Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
ramazan77 rumuzlu üyeden alıntı
mrb. bir hafta sonra listeye eklendi..
buarada 3 gün önce ankaradan aradılar, çalışma izniniz bitmiş baktık sistemden yenilemişsiniz yeni çalışma iznini noterden aslı gibi yaptırıp önce mail ardından orjinalini postaya vermemizi söylediler aynı gün yaptık,
vatandaşlık kararı verilene kadar çalışma izni olup olmadığını kontrol ediyorlar bilginize arkadaşlar
çok güzel , insallah az kaldı kimliğinizi almaya :) Bizim dosyamız hala araştırma ,incelemede . Acaba araştırmayla ilgili bir aksilik mi var bilemiyorum , çünkü eksik evrak sorunu yok çalışma izni de süresiz .Sormaya gittiğinizde memur gayet olumsuz bir uslüpla bekleyinden başka bir şey demiyor . Yine de tekrar gitmek gerek sanırım . Bakalım artık hayırlısı.
Alıntı:
kosova77 rumuzlu üyeden alıntı
En kısa zamanda başvurduğunuz yere gitmeniz gerekiyor. Büyük olasılıkla vatandaşlığa hak kazandınız.
evet dün gittik başvuru onaylanmış çok şükür. darısı bekleyenlere.en kısa zamanda sizlerde mutlu haber alırsınız
[QUOTE=armesdakroub;636988]çok güzel , insallah az kaldı kimliğinizi almaya :) Bizim dosyamız hala araştırma ,incelemede . Acaba araştırmayla ilgili bir aksilik mi var bilemiyorum , çünkü eksik evrak sorunu yok çalışma izni de süresiz .Sormaya gittiğinizde memur gayet olumsuz bir uslüpla bekleyinden başka bir şey demiyor . Yine de tekrar gitmek gerek sanırım . Bakalım artık hayırlısı.[/QUOT
Tesekkür ederim, en uzun beklenen sürec araştırma inceleme sıraya göre baktıklarını sanmıyorum mart 2018 ilk başvuru evrakların ankaraya oluşması ocak 2019, bizden daha sonra başvuru yapanlar vatandaşlıklarını aldı, nasıl bir sistemle bakıyorlar anlamış değilim, sormaya gittiğiniz memur (istanbul) evet cok ters cevap veriyor sanısın müdürlük onun :) aslında herkes vatandaşlığı aldıktan sonra şikayet etmeli
[QUOTE=ramazan77;636991]
Alıntı:
armesdakroub rumuzlu üyeden alıntı
çok güzel , insallah az kaldı kimliğinizi almaya :) Bizim dosyamız hala araştırma ,incelemede . Acaba araştırmayla ilgili bir aksilik mi var bilemiyorum , çünkü eksik evrak sorunu yok çalışma izni de süresiz .Sormaya gittiğinizde memur gayet olumsuz bir uslüpla bekleyinden başka bir şey demiyor . Yine de tekrar gitmek gerek sanırım . Bakalım artık hayırlısı.[/QUOT
Tesekkür ederim, en uzun beklenen sürec araştırma inceleme sıraya göre baktıklarını sanmıyorum mart 2018 ilk başvuru evrakların ankaraya oluşması ocak 2019, bizden daha sonra başvuru yapanlar vatandaşlıklarını aldı, nasıl bir sistemle bakıyorlar anlamış değilim, sormaya gittiğiniz memur (istanbul) evet cok ters cevap veriyor sanısın müdürlük onun :) aslında herkes vatandaşlığı aldıktan sonra şikayet etmeli
Ramazan bey merhabalar. Var mı bir gelişme?
[QUOTE=fth53;637068]
Alıntı:
ramazan77 rumuzlu üyeden alıntı
Ramazan bey merhabalar. Var mı bir gelişme?
fth53 : listeye 12-12-2019 da eklendik, 2 haftayla 3 ay arasında neticeleniyor genelde bundan sonraki süreç
Benim bugün baktım değişmiş durum: Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir...
hayırlısı bakalım ne zaman sonuçlanır....
Ben 29.11de eklenmiştim. Arkadaşımın da 15.11de eklenmişti. Liste dolunca demekki makama gönderilecek.
Alıntı:
fth53 rumuzlu üyeden alıntı
Ben 29.11de eklenmiştim. Arkadaşımın da 15.11de eklenmişti. Liste dolunca demekki makama gönderilecek.
Yıl sonuna kadar gönderilir ve sonuçlanır diye tahmin ediyoruz hayırlısı ...
Merhaba arkadaşlar. Sistem manyağı oldum. Her 5 dakkada bakıyorum artık. 2019da listeye eklenenlerin en çok 22 gün bekleyeni gördüm. Bizimki de 20 gün oldu tık yok. Gelişme yaşayan arkadaşlar var mı?
Alıntı:
fth53 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Sistem manyağı oldum. Her 5 dakkada bakıyorum artık. 2019da listeye eklenenlerin en çok 22 gün bekleyeni gördüm. Bizimki de 20 gün oldu tık yok. Gelişme yaşayan arkadaşlar var mı?
Valla bende sürekli bakıyorum sisteme... bende 15 günde bir komisyon oluyor diye biliyorum ama hayırlısı...değişirse durum lütfen bizlere de haber verirseniz sevinirim ...