Doğru söylüyorsun crazzy. Ben oynadığım oyunlarda hile yapıldığını düşünüyorum bu yüzden itiraz ettim. Mızıkçılık falan yaptığım yok. Hile yapıldığını düşünüyorum. Sonradan fark ettim hile yapıldığını.
Printable View
Sayın crazy haklı kazandıkça ya kota koyuyorlar veya hesabın blokeleniyor benimde başıma geldi hesabımda bimiktar para varken bi girdim siteye kullanıcı adı ve şifremigirdikten sonra böyle birkullanıcı bulunmamaktadır diye uyarı verdi defalarca denememe rağme saygılarımla.
Öncelikle herkese merhaba demek ve Alpaslan kardeşime teşekkür etmek istiyorum açtığı konu için,
Şunu bilmenizi istiyorumki kesinlikle yaptığım etikdir, doğrudur, örnek olmalıdır diyemem ama tek dileğim bu illetten kurtulmak. Nasihat ve tavsiyemde kimsenin bu sitelere bulaşmamasıdır.
Benimde yüklü miktarda bir zararım söz konusu ve bunu telafi edebilmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Ailemi dağıtmak yada kendi hayatıma son vereceğime böyle bir yola gitmek sanırım en doğrusu.
Gelişmeleri zaman geçtikçe paylaşmaya çalışıcam arkadaşlar. Parasını geri alan arkadaşlara geçmiş olsun almak için uğraşanlara umarım bir an önce alırlar demek istiyorum.
(2 gündür 43 sayfayıda okuduğumu belirtmek isterim)
Bugün 4 ay oldu hala sonuç yok.Bankayı aradım karşı taraftan yanıt gelmedi dedi.Fikri olan var mı? İşlemler için 30-180 gün süre gerekiyormuş.Bizim parayı bekletiyorlar mı?
Arkadaşlar itiraz dilekçesi ile ilgili bir örnek paylaşırsanız sevinirim, birde itirazı bankanın tam olarak hangi birimine yapmamız gerekiyor?
kredi kart operasyon bolumune yapmaniz gerekiyor
14 eylül-21 ocak hala sonuç yok.banka karşı taraftan yanıt bekliyoruz diyor.
Merhaba, benim alpaslan arkadaşıma ve diğer bilgili arkadaşlara kısacık sorularım olacak
Birincisi ben annemin kredi kartıyla (finansbank) 3000 tl lik ( yaklaşık 15 işlem )
sprbhs isimli sitede kumar oynadım. Ekstre geldiğinde annem bankayı aradı ve oğlum benden habersiz oynadı dedi. Daha sonra itiraz formu yolladı banka annem formu doldururken kalem kalem yazmamış sadece 3 kalem yazılacak yer var zaten biz call diye belirtmiş. ve şikayeti yolladık ( ama formda bilgim haricinde kullanlmş dedi )
Birincisi finansbank hızlı sonuçlandırır mı? ikincisi olumlu sonuçlanır m? Sonuç olarak finansbank hızlı yzmış bir arkadaş aşğı yukarı kaç günd sonuç alabilirim...
alpaslan msn adresini ekledim konuşabilirsek sevinirim...
Bu arada dün ekstre geldi 1150 tl sini yatırdı bizimkiler bu başvuruyu etkiler mi son sorumda bu olsun.