bende istanbul hukuğu çok merak ediyorum adını insanlardan çok duydum ama burada pek karşılaşamadım acaba eski gücünü kayıpmı etti bence ankara hukuk kadar iyi orda okuyalar varsa okullarını anlatabilirlermi
Printable View
bende istanbul hukuğu çok merak ediyorum adını insanlardan çok duydum ama burada pek karşılaşamadım acaba eski gücünü kayıpmı etti bence ankara hukuk kadar iyi orda okuyalar varsa okullarını anlatabilirlermi
ben bu sene başlayacağım istanbul hukuka.hocalarının ve eğitiminin çok iyi olduğunu duydum uluslarası alanda da başarılıymış.
Beni istanbul hukuk çok etkilemiştir her zaman o dev kapısından bir öğrenci olarak geçmek isterim...
İstanbul Üniversite Hukuk Fakültesi ile ilgili daha fazla bilgi ednmek isteyen arkadaşlar istanbul.edu.tr/hukuk adresinden okul hakkında baya bi fikir sahibi olabilirler.
fakülte sitelerindeki pek bişey olmuyo...
arkadaslar istanbul üniversitesi hukuk fakultesini kazanan arkadasları tebrık ediyorum.Ben de aynı fakültede 3. sınıfa geçmiş bulunuyorum;hocalar da okul da iyidir pişman olmazsınız;) basarılar herkese..
Hukuk fakültesine yerleşen arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diler :), başarılarının devamını dilerim.
Bir İÜHF'li olarak hocalarımızın Özel Üniversitelerin Hukuk fakültelerine dağıldıklarını görünce içim bir tuhaf oluyor.
Hocalarımızın hepsi bir ekoldü: Necip Kocayusufpaşaoğlu, Kemal Oğuzman, Orhan Aldıkaçtı, Erdoğan Teziç vs. vs.... Zaten hepsini saysam her biri bir Özel üniversitede dekan ya da YÖK başkanı... Sanırım hepsinde birden kalite düştü. Çünkü Ekol hocalar dağıldı...
İstanbul hukuka puanım yeterliydi fakat tercih sıram da gazi hukuktan sonraydı
nitekim gazi hukuklu oldum bu sene.Az da olsa cevremden istanbul hukuk yazsaydın cümlesini duydum ama 1hafta önce istanbuldaydım ve orda rahat bir kafayla okuyamacağımı bir kez daha anladım (trafik,kalacak yer sorunu,tehlikeli insanlar:) )neysa ankaraya geldik dönüşte.Her zamanki gibi düz<enli tertemiz bir başkentle karsılastım ve fakültemde cok ama cok hosuma gitti merakla izzet özgencten ders almayı bekliyorum gerci diğer hocalarımız da alanlarının en iyilerinden.2şehrinde avantajları ve dezavantajları var tıpkı 2 fakültenin olduğu gibi. sevgiyle kalın kara kaplı kitaplarla görüşmek dileğiyle...:)