Cevap: İnternet Üzerinden Kumar
Alıntı:
eroltop rumuzlu üyeden alıntı
135 gün oldu hala sonuç yok bilgisi olan var mı?
sizin çok uzun sürmüş şaşırtıcı böyle 3 günde 5 günde 10 günde aldım diyenler acaba yalan mı söylüyorlar benimde 1 hafta bugun doldu bakacam bakalm alakasız bir taihte hesabm kesiliyor 29 unda acaba iade mi edecekler yarın belli olur o da.
Akbank tan veya Finanstan alan oldu mu süreç nasıl işliyor ?
Birde fax çekip beklediniz mi ? Finans bugun sms atmıs işleme alındı diye. Akbanktan ses yok.
Alıntı:
metulawyer rumuzlu üyeden alıntı
Akbank tan veya Finanstan alan oldu mu süreç nasıl işliyor ?
Birde fax çekip beklediniz mi ? Finans bugun sms atmıs işleme alındı diye. Akbanktan ses yok.
hayırlı olsun finanstan paranız geçmiştir kredi kartına... Yapıkredi de geçmiştir eğer şifre kullanmadıysanız...Akbank tan bir bilgim yok..
Alıntı:
crayz1100 rumuzlu üyeden alıntı
hayırlı olsun finanstan paranız geçmiştir kredi kartına... Yapıkredi de geçmiştir eğer şifre kullanmadıysanız...Akbank tan bir bilgim yok..
Akbankda 10 gün içinde eğer 3d secure veya şifre kullanılmamışsa iade ediyor.
şu anda geçen yok akbank ve finans aradı kartları iptal edelim die ok dedim iptal edin.işleme almıs 2 side.
bende alanlara inanmamaya başladım henüz hiç gelişme yok gerçekci olsun die kartlarıda yenilettim zaten onlardan böle talep geliyor
Alıntı:
bende alanlara inanmamaya başladım henüz hiç gelişme yok gerçekci olsun die kartlarıda yenilettim zaten onlardan böle talep geliyor
12. gün finansbank ve hiç bir gelişme yok bende de
Bankadan şimdi tele mesaj geldi geçici ödeme yapıldı itiraz işleme alındı .belge temin edilirse tarafınıza iletilecek vs die. ama cok yeni heralde henuz karta geri ödenen birsey yok.
Merak ettiğim konu : Hiç para yatıpta sonra itiraz reddedildi die geri alınan oldu mu ?
2 saat geçti hala yansıyan birsey yok geçici ödeme falan ...
Alıntı:
2 saat geçti hala yansıyan birsey yok geçici ödeme falan ...
:) benim 5 ay oldu hala sonuç yok...
şimdi bankayı aradım karsı taraf arastırıyor diyor...