-
Re: Din, İman, Türban, Don, Kadın ve Kurufasülye İşte AKP İşte Öykü...
erdem53;
Tamam bu forum ring, yazılan yazılarda yumruk olsun
Kendinize geliniz, burası bir fikir meydanı,
gerçi kullanılan organlar gelişir,,,
beyninizi kullanırsanız beyniniz gelişir.
Durum budur, siklet için mihenk de budur, iştahlanmayın ring de yoookk, dövüş de,,,
bir noktadan sayısız doğru geçer,,,
kimi noktalardan da tek bir doğru bile bir türlü geçmez, oraya buraya ötelenip giderler,,, arada bulaşıp, sataşıp eyleşirler,,, eh üç beş kez sicil bozduktan sonra bakarlar ki olmuyor, eğrinin birine tutunaraktan idare ederler...
-
Alıntı:
Tangör Evren rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Erdem53 ;
Kimin olduğunu anımsayamadığını söylediğiniz ''Söyleyecek yalan bulamayanların başvurduğu son çare gerçektir.'' sözünün tam size oturduğunun farkında mısınız? Bu arada bu söz Fransız düşünür Marcel Lenoir e aittir. Çok güzel bir sözü daha vardır . Her bildiğini söyleme,ama her söylediğini bil. Ne güzel oturuyor değil mi?
Bu arada aranızda gerçekten çok ama çok fazla sıklet farkı var. Daha bakarken belli oluyor.
Sayın Tangör Evren;
baştan beri yazdığım yazılarda en ufak bir yön değiştirme göremezsiniz.Çünkü sadece gerçekleri yazıyorum.
Genel kültürünüz bayağı engin... Hemen o sözün Marcel Lenoir'e ait olduğunu buldunuz.Ben o sözü sn Fischer e yazmıştım...
Buradaki sözler direk kişisel hakaret içerdiğinden silinmiştir. İkinci kez iletiniz düzeltiliyor. Site kurallarına uymanızı son kez anımsatırım.
YÖNETİM
-
Yazmayayım diyorum ama........
bazı kişiler kendi fikirlerini yazmaktansa sn commodore1tr abileri her sıkıştığında araya karışarak konuyu başka yöne yönlendirmeye ve gerçekleri saptırmaya uğraşıyorlar.
Kimler mi; sn Fischer, sn cognis, sn milo, sn Tangör Evren ve bazan da sn mehmet emin sezen de diyebiliriz.
Bu kişiler forumda kendi düşüncelerini yazmaktansa, abileri ve değerli büyükleri olan sn commodore1tr nin yazılarını alkışlamayı tercih ediyorlar.
Birisi Allah'a yalakalık yapmaktan mı bahsetmişti..................keşke....
İnsanların gerçekleri görmemekte ısrar etmesi aklıma bir ayeti getirdi. Ezbere bilmediğim ve yanlış yazmamak için kopyalıyorum.
Casiye-23. Baksana kendi heva ve hevesini ilah edinen, ilmi olduğu halde Allah'ın kendisini şaşırtıp, kulağını ve kalbini mühürlediği, gözlerine de perde çektiği kimsenin haline! Hakkı görmemekte ve azgınlıkta ısrar etmesi sebebiyle Allah'ın şaşırttığı bu kimseyi kim yola getirebilir? Düşünmüyor musunuz?
Siz kusura bakmayınız sayın commodore1tr; inanın bende yazmak istemiyorum ancak bana karşı yazı yazıldığı için yazdım. Özür dilerim.
-
Kur'an-ı Kerim'in Nazil oluşu
Peygamberimize ilk inen ayetler. Kur'an-ı Kerim'de Alak suresinin ilk beş ayetidir.
Bu ayetler peygamberimize Hira Mağrası'nda bulunduğu sırada inmiştir.
Peygamberimiz, zaman zaman evinden ayrılarak Mekke'nin kuzey doğusunda bulunan Hira Mağrası'na çekilir, burada bazan günlerce kalarak ibadet eder, düşünçelere dalardı.
Miladın 610'ncu yılında bir Ramazan ayında mağrada bulunduğu sırada Cebrail adındaki melek kendişine gelerek Alak suresinin ilk beş ayetini getirmiş ve peygamber olarak görevlendirildiğini bildirmiştir.
"(Ey Muhammed), yaradan Rabbin adıyla oku, O,insanı Alak'tan yarattı. Oku! senin Rabbin en cömert olandır. Kalemle yazmayı öğretendir, insana bilmediğini öğretendir"
Kur'an-ı Kerim toptan nazil olmamıştır. Kısa kısa (ayetler ve sureler)halinde inerek 23 senede tamamlanmıştır.
Kur'an-ı Kerim, peygamberimize vahyolunduğu gibi yazılmış, musaf haline getirilmiş, pek çok müslüman tarafından ezberlenmiş ve günümüze kadar hiç bir deyişikliğe uğramadan intilali sağlanmıştır.
"Doğrusu Kur'an-ı Biz indirdik, O'nun koruyucusu da Biziz"(Hicr:9)ilahi va'di gerçekleşmiştir.
Sözlükte okumak demek olan Kur'an, "Allah tarafından peygamberimize vahyedilmiştir.
Kur'an'ın ilk nazil olduğu yıllarda pek çok kimse onun herhangi bir bölümünün benzerini ortaya koymaya çalışmışsa da başaramıyarak aciz kalmışlardır.
"Eğer kulumuza indirdiklerimizden herhangi bir şüpheye düşüyorsanız, haydi onun benzeri bir sure getirin, eğer iddanızda doğru iseniz, Allah'tan başka yardımcılarınızı da cağırın."(Bakara:23)
"(Ey Muammed!) bu Kur'an, ayetlerini iyiden iyiye düşünsünler, aklı olanlar ibert alsınlar diye sana indirdiğimiz mubarek bir kitaptır."(Sad:29)
"Yeryüzünde vuku bulan ve sizin başınıza gelen herhangi bir musibet yoktur ki, biz onu yaratmadan önce bir kitapta yazılmış olmasın. Şüphesiz bu, Allah'a göre kolaydır."(Hadid:22)
(Lütfi ŞENTÜRK. Seyfettin YAZICI.)
İnsanlara cevseni takmayı bu kağıdın koruyacağına bundan yardım beklemelerine alıştıraçaklarına bunun ilahi bir yönünün olmadığına kuvet ve kutret sahibinin Allah olduğuna ikna edilseler ve ibret alsınlar diye indirilen
Kur'an-ın içindeki Allahın güzel sözlerine Ayetlerine Surelerine Dualarına yönlendirip onları okuyarak Dua edin desler günahamı girerler!
(M.E.Sezen)
Kötülüklere karşı, kolay olur kötülük,
Kötülük yapanlara, iyilik yapmak merdliktir!
-
Alıntı:
erdem53 rumuzlu üyeden alıntı
bazı kişiler kendi fikirlerini yazmaktansa sn commodore1tr abileri her sıkıştığında araya karışarak konuyu başka yöne yönlendirmeye ve gerçekleri saptırmaya uğraşıyorlar.
Kimler mi; sn Fischer, sn cognis, sn milo, sn Tangör Evren ve bazan da sn mehmet emin sezen de diyebiliriz.
Bu kişiler forumda kendi düşüncelerini yazmaktansa, abileri ve değerli büyükleri olan sn commodore1tr nin yazılarını alkışlamayı tercih ediyorlar.
Birisi Allah'a yalakalık yapmaktan mı bahsetmişti..................keşke....
İnsanların gerçekleri görmemekte ısrar etmesi aklıma bir ayeti getirdi. Ezbere bilmediğim ve yanlış yazmamak için kopyalıyorum.
Casiye-23. Baksana kendi heva ve hevesini ilah edinen, ilmi olduğu halde Allah'ın kendisini şaşırtıp, kulağını ve kalbini mühürlediği, gözlerine de perde çektiği kimsenin haline! Hakkı görmemekte ve azgınlıkta ısrar etmesi sebebiyle Allah'ın şaşırttığı bu kimseyi kim yola getirebilir? Düşünmüyor musunuz?
Siz kusura bakmayınız sayın commodore1tr; inanın bende yazmak istemiyorum ancak bana karşı yazı yazıldığı için yazdım. Özür dilerim.
Sen de benimle kafayı bozdun bakıyorum. Bak sayın erdem53 son kez sana söylüyorum, çok şükür ben müslümanım, inançlıyım ama senin allahın da kitabın da peygamberin de şıhın şeyhin de benim Allahım, Kitabım ve Peygamberim ile bir değil. Ben senden önce de müslümandım hala öyleyim ve öyle de öleceğim, ama seni bilemem.
Bir daha da benim adımı zikrederek bir yazı yazma.
-
KAÇAK KURAN KURSU ÇÖKTÜ/ 01/08/2008
Konya Taşkent'te 3 katlı öğrenci yurdu çöktü.
Patlama sonrası yerle bir olan binada 17 öğrenci hayatını kaybett.
Konya'nın Taşkent İlçesi Balcılar Beldesi'nde özel bir vakfın kullandığı 3 katlı kız öğrenci yurdu çöktü, 17 kız öğrenci hayatını kaybetti. Enkaz altında 5 öğrenci daha var. Göçüğe LPG tankından sızan gaz neden oldu.
Konya Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, patlamada tamamen yerle bir olan yurdun deprem ve itfaiye raporunun olmadığını söyledi.
İki bölüm halinde yapılan 3 katlı betonarme binanın dışında bulunan LGP tankının, mutfak ve banyo bölümüne giden borularda gaz kaçağı oldu, sabah namazı için abdest almak isteyen bir öğrenci elektrik düğmesini açınca içeri dolan gaz alev aldı. Korkunç patlamayla birlikte bu bölümdeki kızlar kendilerini bir anda alev topu içinde buldu.
Boğaziçi Özel Öğrenci Yurdu'nun, Balcılar Kasabası Kurs ve Okul Talabelerine Yardım Derneği tarafından 17 yıl önce açıldığı ve burada Kur'an Kursu eğitimi verildiği belirtildi. Dernek Başkanı ve aynı zamanda Yurt Müdürü olan Hüseyin Çömlekçi, olayla ilgili gözaltına alındı.
Balcılar Beldesi'nde ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'nca açılan Kur'an Kursu buluduğu, ancak facianın meydana geldiği Boğaziçi Özel Öğrenci Yurdu'nda kalanların Diyanet'in kursuna gitmediği, kaldıkları binada Kur'an Kursu gördükleri belirtildi.
Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu, Konya’da patlama sonucu çöken özel bir Kur’an kursuna ait yurt binasının, Diyanet İşleri Başkanlığı ile hiçbir organik ilgisinin olmadığı açıkladı.
TİKA Afrika Tarımsal Kalkınma Programı toplantısı öncesinde Konya’da patlama sonucu çöken Kur’an kursu ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yazcıoğlu, “Bana ulaşan bilgiler kursun Diyanet İşleri Başkanlığı ile hiçbir organik ilgisinin olmadığı şeklinde” dedi.
Çöken binanın “Balcılar Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği”ne bağlı “Balcılar Kız Öğrenci Yurdu” adı altında faaliyet gösterdiği öğrenildi.
Konya müftüsü Mehmet Ak, çöken binanın müftülüğe bağlı bir Kuran kursu olmadığını söyledi. Müftü Ak, "Çöken binanın hemen yanında kendilerine bağlı, resmi Boğaziçi Özel Öğrenci Yurdu'nun bulunduğunu açıkladı. Ak, Çöken binadaki yurtta, ne eğitimi verildiği hakkında bir bilgisi bulunmadığını belirtti.
Konya kent merkezine 160, Taşkent ilçe merkezine 26 kilometre uzaklıktaki Balcılar Beldesi'nde bulunan bir vakfa ait Kız Kuran Kursu binasında, bu sabaha karşı saat 03.00 sıralarında bir patlama oldu. Ardından bina tamamen çöktü. Göçüğe LPG tankının neden olduğu belirtiliyor. Büyük bir gürültüyle beldeyi sarsan patlamada 3 katlı bina yerle bir olurken, yaşları 12- 16 arasında ve o sırada uykuda olan 50'ye yakın kız öğrenci kendilerini enkaz altında buldu. (Hürriyet)
-
-
Sayın erdem53;
Yaptığım ironileride anlamadığınızı görüyorum haklısınız hata bende oldu. Tahmin etmem gerekirdi. Şu ana kadar yazılan çizilen anlatılan hiç bir şeyi anlamadığınıza göre habirede başka şeyler diyerek kendinizi dev aynasında gördüğünüzden yola çıkarak davranmalıydım. Özür dilerim.
Aslında açıkça ben size hiç bir şekilde yazmıyorum aslında kızım sana söylüyorum gelinim sen anla taktiği ile kafası karışık olanlara söyledikleri yanlıştır komple doğrusu budur haa diyorum ama siz onları kendinize yanıt alıyorsunuz.
Tarihi bilmdiğiniz yakın tarihle ilginizin dahi olmadığı bu kadar açık belliyken , Kur'an-ı Kerim i kulaktan dolma ve yanlış bildiğiniz ortadayken durduk yere hristiyanlarıda üstümüze sıçratacak saygısızca yazınıza da neden oldum.
O kadar uzun yazılarımdan hiç bir şey anlamayacağınızı düşünemedim. Cevşen i anlattık sözde sizin vasıtanızla herkese ama siz gene anlamadınız. Hiç bir dediğinizi belge ve bilgi ile desteklemeden salladığınızdan yazılarınız da hem anlamsız hem kısa oldu. Kendi kendinizi yalanlama, saygılıyız derken saygısızlık yapma bir dediğinizi alt satırda yalanlama size özel davranışlar olarak bu ana kadar geldi. Bakınız size saygısızlığınıza vede kendi dediğinize ters düşmenize örnek vereyim. Tabiiki savunmanız yani yanıtınız tamamen demokrasi dışında olacağından önemi bulunmamaktadır.
Ezan ın Kur'an ı Kerim de yazdığını söylediniz. Size olmadığını Kur'an da namaza çağrı olduğunu bunun dili şekli konusunda bir söylem bulunmadığını söyledim. Ve dedim ki 622 den beri ortak kararla İslam dininin ortak namaz çağrısı Ezan olmuştur bundan dolayı Kur'an ın yorumlanmasında Namaza çağrının yanında yani ezan dendiğini açık ve net yazarak ilgili resmi belgelerin bulunduğu siteyi verdim. Siz ne yaptınız ? Kur an tercümesini bırakıp benim dediğim yorumu yazarak Kur'an ın yorumunu Kur'an ayeti gibi göstermeye çalışıp haklı olduğunuzu savundunuz ve gene '' okuyuculara bıraktınız'' onlar karar verdiler muhtemelen de beğenmediniz... Neyse böylece Kur'an dan Kuran yorumundan haberinizin olmadığını gösterdiniz. Önemsemedik ama bu durumu kendi haklılığınız gibi görmenizi yadırgadım. Sonra aklıma geldi siz TAKİYE kültüründen geliyordunuz normal olmalıydı sizin için... Nitekim öyle oldu...
Alıntı:
cümleniz bir önce yazdığınız
Alıntı:
Sıklet farkına okuyanlar karar verecektir.Ancak ''tarafsız'' okuyanlar. Eğer gece 02:00 da dahi aklınıza geliyorsam sizi bayağı rahatsız etmişim.Gerçekten özür dilerim.
cümleniz birbirine taban tabana zıt. İşte okuyup karar vermişler !!! Yok ''tarafsız değiller'' neden ? Bana yakın bana hak verir yazılmış... Tarafsızlık sizin gibiler için sizin dediğinizi heee diyenlerdir. Onlardan bu sitede çok az var. Ama bir çok dinci sitede mevcut sizi oraya alalım bir birinize he huu der durursunuz...
Gece iki de aklıma gelmeniz son zamanlarda yazınızı okumamdan ve '' vah ülkem vah '' derken aynı sizin gibileri tv de görmemdendir. Akla iyi gelerek önemlidir. Cahilliğin cehaletin simgesi olarak gelmek ve bu yüzden rahatsızlık vermek hoş değildir. Özür dileyeceğinize biraz okuyun hiç bir şey için geç değildir. Unutmayın insanları kötü şeyler rahatsız eder. Orman yangını PKK terörü cehalet işsizlik gibi...
Alıntı:
Müslümanların İsa (A.S.) saygı duymadığını nasıl yazabiliyorsunuz anlamıyorum.
İslamiyette H.Z. İSA (A.S.)'ın peygamber olduğuna ve Cebrail aracılığı ile kendisine 4 büyük kitaptan birisi olan İNCİL in indiğine inanılır. Hiç bir zaman da saygısızlık edilmez, kendisine yazınızdaki gibi sadece ''İSA'' diye hitab edilmez. (Hz. İSA a.s. , Hz. İSA ve ya İSA a.s. diye hitab edilir.) Asıl siz ''İSA'' ve ''MUHAMMED'' yazarak saygısızlık ediyorsunuz.
İNCİL ise; Allah tarafından Cebrail aracılığı ile İSA (A.S.) a indirilmiş 4 büyük kitaptan biridir.Bütün Müslümanlar buna inanır ve saygı duyar.Allah'ın indirmiş olduğu bir kitaba karşı nasıl saygısızlık yapılabilir ki?
Ancak şu anda siz de taktir edersiniz ki piyasada birçok değişik incil vardır. Bildiğim kadarıyla Matta, Markos,Yuhanna, Luka ve bunlardan başka birçok değişik İncil vardır.
Bu da İncil de sonradan değişiklik yapıldığını ortaya çıkarır.Kuran da ise tek bir Kuran olduğunu ve tek bir harfin bile değişmediğini görürüz.
Bu demek değildir ki İncil saygınlığını yitirmiştir.Biz yine saygı göstermeliyiz, çünkü değiştirilmiş olsa da gerçek İncil den bazı kısımları içerbileceği ihtimali bulunmaktadır ve Müslümanlar tarafından saygı duyulur.
Şimdi bu saygı duyma yazısı mı? Saygısızlık ve cehalet yazısımı ? Saygısızlık ve cehaletin önde gidenidir. İşte biz buna saygılı gibi görünürken saygısızlık yapmak diyoruz. Uzadı aşağıda anlatayım ben bunu size gerçi anlamayacaksınız ama olsun... En azından birileri öğrenir.
-
Alıntı:
Müslümanların İsa (A.S.) saygı duymadığını nasıl yazabiliyorsunuz anlamıyorum.
İslamiyette H.Z. İSA (A.S.)'ın peygamber olduğuna ve Cebrail aracılığı ile kendisine 4 büyük kitaptan birisi olan İNCİL in indiğine inanılır. Hiç bir zaman da saygısızlık edilmez, kendisine yazınızdaki gibi sadece ''İSA'' diye hitab edilmez. (Hz. İSA a.s. , Hz. İSA ve ya İSA a.s. diye hitab edilir.) Asıl siz ''İSA'' ve ''MUHAMMED'' yazarak saygısızlık ediyorsunuz.
İNCİL ise; Allah tarafından Cebrail aracılığı ile İSA (A.S.) a indirilmiş 4 büyük kitaptan biridir.Bütün Müslümanlar buna inanır ve saygı duyar.Allah'ın indirmiş olduğu bir kitaba karşı nasıl saygısızlık yapılabilir ki?
Ancak şu anda siz de taktir edersiniz ki piyasada birçok değişik incil vardır. Bildiğim kadarıyla Matta, Markos,Yuhanna, Luka ve bunlardan başka birçok değişik İncil vardır.
Bu da İncil de sonradan değişiklik yapıldığını ortaya çıkarır.Kuran da ise tek bir Kuran olduğunu ve tek bir harfin bile değişmediğini görürüz.
Bu demek değildir ki İncil saygınlığını yitirmiştir.Biz yine saygı göstermeliyiz, çünkü değiştirilmiş olsa da gerçek İncil den bazı kısımları içerbileceği ihtimali bulunmaktadır ve Müslümanlar tarafından saygı duyulur.
Bu saygısızlığın ve cehaletin dik alasıdır.
İncil Müjde demektir . Buradaki müjde kitap değil bizzat Hıristiyan peygamberidir. Bu Hristiyan peygamberinin gelişini hayatını yaşamasını söylemlerini dört kişi toplamıştır . Matta, Markos, Luka ve Yuhanna’nın yazıları bir biriyle çelişik ifadeler değil birbirini tamamlayan anlatımlardır. Yani incil bu dördüdür. İncile esinlemeler elçilerin işleri ve mektuplarda girmiştir. Bunların hiç birinde en ufak bir değişiklik olmamış 20 Mayıs 325 yılında İznikte yapılan toplantı sonucunda hepsinin bir bütün olması gerektiğine karar verilmiştir. Yani daha açık bir ifade ile Kur'an cüzlerinin toplanıp Mushaf haline getirilmesi işlemi yapılmıştır.
İncil in zaman içerisinde değiştirildiği bir çok incilin olduğu aslının olmadığı tamamen bir karacahil uydurmasıdır. Hemde hiç gerek yokken İslam ı övmek adına uydurulmuş bir safsatadır. neticesinde dinler arasında gereksiz gerilimlere yol açmaktadır.
Sizin saygı anlayışınıza göre bir hıristiyana öylesine saygı duymamız gerekir İncil değişmiştir saygıyı sadece gerçek incilden bazı yerler olabileceği ihtimaline dayandırıyoruz. Yani aslında adamlara senin Kutsal kitabının çoğu uydurma değiştirirme diyoruz bu saygı oluyor !!!! Ne güzel saygı anlayışı bu....
İslam Kutsal kitabı Kur'an- ı Kerim in inişi 22 sene sürmüş ve islam peygamberinin ölümüne yakın bitmiştir. Kur'an İslam peygamberi yaşarken kitap haline gelmemiştir. Kuran'ın bugünkü dizilişi ile mushaflaşması Halife Osman zamanında gerçekleşmiştir. Bilinen en eski Kur'an Mushafı M.S. 591 tarihlidir ve beş nüshadır. Kur'an-ı Kerim Peygamberin ölümü ile tamamlandığından kendisi hayatta iken toplanmamış, mushaflaştırılıncaya kadar tevatür yolu ile özellikle ezberlenerek muhafaza edilmiştir. Kur'an ayetlerini ilk zamanlar vahiy kâtipleri tarafından papirüs, deri ve kemik üzerine yazılarak saklanmış, Kurra denen ezbere Kur'an bilenlerden 70'e yakın kişi bir savaşta kaybedilince Halife Osman tarafından toplanan Kur'an Heyeti, şahitli olarak sureleri peygamberin sağlığında dizdiği sırada toplamış, Kur'an'dan olmayan dipnot ve tefsir notları imha etmiştir. Kur'an'ı yazan Vahiy katipleri: Zeyd ibn Sabit başkanlığında Ömer, Osman, Ali, Talha bin Ubeydullah, Sa'd bin Ebi Vakkas, Ebu Derda, Mikdad, Übey ibn Kab, Ebu Musa el-Eşari ve Abdullah ibni Mesut'tur.
Şimdi iki olay arasında ne fark vardır ? Hiç bir fark yoktur ? Tam tersine Kur'an ezbere bilenlerce yazılmış İncil anında yazılmıştır. Ancak açıkça Kur'an ın da aslı aynısıdır.
Kaldıki böyle uyduruk bir şekilde incilin sözde övülerek aşağılanmasını hoş gören bilinen gerçek derken Bir müslüman olan Salman Rüşdi'nin Şeytan Ayetlerini daha okumadan anlamadan kıyameti koparım hakkında ölüm fetvası vermek ne kadar doğrudur ? Sen adamın kutsal kitabına uydurulmuş diyeceksin ama o susacak ???!!!! Ne saygı anlayışı...
Saygı görmek için saygılı olmak gerekir . Dinleri durduk yere karşı karşıya getirip ama ben saygılıyım demek en kibar deyimiyle yüzsüzlüktür.
-
Ve son olarak Erdem53 ;
Fethullah Gülen sadi i Kürdi ve onların cevşenini sevebilirsiniz. Bakın çok açık söylüyorum. beni hiç ilgilendirmez buna saygıda duyarım. Boynuna tasma takanada saygı duyarım. Ama açık ve net islamda olmayan bir öğretiyi yaydığına inandığım bu sapkınların davranış ve söylemlerini İslam demenize karşı çıkıyorum. Bunların yaptığı islam görüntisinde bir putperestliktir. Şirktir din dışıdır. Satanizm le eşdeğer bir yapıları var. Sadece aralarındaki fark dini sömürüp saf halkı kandırıyorlar ve çok paraları var. Paralarının çoğuda kirli para...
Sayın sadivural ile sizin saygı anlayışınız aslında çağdaş laik demokratik kişilerin çağdışı kişilerden icazet alması yolunda gözüküyor nedense. Hiç bir ifadenizde yada ibarenizde karşı tarafın yani türbanlının cevşenlinin yada dini sömürenin saygı duyması gerektiğini yazmadınız hep tersi Bu nasıl bir saygıdır ben anlamadım gitti...
Kafası türbanlı kafa içi boş örümcek bağlamış kızın birisi çıkacak başı açık kıza '' Orospu anlamına gelecek sözleri edecek, dinsizlikle suçlayacak, aşağılamaya çalışacak '' O kızcağız bana saygı duyun diye icazet isteyecek ???
Laik demokratik sosyal huku devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Atatürk ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyecektir. Bu ilerlemesinde ne Feto ta ne Kürdi ye nede Cevşen e ihtiyaç duymamaktadır duymamalıdır. Tek gerekli çağdaş eğitim ileri bir bilim çalışmak çalışmak çalışmak... İman olarak ta Tek Allah Tek peygamber Tek Kitap yeter.. Aracılara şaklabanlara sömürücülere ihtiyaç yoktur. Bilmem anlatabildim mi ? Eğer anlamadıysanız daha açık anlatayım....!'^+%