Sene içinde alırsın
Printable View
Sene içinde alırsın
Merhaba yaklaşık 1 saattir bu forumu okuyorum epey bilgi sahibi oldum sayenizde. Bu konuyu açan ve katkıda bulunanlara teşekkür ederim. Ben de bu sene İstanbul Hukuk'u kazandım. Şu aşamadan sonra merak ettiğim bazı konular var. Mesela İstanbul Hukuk için yer yurt sorunu.. Devlet yurtlarının orada çok karışık olduğunu söylüyorlar. Şu ana kadar tavsiye ederim diyen birisine rastlamadım. Ev işi içinde çok geç kaldın diyorlar. Zaten olmaya kalksaydı da çok tuzlu fiyatlardan bahsediliyor. Şu an kafamdaki en büyük soru işareti bu. İstanbul Hukukta okuyan veya mezun bu konuda bana bilgi verebilecek bi abim veya ablam varsa çok çok çok memnun olurum.. Şimdiden teşekkürler.
Abi veya ablalardan uzak dur derin ben.Alıntı:
bi abim veya ablam varsa
slm arkadaslar.ben akdeniz hukuku kazandim.okuyan ya da bilen arkadaslar okul hakkinda bilgi verebilirler mi?
ben dokuz eylül adalett meslek yüksek okulundan 2007 dgs ile istanbul üniversitesi hukuk fakültesine yerleştim de. istanbul üniversitesinde öğrenci olan arkadaşlar varsa dgs ile gelenlere intibak programı uygulanıp uygalanmadığını bize söyleyebilirler mi? dgs nin bu sorunu için açılmış bir form var ancak hukukla ilgili intabak konusuna rastlamadım. çok teşekkür ederim. Gelecekte meslektaşınız olmak dileğiyle...
üst sayfalarda okudumda puanlar arttı falan demişler arkadaşlar bunun nedeni sınavın kolay olmasından dolayı standart sapmaların yükselmesidir.Bir de şoktayım diyenler olmuş puana döre tercih yapmışlar heralde oysa sıralamaya göre yapmaları gerekirdi ...:rolleyes:
...