yoksa 3-4 milletvekilinin istedigimi olacak,bu halk komurculerin kolemisidir? turkiye demokratik bir ulkedir,askerlik yapmak istemeyini kimse zorla askere goturmemelidir.
arkadaslar basbakan erdogan'a yuklenırken aynı zamanda mustafa koç'a da yuklenelım bari mail gonderme konusunda:) turkıye ekonomısının yarısı onun nede olsa.
Alıntı:
Peki bu bedelli askerliğin çıkması için bir neden gerekiyor. Keyfi olmayacağını anlamış olmalısın. Bu durumda başka bir neden gösteremeyiz.
Arkadaşım seninle bu forumda tartışmayacağım ama söylediğin sözün anlamsızlığını o yazıyı tekrar okuyunca anladın sanırım ve hala uzatıyorsun konuyu karizmanı çizdirmemek için üsteliyorsun. Kesinlikle sana bu konu hakkında bir daha cevap yazmayacağım sende buna göre davranırsın umarım.
Alıntı:
postmix rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşım seninle bu forumda tartışmayacağım ama söylediğin sözün anlamsızlığını o yazıyı tekrar okuyunca anladın sanırım ve hala uzatıyorsun konuyu karizmanı çizdirmemek için üsteliyorsun. Kesinlikle sana bu konu hakkında bir daha cevap yazmayacağım sende buna göre davranırsın umarım.
Arkadaşım ben karizma peşinde değilim. Sen karizmanlamı askerliği tecil ettireceksin. Bana bedelli askerliğin çıkması için bir neden söyle o zaman?
Ayrıca bunu burada tartışma konusu haline getirme. Katılmıyorsan yazmazsın cevap. Bana sadece bedelli askerliğin çıkması için bir neden söyle ?
Alıntı:
Arkadaşım ben karizma peşinde değilim. Sen karizmanlamı askerliği tecil ettireceksin. Bana bedelli askerliğin çıkması için bir neden söyle o zaman?
Ayrıca bunu burada tartışma konusu haline getirme. Katılmıyorsan yazmazsın cevap. Bana sadece bedelli askerliğin çıkması için bir neden söyle ?
Arkadaşım benim tecille ilgili bir sorunum yok. Ama ısrarla bedelli askerliğin çıkması için bir neden söyle deyip duruyorsun. Bedellinin çıkması kendi görüşüme göre illa çok büyük bir kriz , asker fazlalığı vb. şeyler olmasına gerek yok. Hatırlarsın sanırım tarkan için bile bedelli askerlik çıkardılar. Bunun forumda da konusu yer aldı zaten. Yani demek istediğim çıkması için o kadar çok sebep var ki en basit olanını yazdım sana. Canları isterse çıkartırlar zaten. Bahanesini bizim bulmamıza gerek yok onlar bizim yerimize bulurlar merak etme. Ve son olarak "katılmıyorsan yazma" diyemezsin. Katılmadığımı belirtmek benim en doğal hakkım. Ama katılmıyorum diye bana saldırmana da gerek yok.
Ve bu forumu ne senin nede benim gereksiz tartışmalarla doldurmaya hakkımız yok. Hem kendin diyorsun tartışma konusu haline getirme diye hemde bana bedelli neden çıkmalı sebep söyle diyorsun ısrarla. Ancak bu kadar ikilem olabilir. Lütfen bu konuyu kapatalım. Bedelli bekleyen ve bunun için uğraş veren arkadaşlarımla kötü olmak istemiyorum. Ortamı germesen iyi olur arkadaşım.
Sevgili arkadaşlar hepimizin Bedelli Askerlik beklenti sebeplerimiz var.bunu polimiğe çevirmeyelim lütfen..