istanbul hukukta hazırlık falan yok değil mi?
Printable View
istanbul hukukta hazırlık falan yok değil mi?
Herkese merhaba.yeni bir ankara hukuk öğrencisiyim.tabi doğal olarak yardıma ve bilgiye ihtiyacım var.
şimdiden teşekkür ederim...
Peki fakültede devam zorunluluğu olmadığını öğrendim.Bu sadece alan dersleriyle mi ilgili yoksa bütün dersler için geçerli mi?(İngilizceye girmediysen sanırım hepsi için geçerli)
Devam durumu nedir fakültede(öğrenciler derslere gelir mi) ve sınıflar kaç kişiliktir,kaç sınıf vardır ?
Bir de hocaların tutumu nasıldır öğrencilere karşı notları kıtmıdır mesela senin ortalaman kaçtı (çok özel olmazsa) ?
Şimdiden teşekkür eder,sonsuz başarılar dilerim.
Sana öncelikle şunu söyleyim alan derslerinin hiç birinde devam zorunluluğu yok.ingilizce enformatik ve türkçe derslerinde ise hocanın insiyatifine bağlı olarak yoklama alına biliyor.Tek sınıf oluyor yani 154 kişi aynı sınıfta okuyoruz.İngilicde dersine katılan sayısı 25-30 civarında oluyor ama yoklamada 60-70 kişi var gözüküyor orasını sen anladın arkadaşların sağolsun:o
Hocaların tutumuna gelince orasını da yaşayarak öğreneceksin arkadaşım..:)
merhaba ben de bu sene ankara hukuku kazandım ama kitaplardan biraz korkuyorum. Bir tane hukukla ilgili kitap aldım çoğu şeyi anlayamadım(Necip Fazıl - İdeolcya örgüsü)
deu muafiyet sorularına ancak kampüsün yakınındaki kırtasiyelerden ulaşırsınız diyorlar.ama benim şimdiden buca ya gitme durumum yok.ve sınava da hazırlık yapmam gerekiyor.deu dan kimse yok mu geçmiş sorulara ulaşabileceğim bir adres falan versin nette.çok çok acil.sınav 10 eylül de imiş ve baraj 70 miş.lütfen.birde hazırlık okumak istemiyorum.:):)
muafiyet sınavları geçilemediği takdirde bir sene zorunlu hazırlık mı okunuyor yoksa normal birinci sınıfta sene içinde zorunlu yabancı dil dersi mi alınıyor??istanbul üniversitesi hukuk fakültesi için hangisi geçerli?çok acele cevap bekliyorum şimdden teşekkürler:)