Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Çok ilginç!!! İçimizde biri özveriyle uğraşıp bir tv kanalına canlı yayına çıkma başarısı göstermiş.Röpörtaja gitcek,stüdyoya gitçek kimseyi bulamıyor.İstanbul'da yaşayıpta (önemli bir mazereti olanları tenzih ederim) bu konuda bu kadar duyarsız olan arkadaşları kınıyorum.Mart sonu Nisan ortaları gibi burda yazılacak yorumları çok merak ediyorum.Dediğim tarihlerde Japon Hükümetinin sert vergi indirimleri başlayınca ve dışarı akan japon yatırımcıları ülkelerine avantajlı vergiler başlayınca geri dönünce görürüsünüz kur kaç olacak.Mumla arıcaz 1,85 li rakamları.Bilmiyorum hiç mi ekonomi takip edilmiyor.Paritenin(Dolar/Yen) vergi indirimlerinden sonra ki 2-3 ay kaldı,75 lere gidebileceği telafuz edilmeye başlandı......
Selma hanımla az evel telefonda görüştük başarılar diliyorum kendisine umarım emekleri boşa gitmez..
iyi akşamlar.
Re: bu akşam flash tv de herkesin izlemesini sağlayalım
arkadaşlar 4-5 kişi şu sıralar flash tv de. bu akşam haber programında yayınlanacak. en azından çevremizdekilerin bu haber programını izlemesini sağlayalım. bari bu şekilde katkımız olsun. reytingin mutlaka yüksek olması gerekiyor.
yüksek bir reyting olursa diğer kanalların ilgisini çekmiş oluruz ve kendi kanallarında da çıkmamızı isterler.
hadi arkadaşlar allah aşkına kıpırdanın.
ÇOK ÖNEMLİ
Arkadaşlar aşağıdaki bağlantı noktalarından flashtv yi sürekli arayın,fax çekin.
Bu akşam saat 19:00 da başlayalım bu işe.Taki haber bülteni bitene kadar.
0 212 256 81 11 fax
0212 256 82 82 tel
DUYARLI OLUN LÜTFEN....
selma hanım ın telefonu lazım arkadaslar... acilll...
Alıntı:
frekans32 rumuzlu üyeden alıntı
ÇOK ÖNEMLİ
Arkadaşlar aşağıdaki bağlantı noktalarından flashtv yi sürekli arayın,fax çekin.
Bu akşam saat 19:00 da başlayalım bu işe.Taki haber bülteni bitene kadar.
0 212 256 81 11 fax
0212 256 82 82 tel
DUYARLI OLUN LÜTFEN....
ben de arayacağım ve fax çekeceğim....antalyadayım ama buradan selma hanım a ne kadar destek olmam gerekiyorsa elimden gelen kadar yapacağım....
muradan telefon vermek yasak sitede geçmiş sayfalarda telefon ve mail adresim vardı
ayrıca ben size bu forumdan özel mesajla tlf no mu gönderdim
Arkadaşlar 5 kişi söz verdi tv ye 3 kişi gitti bu 3 kişi ile röportaj yapıldı haber müdüründen aldığım haber e göre vakit geç haber i bu akşam 19 haberlerine yetiştirmeye çalışacaklar yetişmez ise yarın akşamkii ana ve ara haberlerde tekrar verilecek bize destegini esirgemeyen 3 arkadaşıma teşekkür ediyor söz verip yarı yolda bırakanları da kınıyorum bir sözün iki cevabı vardır biri evet biri hayırdır evet diyip güvendirmek son anda çekilmek çok çirkin bunu yapan arkadaşlar kendisini biir yakışmadı
Alıntı:
selma abla rumuzlu üyeden alıntı
muradan telefon vermek yasak sitede geçmiş sayfalarda telefon ve mail adresim vardı
ayrıca ben size bu forumdan özel mesajla tlf no mu gönderdim
selma hanım numara yanlış galiba 2 kere aradım başka birisi çıktı:D
selma hanım ben fax çekeyim mi flash tv ye yada çekeceksem ne zaman çekeyim...