Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
Emir-Inan rumuzlu üyeden alıntı
Benim de ikinci defa tekrar geri atıldı ve bu sefer listeye dahil edilmişti ve tekrar Araştırma değerlendirmeye döndü, artık gerçekten sabrım kalmadı, Ankara gitmeye düşünüyorum çünkü istanbuldaki müdürlük herhangi bir eksik bir şey yok diyor bana sürekli, allah hepimize sabır versin!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben üç defa gittim, bir sonuç alamıyorsun ,yaz dilekçesini derler o kadar , torpilli giderseniz o ayrı, zaten oraya gidecek olursanız ancak torpilli gidilir, başka türlü bilgiye ulaşamazsınız , dosya olan memura gitmeniz lazım , onu da bilmiyorsun kim olduğunu.
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Merhaba herkese
Geçen hafta listeye dahil edilecek olarak durum değişti. Çok sürdü. Başvurum Ocak 2018.Bundan sonra ne olacak bilemiyorum. Yani bir nevi artık akışına bıraktım diyelim :)
Alıntı:
zezo5 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba herkese
Geçen hafta listeye dahil edilecek olarak durum değişti. Çok sürdü. Başvurum Ocak 2018.Bundan sonra ne olacak bilemiyorum. Yani bir nevi artık akışına bıraktım diyelim :)
Bu mübarek ayında Allahtan hepimize olumlu sonuç dua ediyorum, ve sabrımızı artırsın
Merhaba arkadaşlar. Şu anda sistemde bir sorun var galiba. "Sistemde teknik bir hata oluştu. Lütfen sistem görevlileri ile irtibata geçiniz." yazıyor
Alıntı:
maximix rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Şu anda sistemde bir sorun var galiba. "Sistemde teknik bir hata oluştu. Lütfen sistem görevlileri ile irtibata geçiniz." yazıyor
aynen bende de aynı hatayı veriyor ne oluyor diye düşündüm de sizde de aynı hata olması biraz iyi oldu :DD Alala dosya ile ilgili bir sıkıntı mı oldu diye düşünüyordum .
Alıntı:
akalicaan rumuzlu üyeden alıntı
aynen bende de aynı hatayı veriyor ne oluyor diye düşündüm de sizde de aynı hata olması biraz iyi oldu :DD Alala dosya ile ilgili bir sıkıntı mı oldu diye düşünüyordum .
ne deyim benim de içim rahatladı yazınızdan sonra :) Dosyamla ilgili bir sorun mu var acaba diye endişe ediyordum
Türk vatandaşlığının kazanılması için yapılan bu başvuruların bu kadar zor ve bu kadar uzun sürüyor olması itibar zedeleyici bir durum. Kuralları koyarsın, tıkır tıkır işletirsin. Vatandaşlık vermek istemiyorsan şartları zorlaştırır, ağırlaştırırsın. Yoksa başvuruyu al, yıllarca beklet durumu pek şık değil. Tabi çoğu ülke daha beter durumda haklarını da teslim etmek gerek. Oysa ben bu forumu okudukça vatandaş olabilmek için didinenlerden dolayı gurur duyuyorum. Onurlu TC vatandaşlığı başvuru şartlarını yerine getirdikten sonra oyalama yapılmamasını dilerdim.
Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lar)a gönderilmiştir. yazıyor baktığımda
07/01/2021 tarihinden bu yana incelemedeydi
Alıntı:
Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lar)a gönderilmiştir. yazıyor baktığımda
O zaman bi tek ben değilim, aynı şey bende de oldu
Alıntı:
Benimkide incelemede takıldı 22/02/2021 den beri bu yazı çıkıyor.
Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup başvuru belgeleriniz incelenmektedir.
2 aydır incelleniyor. İncelleme bu kadar sürüyorsa kim bilir arşiv araştırması ne kadar sürecek. Arşiv araştırma aşaması en uzun aşama diye biliyorum. Allah hemimize sabır versin.